gawitheq7 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witajcie.Niewiem na jaką plecionke z power pro się zdecydować. zastanawiam się nad kolorem i gruboscia między 0.19 a 0.23. Lowic będę curado 201e7 z kijem shimano forcemaster 1.8 20-70g z pontonu głównie na slidery 10 i gumy na głowach 15g+.Proszę o porady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 20 ew 30 lb kolor wg uznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Przetestowałem wszystkie kolory klasycznej PP i najlepiej łowiło/łowi mi się czerwoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 temat plecionek był szeroko wałkowany na forumPP jedzie na opinii sprzed kilku lat - obecnie na rynku sa dużo lepsze (a najlepiej sprowadzić sobie plecionkę np. z USA) co do samego koloru to osobiście najchętniej stosuje ciemną zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jeśli się uprzemy, że plećka ma średnicę to ja bym brał 0,19... I jeśli ma to być PP to raczej "starą", slicka bym sobie darował... co do koloru: oczywiście ciemna zieleń (a tak na poważnie kwestia gustu, ewentualnie potrzeb)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Stren 30lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 To tego zestawu dobrze pasuje 20lb, ale nie PowerPro a Stren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalson Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Główką pod dnie sama czerwona, a do slidera możesz koniec plecionki jakimś niezmywalnym flamastrem na zielono/czarno pomazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dla tzw. Komfortu psychicznego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Aha tak myślałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 A jak sobie nie pomaluje to mogę na to zrzucić winę na to ze ni brało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Możesz nawet zrzucić na to że woda w której lowisz nie jest wyposażona w wystarczająca ilość ryb które mogłyby zweryfikować twój kunszt wedkarski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalson Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 A jak sobie nie pomaluje to mogę na to zrzucić winę na to ze ni brało ?Jak ma brać to weźmie nawet na sznur do wspinaczki, ale pomalowane można później odciąć np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi