lukomat Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 WitamPrzez przypadek w pudle jerkami zostawilem duzego rippera, ktory przereagowal z plastikowa turbinka w Turbo Jacku. Guma powedrowala do smietnika a salmiaka chcialbym jakos odratowac. 1/3 powierzchni turbinki jest rostopiona. Zastanawiam sie czy zostawic i czekac az samo zaschnie (jesli wogole jest to mozliwe), czy tez usunac. Co radzicie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Dlatego miedzy innymi nie przepadam za gumisiami ...przepraszam Luko ze nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Dlatego miedzy innymi nie przepadam za gumisiami ...przepraszam Luko ze nie w temacie @jerry, nikt nie przepada za gumami, ale czasem trzeba Czekam na rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 luko zaczekaj az to cos, czyli rozmiekczacz znajdujacy sie w gumach, wyparuje z jackowj turbinki i moze cos z tym sie da zrobic ... moze?ja jednego woba do golego plastiku obdarlem i czekalem az wroci do siebie, niestety na darmo, to swinstwo wyzralo dziure w plastiku, wobek poszedl do smieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 No wlasnie sie obawiam, ze jak zostawie to mi sie stopi do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Kiedyś gumy nadtopiły mi pudełko które nie było typowo wędkarskie.Po jakimś czasie utwardziło się ale pozostało zdeformowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja miałem odwrotnie trafiłem na jakieś chyba dziwne pudełko gumy zaczęły mi sie rozpuszczać oraz główki były jakimś dziwnym białym osadem pokryte. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 a ja miałem tylko jedną gume która się rozpłyneła, wszystkie inneo ok, ale ta aż się rozlała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi