abarth7 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jak myślicie,Power pro za 54zl 135m to oryginał?Jakoś tak tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 element52 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Na pewno kolego nie będziesz żałował tej decyzji,wiem ze Stachu miał nowa dostawę z USA,na pewno będziesz zadowolony,myślę ze 15lb będzie akurat 15lb to jest 0,19! czy nie bedzie za gruba jak uzywalem cieniutkiej zylki 0.22?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 najlepszy 8lbs 7kg wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 element52 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 najlepszy 8lbs 7kg wystarczy No to moze zostane przy 10lbs. Zalezy mi zeby dosc dalekie rzuty oddawac, ale tez zeby uwalniac przynete z zaczepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 najlepszy 8lbs 7kg wystarczy No to moze zostane przy 10lbs. Zalezy mi zeby dosc dalekie rzuty oddawac, ale tez zeby uwalniac przynete z zaczepów. to max 13lbs!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 element52 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 to max 13lbs!! na allegro nie widzialem 13lbs... a 10lbs to bedzie za mało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A ja mam taką uwagę, do naszego Czerwonego, możeby zanim ktoś dokona rejestracji na forum wyświetlało się mu okienko Tak, zrozumiałem, że plecionka to sznurek i NIE posiada średnicy z przyciskiem potwierdź na dole?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 traker Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A ja mam taką uwagę, do naszego Czerwonego, możeby zanim ktoś dokona rejestracji na forum wyświetlało się mu okienko Tak, zrozumiałem, że plecionka to sznurek i NIE posiada średnicy z przyciskiem potwierdź na dole??Więc co maja na myśli wszyscy producenci plecionek podający na opakowaniach, np. 0.20mm albo 0.18mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Było na forum o tym pisane. Nawet mamy artykuł na stronie głównej. A jak polskiemu wędkarzowi wytłumaczyć, że plecionka ma 15lb Lepiej napisać, że ma 0,15 mm Przyzwyczajenia i marketing. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 traker Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vitacola Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 witam!! używa ktoś z was power pro czerwone?? prawdopodobnie (jak piszą) 95% niewidoczna w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 W naszych wodach rzadko co jest widzialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vitacola Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 W naszych wodach rzadko co jest widzialne wiem ale chciałbym sie co nie co o tej lince dowiedzieć,czy to przydaniem nie podróbka z Chin czy Korei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sith Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 witam!! używa ktoś z was power pro czerwone?? prawdopodobnie (jak piszą) 95% niewidoczna w wodzie. Kolego, przeleć poniższy wątek: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5111& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 element52 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Pewnie tak Ja nie rozumiem po co robią żyłki czy plecionki niewidzialne lub prawie jak na czarną plecionke czy żyłke lub żółtą fluo tez ryba bierze a widac ją w wodzie. Moim zdaniem to w ogóle nie ma znaczenia jaki kolor, chyba że ktoś patrzy na żyłke czy plecionke jak są powiedzmy delikatne brania czy sie nie przesówa to wtedy żółtw fluo sie sprawdza. Tyle mojego zdania na ten temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
abarth7
Jak myślicie,Power pro za 54zl 135m to oryginał?Jakoś tak tanio
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi