Może ktoś wie gdzie mozna kupić mini wózek przykręcany w miejsce silnika łodziowego , a służący do ciągnięcia małej łódki po lądzie przez jedną osobę.
Kiedyś czytałem w Wiadomościach Wędkarskich ogłoszenie producenta takich wózeczków ale nie mogę znależć tego numeru.
Ten wózek przykręca się tam gdzie silnik jak łódka jest na bagażniku np. samochodowym , następnie zestawia sie łódz jedną stroną i opiera o ziemię i chwyta następnie część opartą o belkę bagażnika i swobodnie ciągnie w stronę wody , tą operację robi jedna osoba bez problemów a jak się jedzie nad wodę samemu to trudno poradzić sobie ze zdejmowaniem i zakładanie łodzi na dach.
Jak ktoś wie gdzie mozna taki wózek kupić to będę wdzięczny , niestety nie mam całkowicie sprawnej prawej ręki i nie poradzę sobie sam chcąc założyć łódkę na dach bez takiego wózka.
Pytanie
Robson
Witajcie.
Może ktoś wie gdzie mozna kupić mini wózek przykręcany w miejsce silnika łodziowego , a służący do ciągnięcia małej łódki po lądzie przez jedną osobę.
Kiedyś czytałem w Wiadomościach Wędkarskich ogłoszenie producenta takich wózeczków ale nie mogę znależć tego numeru.
Ten wózek przykręca się tam gdzie silnik jak łódka jest na bagażniku np. samochodowym , następnie zestawia sie łódz jedną stroną i opiera o ziemię i chwyta następnie część opartą o belkę bagażnika i swobodnie ciągnie w stronę wody
, tą operację robi jedna osoba bez problemów a jak się jedzie nad wodę samemu to trudno poradzić sobie ze zdejmowaniem i zakładanie łodzi na dach.
Jak ktoś wie gdzie mozna taki wózek kupić to będę wdzięczny , niestety nie mam całkowicie sprawnej prawej ręki i nie poradzę sobie sam chcąc założyć łódkę na dach bez takiego wózka.
Pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi