Skocz do zawartości

Zimowy Kropek Drawy

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

Niniejszym chciałbym ogłosić, że od godzin porannych trwa spotkanie związane z Pstragami oraz rzeką Drawą... 15 osobników płci męskiej toczy nierówny bój z pstrągami oraz 30 metrowymi pionowymi ścianami w Drawieńskim Parku Narodowym uzbrojeni głownie w zestawy castingowe oraz muchówki. Padły już pierwsze ryby. Nasz @szpiegu właśnie stracił pstrągowe dziewictwo z castingiem w ręku! Więcej szczegółów niebawem.

w miarę moich skromnych możliwości postaram się relacjonować na bieżąco... :D

a niebawem pojawi się tez malutko relacja :D

niniejszym do niedzieli odmeldowuję się i lecę wesprzeć cast-kolesi :mellow:

AVE CASTING!!!

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Hej, kochani PSTRĄGOWI WARIACI.

Rozmawiałem dzisiaj z mifkiem i stwierdził, że raczej nie będą

mieli neta na Drawie, chyba, że coś się zmieni. Żal mi d..ę ściska, że nie mogę być z NIMI, ale cóż, samo życie. Pozdrowienia dla wszystkich wariatów a byłbym zapomniał, @Kryst jak nie połowisz na moje wahadła to wiesz.

Pozdro Jachu

Hej, kochani PSTRĄGOWI WARIACI.

Rozmawiałem dzisiaj z mifkiem i stwierdził, że raczej nie będą

mieli neta na Drawie, chyba, że coś się zmieni. Żal mi d..ę ściska, że nie mogę być z NIMI, ale cóż, samo życie. Pozdrowienia dla wszystkich wariatów a byłbym zapomniał, @Kryst jak nie połowisz na moje wahadła to wiesz.

Pozdro Jachu

Jachu, ja też w domu, w ostatniej chwili mnie załatwili :wacko: :wacko: :angry:

No to lipa Krzychu, siedzisz w chacie jak ja, sie mówi trudno.

Rozmawiałem przed chwilą z Danielem - xrod, więc powiedział, że

fajerwerków nie ma rybki niemrawe, złapał dwa króciaki i coś

grubszego mu przywaliło ale spadło po kilku bujnięciach. Wczoraj

wieczorem prawie po ciemku Szpiegu jakiegoś 3dziestaczka trafił

nic więcej nie wiem.

Pozdro Jachu

@baloo, a skąd wiesz.

Rzeka prześlicznej urody lecz jeśli chodzi o rybostan to ... tak jak piszesz.

Dla mnie niewątpliwym plusem jest jedno, rybki złowili ludzie (przepraszam- koledzy wędkarze), którzy w ten sposób się rozdziewiczymi (w temacie kropków). Poza tym piękno rzeki w pełni (a nawet nadto) rekompensuje jej rybostan.

PS. A wszystko to przez norki (wszyscy wiedzą o co chodzi ;) )

ty smaczek ale chyba przez wydry

Osobiście chciałbym podziękować za wspaniałe trzy dni spędzone z super kolegami, świetną atmosferę, opatrzności ze nie zjechałem z żadnej skarpy, Drawie dziękuję za dwa pierwsze kropki w życiu :mellow:

Ps. bo bym zapomniał pozdrawiam panią która nam gotowała jedzenie pierwsza klasa :mellow:

Tobie Jakub i tak medal się nalezy jako dla najwiekszego twardziela imprezy. Niewiele znam osób ktore by po skasowaniu auta w drodze na ryby olało temat i nie wróciło do domu - za to spędziło 3 dni z kolegami na łowieniu i dopiero martwiło sie na koniec o powrót 600 km do domu... Jesteś naprawdę dzielny!!!

dzięx za spotkanie dla całej ekipy,było I klasa,bardzo elegancko :mellow: rzeczka ładna ,następnym razem przełowię każdą możliwą rynienkę B)

co do rybostanu to niewątpliwie wina norek,nawet tych wykopanych w ziemi <_< ,o wydrach ,bobrach ,ryjówkach i jenotach nie wspomnę <_<

pozostaje zyczyć jak najwiecej szczerbatych norek jeszcz eraz dzięki za spotkanie.

mam nadzieje do zobaczyska niebawem :D

Zlot extra!

Bardzo miło było mi poznać wszystkich uczestników tej imprezy :D Pstrąga nie złapałem, ale pomimo to było super! No i cieszę się, że żadna norka nie wywlekła mnie na skarpę,nie wygryzła mięsa z karku i nie pozostawiła na pastwę losu :D Bo jak wiemy ryby i dziki zostały tam już wyparte przez norki :D

Dzięki wszystkim za dobre towarzystwo!