andego Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 byłby ktoś w stanie poratować zeskanowanym artykułem z tegorocznego lipcowego Wędkarskiego Świata ? Dokładnie chodzi mi o artykuł Marka Szymańskiego "Moje Sumowce" i ten ranking woblerów do trollingu na suma bo jestem na etapie kompletowania sprzętu, a niestety nie idzie już dostać tego numeru u mnie w mieście nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jak znajdę ten numer to wieczorem zeskanuje i podeślę. Napisz mi na PW swój e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 oki, dzięki z góry pw poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 to i ja poproszę jeśli mogę się podłączyć do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Gazetę znalazłem ale dopiero wieczorem będę mógł zrobić skan jak wrócę do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja też poproszę. Podeślę na PW maila, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pisać na PW jak ktoś chce skan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 to wrzuc tutaj obrazy bezposrednio i nie bedzie problemu - oczywiscie jesli mozesz.Pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Tutaj niech nie wrzuca, znowu bedzie jatka jak ostatnio z artykulem Szymanskiego, prawa autorskie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Tutaj niech nie wrzuca, znowu bedzie jatka jak ostatnio z artykulem Szymanskiego, prawa autorskie itp.Dlatego nie wrzuciłem na JB bo bym miał problemy od modów. A scany chyba wysłałem do wszystkich zainteresowanych. Jak kogoś opuściłem to pisać jeszcze raz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Czy ktoś sprawdził już łowność tych sumowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja bym powiedział, że co najmniej połowa to klasyka: DT16/20, TTM15, Lake, Alaska, Invader, Wiggle Wart, Hornet (choć niekoniecznie 9). Choć dawno nie łowiem, może się coś zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 zgodzę się, iż hornety 9 cm., coś zawodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 zgodzę się, iż hornety 9 cm., coś zawodzą.Chyba nie u każdego, patrząc po zdjęciach. Poza tym przynęta, to nie wszystko. Sposób jej zaprezentowania i dobrania do obławianego miejsca chyba jednak będzie kluczowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi