Tomy Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) Mi się zawsze podobały blanki w tych kultowych produkcjach D.A.M ,Cormoran,Silstar.Te firmy kiedyś były w czołówce a jakie wędki robiła Daiwa to szok w szoku.Silstar Diaflex miał taki blank że oczopląsu można było dostać. Edytowane 7 Września 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Kolega ma Daiwę Samurai 15-40 g rocznik coś koło 90" chyba, ale skurczybyk oddać nie chce, szkocka wersja z długim dolnikiem, nie łowi wogóle na spinning a kij kisi się w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Daiwa Amorphous to był czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Szczególnie muchowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Tomek miałem od Ciebie muchówke na Amorphusie i był zrobiony patyk kleniowy na niej.Do dzisiaj nie moge odżałować że się jej pozbyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 To był Whisker bez Amorphousa Ja miałem na Amorku cast UL.Muchówkę też miałem a po niej różne inne muchowe kije-sprzedałem-a wracam do Amorphousa.Na muchę brak czasu ale z taką machaweczką sparowaną z jakimś Hardym to i przespacerować się miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Jak na pierwszy raz to chyba nie jest źle co? omotki kładzione ręcznie bez użycia jakiegokolwiek sprzętu, przelotki to Alconity z demontarzu połamanego kija, za nić posłużyła mi plecionka Spider Wire Code Red część szczytowa uzbrojona gotowa do lakierowania omotek, jutro biorę się za dolnik.PozdrawiamDSC07052.jpgMałe pytanko,z tego co sie orientuje to wszystkie plecionki maja taka powłokę aby były bardziej sliskie,cos ala wosk,próbowałes sie tego pozbyć,czy bedziesz kładł lakier "tak od razu"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Będę lakierował tak od razu, mam kawałek nici oryginalnej omotkowej i jakoś specjalnie się nie różni śliskością od tej pletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi