abarth7 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jak myślicie,Power pro za 54zl 135m to oryginał?Jakoś tak tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jeśli ze stanów to za te pieniądze możliwe, że oryginał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zależy od kogo chcesz kupić Jeśli od salmo_trutta - to oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 zazwyczaj są to wyroby made in china, nie warte nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zależy od kogo chcesz kupić Jeśli od salmo_trutta - to oryginał Dokładnie, polecam Pawła Sułka - salmo_trutta, kupowałem od niego PP już kilka razy, 100% oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 A ja polecam plecionkę PowerPro od naszego tutaj forumowicza - Stachu ,jest to plecionka sprowadzana z USA 100% oryginalna,jego nick na allegro to stachu991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Dla zainteresowanych podaje link jak odróżnić plecionkę PowerPro oryginał od podruby http://www.powerpro.com/press/news/details.asp?PP_PRESS_NEWS _ID=23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zależy od kogo chcesz kupić Jeśli od salmo_trutta - to oryginałOd salmo bierz w ciemno...brałem kilka szpulek, są ogyginalne w 100%...jestem zadowolony i zgłoszę się pewnie do niego nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Dystrybutorem w Polsce jest jak dobrze pamiętam hurtownia Leszcz,która ma ceną hurtową wyższą niż u sprawdzonych sprzedawców z Allegro w detalu.Historia zna takie przypadki Ja sobie dorzuciłem kilka szpulek PP do zamowienia z Cabelasa.Za 13 zielonych aż szkoda było nie brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sith Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Właśnie wczoraj zakupiłem od Pawła PP 10 lbs. Sprawdzony sprzedawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 witam!na allegro salmo_trutta jest zaufanie sprzedewca:)zawsze oryginal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 witam!na allegro salmo_trutta jest zaufanie sprzedewca:)zawsze oryginal:) Na allegro z tym,,zawsze można się czasem spazyc, czego nikomu tego nie zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 I ja dodam swoje 3 grosze - jeśli PP z Allegro to tylko sprawdzeni sprzedawcy - polecam Staszka stachu991 i Pawła salmo_trutta - u nich kupowałem PP i w 100 % oryginały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marohzl Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 POWER PRO... obecnie uzywam kupilem w holandi kosz 135 metrów 13kg to od 25-30euro... wiec te 54zl moze byc troche za tanio... ale polecam power jest naprawde ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 POWER PRO... obecnie uzywam kupilem w holandi kosz 135 metrów 13kg to od 25-30euro... wiec te 54zl moze byc troche za tanio... ale polecam power jest naprawde ok... @marohzl - PP kupiłeś w Holandii za 25 czy 30 euro - fakt. W Polsce w sklepach szpulka 135 m dochodzi do 100 zł, na allegro są po 54 zł - masz prawo sądzić że może to być podróbka, choć niekoniecznie nią musi być Wiele osób prywatnych sprowadza PP z USA w ilościach hurtowych, stąd cena jest taka niska - sprawdź sam ile kosztuje w USA - tam jest dużo tańsza. Będziesz miał zamiar kupić PP w Polsce, i to w dodatku taniej jak w sklepach, kup u sprawdzonych sprzedawców (np. Allegro) - wielu kolegów z tego forum poleci ci sprawdzonych - masz wątpliwości, pytaj - każdy tu ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tarłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 WitamKoledzy w dobrej cenie macie PP w trzech kolorach w sklepie internetowym Taimem 100 Yd za 59,99 pln, a 300 Yd za 129,99 pln i co najważniejsze ORYGINALNA. Pzdr.Tarło$ Oto link:http://www.taimentackle.com/mt/index.php?cPath=346_347 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 WitamKoledzy w dobrej cenie macie PP w trzech kolorach w sklepie internetowym Taimem 100 Yd za 59,99 pln, a 300 Yd za 129,99 pln i co najważniejsze ORYGINALNA. Pzdr.Tarło$ Oto link:http://www.taimentackle.com/mt/index.php?cPath=346_347 A to nie lada ciekawostka ,ja u kolegi Stachu z forum kupuje oryginał USA PowerPro 300yds 20lb za 96zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tarłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Tak się składa, że nie każdy ma dostęp do kolegi Stacha, a do sklepu każdy.Cena jak na sklepową jest bardzo przyzwoita( zwazywszy wszelkie opłaty, cła,vaty, etc.) Ceny z prywatnego ( walizkowego ) importu żaden sklep nie będzie w stanie nigdy przebić. Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Tak się składa, że nie każdy ma dostęp do kolegi Stacha, a do sklepu każdy.Cena jak na sklepową jest bardzo przyzwoita( zwazywszy wszelkie opłaty, cła,vaty, etc.) Ceny z prywatnego ( walizkowego ) importu żaden sklep nie będzie w stanie nigdy przebić. Pzdr.Tarłoś @Stachu to nasz forumowy kolega ,więc polecam kontakt na priv.Wspomniany wyżej Salmo trutta to także nasz ziomal - @psulek. To była reklama...dziękujemy za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 element52 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam. Mam zamiar kupic plecionke Power Pro u stacha991 ale ma takie dziene pudełko i nie mam pewnoesci czy jest to oryginał?Akurat mnie ta interesuje poniewaz jest ta srednica co ja chce i jest w kolorze zielonym. Prosze o pomoc. Z góry dziekuje. Pozdrawiam. http://www.allegro.pl/item314524434_plecionka_power_pro_10lb _150_yds_super_okazja_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam. Mam zamiar kupic plecionke Power Pro u stacha991 ale ma takie dziene pudełko i nie mam pewnoesci czy jest to oryginał?Akurat mnie ta interesuje poniewaz jest ta srednica co ja chce i jest w kolorze zielonym. Prosze o pomoc. Z góry dziekuje. Pozdrawiam. http://www.allegro.pl/item314524434_plecionka_power_pro_10lb _150_yds_super_okazja_.html Ja od zawsze kupuje od @Stacha plecionkę,jest to na 100% ORYGINAŁ,POLECAM bez wachania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 element52 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja od zawsze kupuje od @Stacha plecionkę,jest to na 100% ORYGINAŁ,POLECAM bez wachania Ja wiem, że to jest sprawdzony sprzedawca, tylko Power Pro miało zawsze inne pudełko niż to co wczesniej pokazałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ja kupuje pan Palwe Salmo_turra i jest oryginal bo wczoraj bylem spotkanie z panem Pawle Salmo_turra i kupie PP! 100%ORYGINAL!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja od zawsze kupuje od @Stacha plecionkę,jest to na 100% ORYGINAŁ,POLECAM bez wachania Ja wiem, że to jest sprawdzony sprzedawca, tylko Power Pro miało zawsze inne pudełko niż to co wczesniej pokazałem. Są to nowe opakowania plecionek PP - bardziej wygodne bo szpuli nie trzeba wyciagać - można trzymać między kolanami i nawijaćna kręciołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 element52 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Acha no to jak tak mówicie to jednak kupie u stachu991. A pisałem do salmo_trutta to narazie ma tylko w kolorze czerwonym i srednice 0,13 i 0,15 jak by kogos interesowało. A jak juz pytam sie o Power Pro to jaki rozmiar wziąc? Zastanawiam sie nad 0,15 lub 0,13 i napewno w kolorze zielonym. Jak łowiłem na żyłki to używałem w rozmiarze 0,22. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Acha no to jak tak mówicie to jednak kupie u stachu991. A pisałem do salmo_trutta to narazie ma tylko w kolorze czerwonym i srednice 0,13 i 0,15 jak by kogos interesowało. A jak juz pytam sie o Power Pro to jaki rozmiar wziąc? Zastanawiam sie nad 0,15 lub 0,13 i napewno w kolorze zielonym. Jak łowiłem na żyłki to używałem w rozmiarze 0,22. Pozdrawiam Na pewno kolego nie będziesz żałował tej decyzji,wiem ze Stachu miał nowa dostawę z USA,na pewno będziesz zadowolony,myślę ze 15lb będzie akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
abarth7
Jak myślicie,Power pro za 54zl 135m to oryginał?Jakoś tak tanio
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi