mirat Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Remek zadał po prostu pytanie retoryczne.Ale swoją drogą to jesteś chyba mało spostrzegawczy Zagadka dla Reamka podaj chociaż dwie różnice tych rękojeści na zdjeciu z moim pstrągiem i milo26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Milo kto robił tą ładną wędkę? Bardzo gustowna i zgrabna. Podoba mi się jej wykończenie fore i dolny kapsel. PozdrawiamRemek Remek oczywiście kolega, którego mam pod ręką-Daniel.A o tym kijku muszę powiedzieć, że istne cudo. Pstruchy pięknie na nim siadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Milo26 gratuluje pięknych rybek fajniutki szczególnie ten klonek.Niewiem czemu ale coraz bardziej podoba mi się to curado 101 może przez te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 no milo klasa,widzisz trza Ci było odrazu brać casta a nie jakieś stymery czy inne mery <_< cast jest taki łowny, że mucha nie siada,znaczy siada ...przy cascie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Daniel gratki kleniuszy piękny a kropek taki sam srebrzysty jakie widziałem nawet ta moja 50 -ka miała kark popielaty super że ryby po wyglądzie tryskają zdrowiem , jest to pocieszające jeszcze raz gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Bardzo ładna wędka. Nie mogę się doczekać już Kwisy ... tam to sobie będzie można pooglądać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 i tu się możesz remek zdziwić. Milo wybywa właśnie w czasie zlotu na narty do naszych poludniowych sąsiadów... ale... popracuję troche nad nim i postaram sie coś niecoś załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A ja też mam taka wędkę.Wszyscy ode mnie zgapiają Wędeczka na blanku Batsona IP842 skrócona do 6'6''- rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 oj tam Sith'ek od razu zgapiają. Twoja rękojeśc była jedynie inspiracją oraz bazą wyjściową do IWXa milo26 <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Macałem tego IWX'a - fajowy był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Sith - Twój też fajny! Porzucamy nad Kwisą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Sith - Twój też fajny! Porzucamy nad Kwisą Nad Kwisą hmmm ...., może w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nie jedziesz? Hmmm ... szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam Zima nadal trwa więc temat wciąż aktualny. Sobotni pstrążek 42cm. W niedzielę tak świeciło słońce, że łowienie więcej niż 2 godziny nie miało sensu.Pozdrawiammifek edit / fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Cześć milo widzę że w samotności idzie Ci zdecydownie lepiej . Gratuluje ładny kropas chociaż te z drawy wszystkie jakoś słabo ubarwione, ale za to jakie waleczne pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Fajny potoczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi