Skocz do zawartości
  • 0

Chicago Muskie Show 2008 - nowy artykuł

jerry hzs

Pytanie

Witam,

Może kilka wyjaśnień. Jurek opublikował dzisiaj w tym miejscu relację z Musky Show 2008, o której mieliście okazję usłyszeć w audycji radiowej zewu Natury. Pomyślałem sobie, że szkoda by relacja ta zaginęła w gąszczu innych wątków. Opublikowałem ją na stronie głównej. Niniejszym zapraszam do jej lektury.

Pozdrawiam

Remek

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@jurek

dzieki za coroczna relacje, milo bylo poczytac i dzieki za info o true glide, instynkt kolekcjonerski zostal obudzony

29 luty do 2 marca bedzie 'fishing & outdoors expo' w rockford z udzialem esox angler (zobacz na 57 strone ostatniego esox angler), wiec moze pete tam sie pokaze, w kazdym badz razie ma byc tanner wildes i jack penny, gdybyscie z tadkiem tam pojechali to kiecznie pozdrow obydwoch odemnie(!)

• 0

Wiec tak ...musicie mi i Remkowi wybaczyc ze relacja jest troche niespojna . Opisy pod zdieciami powtarzaja sie z opisami w tekscie . Moim zamiarem bylo napisanie normalnej relacji a dopiero potem podeslalem zdiecia Remkowi i opisalem je jeszcze raz . On mial wiec trudne zadanie zeby z tych dwoch czesci zrobic jedna . Nie wyszlo to w stu procentach tak jak powinno ...ale wybaczcie nam to i wyluskajcie sobie ciekawsze kaski . Jakies pytanka ?..chetnie odpowiem :mellow:

@ Pitt ...tak wiem ze w Rockford bedzie nastepna i tam BPS z Petem Maina plus dziennikarze-wedkarze z Brytanii beda . No takich show jest w okresie zimy dosc duzo i jezdrza , reklamuja i zachecaja . Raczej nie bede w Rockford , to dwie godziny od Chicago i jezeli juz bedzie pogoda to raczej na wyprawe sie zdecydujemy .

• 0

Remku zostawimy tak jak jest :D..mysle ze jest do przyjecia . Dziekuje slicznie ze poswieciles weekendowy czas na ten material . Wiesz dobrze ze musielibysmy siedziec przy jednym [okraglym] stole i komputerze[prostokatnym] aby to bylo 100% tak jak chcemy ...a to jest niemozliwe ...dzisiaj :lol:

• 0

Z zaciekawieniem przeczytalem artykol i zazdroszcze :mellow: ekipie takiej imprezy .Z tego co zuwazylem wiekszosc ekspozycji to musky mania i niema sie co dziwic w koncu to krol .Idac tropem przynenty przez chwile mozna sie poczuc jak Tu gdzie wiekszosc sklepow ma w asortymencie wabiki z USA a chociazby phantomy z gumowym ogonkiem .

Refleksje jakie sie cisna na usta -w morde ale wy tam mieliscie raj dla oka i ducha :mellow: ;)

pozdrawiam

• 0

wielkie dzięki imienniku!!

Dobrze wiedzieć co się dzieje w innych stronach świata, bo inaczej kostniejemy i zamykamy się we własnym maglu..

Rozmarzyłem się trochę na widok zdjecia waszych ulubionych firm produkujacych wędziska

Sam chciałbym taki podwójny stojaczek z Loomisem po jednej i St croix po drugie stronie.... dream :unsure: