Skocz do zawartości
  • 0

PowerPro z allegro

abarth7

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dystrybutorem w Polsce jest jak dobrze pamiętam hurtownia Leszcz,która ma ceną hurtową wyższą niż u sprawdzonych sprzedawców z Allegro w detalu.

Historia zna takie przypadki :o

Ja sobie dorzuciłem kilka szpulek PP do zamowienia z Cabelasa.Za 13 zielonych aż szkoda było nie brać :o

• 0

POWER PRO...

obecnie uzywam kupilem w holandi kosz 135 metrów 13kg to od 25-30euro... wiec te 54zl moze byc troche za tanio... ale polecam power jest naprawde ok...

@marohzl - PP kupiłeś w Holandii za 25 czy 30 euro - fakt. W Polsce w sklepach szpulka 135 m dochodzi do 100 zł, na allegro są po 54 zł - masz prawo sądzić że może to być podróbka, choć niekoniecznie nią musi być Wiele osób prywatnych sprowadza PP z USA w ilościach hurtowych, stąd cena jest taka niska - sprawdź sam ile kosztuje w USA - tam jest dużo tańsza. Będziesz miał zamiar kupić PP w Polsce, i to w dodatku taniej jak w sklepach, kup u sprawdzonych sprzedawców (np. Allegro) - wielu kolegów z tego forum poleci ci sprawdzonych - masz wątpliwości, pytaj - każdy tu ci pomoże :D

• 0

Witam

Koledzy w dobrej cenie macie PP w trzech kolorach w sklepie internetowym Taimem 100 Yd za 59,99 pln, a 300 Yd za 129,99 pln i co najważniejsze ORYGINALNA.

Pzdr.

Tarło$

Oto link:

http://www.taimentackle.com/mt/index.php?cPath=346_347

• 0

Witam

Koledzy w dobrej cenie macie PP w trzech kolorach w sklepie internetowym Taimem 100 Yd za 59,99 pln, a 300 Yd za 129,99 pln i co najważniejsze ORYGINALNA.

Pzdr.

Tarło$

Oto link:

http://www.taimentackle.com/mt/index.php?cPath=346_347

A to nie lada ciekawostka :D ,ja u kolegi Stachu z forum kupuje oryginał USA PowerPro 300yds 20lb za 96zł :D

• 0

Tak się składa, że nie każdy ma dostęp do kolegi Stacha, a do sklepu każdy.

Cena jak na sklepową jest bardzo przyzwoita( zwazywszy wszelkie opłaty, cła,vaty, etc.) Ceny z prywatnego ( walizkowego ) importu żaden sklep nie będzie w stanie nigdy przebić.

Pzdr.

Tarłoś

• 0

Tak się składa, że nie każdy ma dostęp do kolegi Stacha, a do sklepu każdy.

Cena jak na sklepową jest bardzo przyzwoita( zwazywszy wszelkie opłaty, cła,vaty, etc.) Ceny z prywatnego ( walizkowego ) importu żaden sklep nie będzie w stanie nigdy przebić.

Pzdr.

Tarłoś

@Stachu to nasz forumowy kolega ,więc polecam kontakt na priv.

Wspomniany wyżej Salmo trutta to także nasz ziomal ;) - @psulek.

To była reklama...dziękujemy za uwagę B)

• 0

Witam. Mam zamiar kupic plecionke Power Pro u stacha991 ale ma takie dziene pudełko i nie mam pewnoesci czy jest to oryginał?

Akurat mnie ta interesuje poniewaz jest ta srednica co ja chce i jest w kolorze zielonym. Prosze o pomoc. Z góry dziekuje. Pozdrawiam.

http://www.allegro.pl/item314524434_plecionka_power_pro_10lb _150_yds_super_okazja_.html

• 0

Witam. Mam zamiar kupic plecionke Power Pro u stacha991 ale ma takie dziene pudełko i nie mam pewnoesci czy jest to oryginał?

Akurat mnie ta interesuje poniewaz jest ta srednica co ja chce i jest w kolorze zielonym. Prosze o pomoc. Z góry dziekuje. Pozdrawiam.

http://www.allegro.pl/item314524434_plecionka_power_pro_10lb _150_yds_super_okazja_.html

Ja od zawsze kupuje od @Stacha plecionkę,jest to na 100% ORYGINAŁ,POLECAM bez wachania

• 0

Ja od zawsze kupuje od @Stacha plecionkę,jest to na 100% ORYGINAŁ,POLECAM bez wachania

Ja wiem, że to jest sprawdzony sprzedawca, tylko Power Pro miało zawsze inne pudełko niż to co wczesniej pokazałem.

Są to nowe opakowania plecionek PP - bardziej wygodne bo szpuli nie trzeba wyciagać - można trzymać między kolanami i nawijaćna kręciołka :D

• 0

Acha no to jak tak mówicie to jednak kupie u stachu991. A pisałem do salmo_trutta to narazie ma tylko w kolorze czerwonym i srednice 0,13 i 0,15 jak by kogos interesowało. A jak juz pytam sie o Power Pro to jaki rozmiar wziąc? Zastanawiam sie nad 0,15 lub 0,13 i napewno w kolorze zielonym. Jak łowiłem na żyłki to używałem w rozmiarze 0,22. Pozdrawiam

• 0

Acha no to jak tak mówicie to jednak kupie u stachu991. A pisałem do salmo_trutta to narazie ma tylko w kolorze czerwonym i srednice 0,13 i 0,15 jak by kogos interesowało. A jak juz pytam sie o Power Pro to jaki rozmiar wziąc? Zastanawiam sie nad 0,15 lub 0,13 i napewno w kolorze zielonym. Jak łowiłem na żyłki to używałem w rozmiarze 0,22. Pozdrawiam

Na pewno kolego nie będziesz żałował tej decyzji,wiem ze Stachu miał nowa dostawę z USA,na pewno będziesz zadowolony,myślę ze 15lb będzie akurat :D