szewer Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 WitamCzym różnią się te dwa kręcioły, poza kolorem i materiałem. Czy warto dopłacać za RedArca, czy kupić BlueArc?POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Było już o tym na forum. Red Arc ma jedno łożysko więcej i jest lepiej poskładany. Takie są opinie fachowców w tym temacie. Ja mam Red Arca a kolega Blue i oba się dobrze spisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 jedno łożysko więcej, większa szpula i jest czerwony PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Tu masz linka:http://www.allegro.pl/item298374830_kolowrotek_spro_re d_arc_tuff_body_10300_upust_25_.html Taniej nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 cena podobna do ryobi zaubera, no to teraz mam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Red ma wiecej łożysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 cena podobna do ryobi zaubera, no to teraz mam dylemat Miałem zaubera 300 a teraz mam red arc-a też model 300 Red Arc jest o wiele lepszy i bardzo dobrze spasowany-odczuwalny komfort łowienia 9/10,9 bo raz na 2 -3 wyprawy żyłka lub plecionka obkręci sie wokół regulacji hamulca ale ja jestem z niego zadowolony i moge go polecić z czystym sumieniem.Hamulec jest czuły i pracuje równiutko-rewewlacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Podepnę sie pod temat i zapytam, czy 3000 jest dożo mniejszy od 4000? Bo wagowo to widzę, że kilka gramów.Osobiście będę zamawiał za jakiś miesiąc Blue arca. W Red nie podoba mi sie uchwyt korbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 @Ginel widziałem zaubera 3000 i 4000 jeżeli ma to przełożenie na Red Arca to dużej różnicy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Z tego co się orientuję 3000 od 4000 różni się tylko pojemnością szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Z tego co się orientuję 3000 od 4000 różni się tylko pojemnością szpuli.dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ogolnie red arc jest maly.Mam red 400 i w porownaniu do 4000 innych firm to jest on malenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Z tego co się orientuję 3000 od 4000 różni się tylko pojemnością szpuli. Na przykładzie zaubera mogę powiedzieć że szpule 3000 i 4000 nie pasują do siebie wzajemnie. I z tego co pamiętam to jednak się różnią wielkością oba kręcioły. Może w spro jest inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Z tego co się orientuję 3000 od 4000 różni się tylko pojemnością szpuli. Na przykładzie zaubera mogę powiedzieć że szpule 3000 i 4000 nie pasują do siebie wzajemnie. I z tego co pamiętam to jednak się różnią wielkością oba kręcioły. Może w spro jest inaczej. Faktycznie nie pasują.4000 ma rotor o większej średnicy, ale bebechy 3000 i 4000 to jedno i to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Osobiście będę zamawiał za jakiś miesiąc Blue arca. W Red nie podoba mi sie uchwyt korbki W zestawie z kręciołem jest jeszcze specjalna guma, którą nakłada się na korbke, dzięki czemu jest milsza w dotyku Tylko prosze bez sexsistowskich skojarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Guma jest po to zeby łapka nie przymarzła do kołowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi