tofik Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Niestety nie dalem rady rzucić Nie pomogła nawet myśl że przepalam 3 antaresy rocznie z boją będzie tak samo bo tofik lubić zupa chmielowa A wszystko przez to że od poniedziałku nic się nie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witaj @tofik.To my poza wędkarstwem te same upodobania mamy. Tylko obawiam się, że jak wkońcu zawitam nad Drawę to kto mnie będzie na teskarpy wyciągał Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jachu damy radę. Jakoś przeżyłem te 3 dni choć nie ukrywam że Daniel XR tak mnie przeczolgal w sobotę że jak wróciłem do domu w niedzielę zona stwierdziła że było by lepiej żebym poza warta nigdzie nie łowił. Podobno miałem przekrwione oczy ale to chyba wpływ wścieklych norek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Nie no Warta też fajny ciurek. A oczy, na bank od wściekłych norek, no bo od czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Oj zazdroszczę, zazdroszczę a ... miałem tam być ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Oj zazdroszczę, zazdroszczę a ... miałem tam być ... PozdrawiamRemek Remek tak jak Mifek wspomniał, nad Drawą jesteśmy w tym okresie praktycznie co tydzień. Więc zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Hehe panowie tak obserwuje was i czekam kiedy tofik lub szpiegu wezma w plecaki namioty i zamieszkaja nad drawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jachu ja jakoś narazie z roboty się wyleczyłem, na trochę a wolałbym z ćpania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dzwonil do mnie właśnie milo26. jest w Drawnie. Dzisiaj nie chciało mu się wchodzić do wozu więc poszedł z buta nad rzeke... kilka pstrągali, jeden 40+ fajnych kilka brań oraz nowy odcinek rzeki zaliczony. szkoda ze ja dziś nie mogłem... Jutro milo26 znow uderza... ponoć zabrał aparat więc jak tylko będą fotki to je wstawię / wstawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Mifek wstawiaj szybko fotki bo nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 nie ma fotek nie ma wstawiania... milo26 gdzies wcielo... moze wpadl w bobrowiny - tfu tfu - albo jakis kropek go do wody wciagnal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A już myślałem że swojskie pstrągi bedę mógł zobaczyć Wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Hehe moze i wciagna go jakis kaban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jeśli milo gdzieś wcielo to może być tylko wina norek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 na prośbę mirata wstawiam jego kropasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jako że milo26 nie dosyła fotek pozwoliłem sobie a właściwie poprosiłem Rafała aby wstawił moją z drawy ze zloty w oczekiwaniu na kabany milo26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mirat to Twój pierwszy? Jeśli tak to gratulacje! Zaczyna się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 remek tak jak mowilem: casting + pstrągi + odpowiednie rzeczki... chłopak ma już dożywocie zapewnione na dodatek wlasnie zamowil kijek na pstruchy... oj żebyś wiedzial... zaczyna się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Amen ... Kto robi kijek? Daniel? Jeśli tak .... drugi raz Amen ... i po miracie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 tak mirat zakochał się w IWXie będzie mial własny egzemplarz AMEN <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 No tak panowie nic dodać nic ująć powiedzieliście wszystko mogę się tylko pod tym podpisać, ale dodam że jest w tym bardzo duży wasz udział za co dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam Już jestem. Sobota i niedziela nad Drawą.Łowiłem na odcinku na którym na zlocie nikt nie był. W sobotę cztery pstruchy. Największy ok 40 cm. W niedzielę wpadł ładny klenik.Pstruchy srebrne jak srebrniakowe trotki. Sobota, niedziela. Powtórka.Pozdrawiam mifek edit:fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Cześć Daniel teraz wiem dlaczego na drwie podło tak mało ryb bo prowadzaliście nas tam gdzie ich nie było To oczywiście taki mały żarcik . Poza tym ja chyba powinienem najmniej narzekać Ps. Swoją droga gratuluje rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Milo kto robił tą ładną wędkę? Bardzo gustowna i zgrabna. Podoba mi się jej wykończenie fore i dolny kapsel. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 remas dziwne pytania zadajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi