mifek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Niniejszym chciałbym ogłosić, że od godzin porannych trwa spotkanie związane z Pstragami oraz rzeką Drawą... 15 osobników płci męskiej toczy nierówny bój z pstrągami oraz 30 metrowymi pionowymi ścianami w Drawieńskim Parku Narodowym uzbrojeni głownie w zestawy castingowe oraz muchówki. Padły już pierwsze ryby. Nasz @szpiegu właśnie stracił pstrągowe dziewictwo z castingiem w ręku! Więcej szczegółów niebawem. w miarę moich skromnych możliwości postaram się relacjonować na bieżąco... a niebawem pojawi się tez malutko relacja niniejszym do niedzieli odmeldowuję się i lecę wesprzeć cast-kolesi AVE CASTING!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ave...Może będziecie jednak zdradzać coś na bieżąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Hej, kochani PSTRĄGOWI WARIACI.Rozmawiałem dzisiaj z mifkiem i stwierdził, że raczej nie będąmieli neta na Drawie, chyba, że coś się zmieni. Żal mi d..ę ściska, że nie mogę być z NIMI, ale cóż, samo życie. Pozdrowienia dla wszystkich wariatów a byłbym zapomniał, @Kryst jak nie połowisz na moje wahadła to wiesz.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Życzę wszystkim połamania kija i strasznie żałuję że nie mogębyć z wami.. Na następny jadę na pewno, tylko nie wyjmijcie wszystkich pstrągów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Dobrej zabawy z Drawieńskimi rybkami Jak ja bym chciał tam być moze jeszcze kiedyś da sie jakieś spotkanko zorganizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Hej, kochani PSTRĄGOWI WARIACI.Rozmawiałem dzisiaj z mifkiem i stwierdził, że raczej nie będąmieli neta na Drawie, chyba, że coś się zmieni. Żal mi d..ę ściska, że nie mogę być z NIMI, ale cóż, samo życie. Pozdrowienia dla wszystkich wariatów a byłbym zapomniał, @Kryst jak nie połowisz na moje wahadła to wiesz.Pozdro JachuJachu, ja też w domu, w ostatniej chwili mnie załatwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 No to lipa Krzychu, siedzisz w chacie jak ja, sie mówi trudno.Rozmawiałem przed chwilą z Danielem - xrod, więc powiedział, żefajerwerków nie ma rybki niemrawe, złapał dwa króciaki i cośgrubszego mu przywaliło ale spadło po kilku bujnięciach. Wczorajwieczorem prawie po ciemku Szpiegu jakiegoś 3dziestaczka trafiłnic więcej nie wiem.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ja dzisiaj wyskoczłem nad Kwisę, w swojej okolicy. Po tych nocnych deszczach, zamiast wody, kawa z mleczkiem w rzece płynie. Przejrzystośc ok. 30 cm. Wróciłem z niczym a właściwie, to nawet wędki nie rozłożyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Woda piękna i bardzo szybka , ryby mają takie kryjówki że w głowie się nie mieści Mifek nas pocisnął po takich górkach że nie mogłem poradzić sobie z ziemią pod paznokciami czekam na relację , pozwolę sobie tylko 2 fotki umieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Fajne klimacki, z niecierpliwością czekam na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas91 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 no no ladne zwaliska az pachnie grubym potokiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Niestety Drawa ma już swoje najlepsze lata dawno za sobą. Większość zwałek świeci pustkami. Wypada się cieszyć, że chłopcy złowili parę rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 @baloo, a skąd wiesz.Rzeka prześlicznej urody lecz jeśli chodzi o rybostan to ... tak jak piszesz.Dla mnie niewątpliwym plusem jest jedno, rybki złowili ludzie (przepraszam- koledzy wędkarze), którzy w ten sposób się rozdziewiczymi (w temacie kropków). Poza tym piękno rzeki w pełni (a nawet nadto) rekompensuje jej rybostan.PS. A wszystko to przez norki (wszyscy wiedzą o co chodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ty smaczek ale chyba przez wydry Osobiście chciałbym podziękować za wspaniałe trzy dni spędzone z super kolegami, świetną atmosferę, opatrzności ze nie zjechałem z żadnej skarpy, Drawie dziękuję za dwa pierwsze kropki w życiu Ps. bo bym zapomniał pozdrawiam panią która nam gotowała jedzenie pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 @Smaczek - może faktycznie jeszcze nadajdę lepsze czasy dla tej rzeki. Ja wiele lat mieszkałem koło piły i dośc często bywaliśmy nad Drawą. Niestety wszystko co dobre skończyło się w latach 90-tych. Park niby coś wpuszcza, ale kontrola licha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Kurczę, @szpiegu, wszystko prawda. Zar... towarzystwo, jedzenie, ale to jednak norki są brdziej niebezpieczne!!!@tofik to potwierdzi (@Maniek też)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Norki norkami ale jak sobie pomyślę o pełni księżyca i tych wyrastających kłach.... brrr aż mnie ciarki przechodzą <_< Było super fajnie gdyby nie jeden drobiazg Na szczęście wszystko się dobrze skończyło (a właściwie skończy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Tobie Jakub i tak medal się nalezy jako dla najwiekszego twardziela imprezy. Niewiele znam osób ktore by po skasowaniu auta w drodze na ryby olało temat i nie wróciło do domu - za to spędziło 3 dni z kolegami na łowieniu i dopiero martwiło sie na koniec o powrót 600 km do domu... Jesteś naprawdę dzielny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 I w tej chwili ciarki przechodza mnie też zarówno na myśl o tych wyrastających kłach (norek) jak i o tym jednym szczególe.PS. Dobrze, że wszystko skończyło się OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 dzięx za spotkanie dla całej ekipy,było I klasa,bardzo elegancko rzeczka ładna ,następnym razem przełowię każdą możliwą rynienkę co do rybostanu to niewątpliwie wina norek,nawet tych wykopanych w ziemi <_< ,o wydrach ,bobrach ,ryjówkach i jenotach nie wspomnę <_< pozostaje zyczyć jak najwiecej szczerbatych norek jeszcz eraz dzięki za spotkanie.mam nadzieje do zobaczyska niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Hasior- lepiej bym tego nie ujął!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zlot extra!Bardzo miło było mi poznać wszystkich uczestników tej imprezy Pstrąga nie złapałem, ale pomimo to było super! No i cieszę się, że żadna norka nie wywlekła mnie na skarpę,nie wygryzła mięsa z karku i nie pozostawiła na pastwę losu Bo jak wiemy ryby i dziki zostały tam już wyparte przez norki Dzięki wszystkim za dobre towarzystwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 tego waszego poczucia humoru brakuje mi w codziennym życiu byle do marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Bo, nic się nie działo! Naa, naa, naa, naa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi