siatkaz Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ja mam kilka.Parę lat już mi służą i wszystko z nimi w porządku. Fakt, że u mnie większość bezzadziory to i z pianką nie mam problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prewwit Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Posiadam piórnik jr 19x14, wchodzi na luzie około 25 woblerów w rozmiarach 4-6cm, piórnik dobrze wykonany polecam. Też denerwowało mnie rozplątywanie kotwiczek woblerów w pudełkach, teraz takiego problemu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) A ja na obrotówki 00, 0 oraz 1 zaadoptowałem piórnik muchowy od jaxona za całe 30 zł. i daje radę Wiem także, iż nada się na woblerki kleniowo - jaziowe i inny białoryb o ile wobki zmieszczą się pod pokrywą czyli dotyczy to tych najmniejszych. Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Przy samodzielnych konstrukcjach zamiast gąbki można użyć pianki polietylenowej(takiej pod panele podłogowe). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Panowie poszukuje piornikow takich jak na zdjeciach moze ktos z was orientuje sie kto lub jaka firma je produjuje szukam identycznych a nie jestem w stanie ich znaleźć:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Robił, robi (?) je Janusz Ryczkowski, spróbuj poszukać na predator fishing z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Robił, robi (?) je Janusz Ryczkowski, spróbuj poszukać na predator fishing z Wrocławia.Portfele Janusza są wykonane z innego materiału zewnętrznego takiego podobnego do plutna a te sa z jakiegos skóropodobnego i te ze zdjęcia w środku są wyłożone gąbka a Janusza pianka.Może ktoś inny ma jeszcze jakieś typy co do producenta ? Edytowane 5 Lutego 2018 przez bartolomeo213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ja mam od Janusza Ryczkowskiego wyłożone gąbką i właśnie z jakiegoś skóropodobnego materiału, faktycznie w ofercie pisze tylko o kordurze, ale proponuje spytać bezpośrednio http://www.woblery-jr.pl/pioacuterniki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ja mam od Janusza Ryczkowskiego wyłożone gąbką i właśnie z jakiegoś skóropodobnego materiału, faktycznie w ofercie pisze tylko o kordurze, ale proponuje spytać bezpośrednio http://www.woblery-jr.pl/pioacuterniki.htmlSłuchaj ile się miescu woblerów do tego etui? Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ja do większych wobków stosowałem taki na muchy szczupakowo-głowacicowe http://www.tubymuchowe.plJednak nie polecam bo sam uszkodziłem kilka sterów i źle się wyczepia kotwice z tego futerka natomiast na muchy bardzo przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Słuchaj ile się miescu woblerów do tego etui? Pozdrawiam, Tomasz eS Są różne wielkości, ja mam albo 17x12 albo 19x14 i kleniowy bałagan po łowieniu wygląda jakoś tak. Jak chcesz mogę wieczorkiem zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) http://predator-fishing.pl/pudelka-piorniki-skrzynki-na-przynety-i-akcesoria-c-280.html Mam używam,przydatne akcesorium Dość pojemne są te piórniki, szczególnie na wobki kleniowe,jaziowe i pstrągowe. Edytowane 5 Lutego 2018 przez marcin186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 A mógłby ktoś podać namiar na malutki piórnik ok. 11 x 7 cm? Mam coś takiego, ale niestety jakiś czas temu zepsuł się zamek i nie mogę znaleźć zastępstwa. Kiedyś używałem do mormyszek, a obecnie fajnie mi się sprawdza do mikro blaszek. Pasuje akurat do małej kieszonki w kamizelce. Kosztował kilka zł na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Są różne wielkości, ja mam albo 17x12 albo 19x14 i kleniowy bałagan po łowieniu wygląda jakoś tak. przynety_wszystkie.jpg Jak chcesz mogę wieczorkiem zmierzyć. Zmierzyłem - te moje to 19x14 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Portfele Janusza są wykonane z innego materiału zewnętrznego takiego podobnego do plutna a te sa z jakiegos skóropodobnego i te ze zdjęcia w środku są wyłożone gąbka a Janusza pianka.Może ktoś inny ma jeszcze jakieś typy co do producenta ? Robił też ze skóropodobnego materiału. Pierwsze egzemplarze takie były. Mam takie, w sumie to wszystkie są z tego materiału. A jakiej wielkości portfela szukasz? Edytowane 5 Lutego 2018 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) U mnie to wygląda tak jak na foto poniżej. W obydwu przypadkach użyłem sztywnego etui z plastiku dedykowanego płytom co ma tę zaletę, że można we wkładki coś tam jeszcze dołożyć np. przypony. Wersja do posklejania. Wersja finalna. Edytowane 14 Listopada 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi