Bujo Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam, @paskud pomorski Dla mnie 50 gram nie stanowi zadnej roznicy. Skoro moge lapac caly dzien np trociowa pala 3.20 m z kolowrotkiem klasy 4000 to taka pstragowka to na prawde pikus :D Na krecenie przyjdzie jeszcze troche poczekac bo sezon tutaj zaczyna sie od marca. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A czemu Sephii nie ma ani w Cabelasie, ani w Basspro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 hehehe.. ale u mnie jest SEPHIA Wiesz, model ten jest TYLKO NA JAPONIĘ i nie bedzie jej oraz wielu innych kołowrotków nigdy w ofercie europejskiej czy amerykańskiej. To tak jak z samochodami... jedne modele sa w USA, inne w Japonii , a jeszcze inne w Polsce..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam, @Kuba - jest to najprawdopodobniej model tylko i wylacznie na rynek japonski. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jak widac Mefisto byl szybszy :D bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 sephia to fire blood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 ale u mnie jest SEPHIA Tak, zauwazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi