jacavip Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Witam kolegów, dziś podczas przeglądania forum natknąłem się na baner reklamowy Zipp-Marine. Miał ktoś może styczność z ich silnikami? konkretnie interesuje mnie ten: Zipp-Marine 13,5 KM Wiecie może jakie ceny i jak się sprawują. Pozdrawiam, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dziekon Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Też tak sobie pomyślałem, że mogę na zbyt bogatej mieszance pływać. W wyniku zawiesia jakiegoś. W obroty wchodzi, choć wczoraj z prychnięciem, a raz nawet zgasł. Ale to po wymianie filtra i oleju, pierwsze odpalenie.Jeśli chodzi o gwarancję to takie rzeczy jak regulacje czy naprawa prostych usterek wolałbym sam wykonywać. W końcu gwarancja szybko się skończy. Np. uzupełniłem już stan swojego silnika: kupiłem go z wymontowanym (lub niezamontowanym) zabezpieczeniem przed uruchomieniem na biegu. Kupiłem w Pezalu za 6 PLN od Parsuna. Zamontowałem i wyregulowałem. Hula i buczy . To ten biały element. Ponoć potrafi się łatwo złamać, więc informacja dla użytkowników Parsunów, Seakingów, Zippów, Hidea i Yamah (tak tak) - koszt naprawy to 6 PLN!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dziekon Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 A tutaj filtry: od lewej oryginalny, chiński, Hiflo HF303 - o kilka milimetrów niższy i Filtron OP 595. Czy Filtrona można bezpiecznie użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Cześć, Moim zdaniem można, ale jak masz obiekcje, to mogę od ciebie odkupić, bo i tak mam do zmiany w mojej tośce, a zakończenie sezonu się zbliża. Hilfo pasuje na 100%, bo to najbardziej typowy zamiennik do yamahy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dziekon Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Daj spokój. To tylko 15 PLN. Tyle, że szkoda po prostu wyrzucić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delux Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Panowie, z ciekawości zapytam jak się mają wasze Zippy po kilku latach eksploatacji? U mnie zero problemów ale tez nie za dużo pływam. Ciekawi mnie jaka sytuacja jest u Was? Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sina2 Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) prawdę mówiąc też jestem ciekaw, myślałem nad takim silnikiem jak już spyle swojego johnsona Edytowane 20 Września 2018 przez sina2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jacavip
Witam kolegów,
dziś podczas przeglądania forum natknąłem się na baner reklamowy Zipp-Marine.
Miał ktoś może styczność z ich silnikami? konkretnie interesuje mnie ten:
Zipp-Marine 13,5 KM
Wiecie może jakie ceny i jak się sprawują.
Pozdrawiam,
Jacek
Top użytkownicy dla tego pytania
18
10
4
4
Popularne dni
9 Paź
11
7 Paź
7
23 Sie
6
8 Paź
6
Top użytkownicy dla tego pytania
Dziekon 18 odpowiedzi
psulek 10 odpowiedzi
patu 4 odpowiedzi
saw 4 odpowiedzi
Popularne dni
9 Paź 2015
11 odpowiedzi
7 Paź 2015
7 odpowiedzi
23 Sie 2013
6 odpowiedzi
8 Paź 2015
6 odpowiedzi
Popularne posty
saw
Nie zamierzam rozwijać podświetlnej będzie do tego max 6 koni ze względu na wagę, przerabiałem już ponton i łódkę z 5KM, 6KM, 10KM, 40KM a chcę być maksymalnie mobilny żeby w ciągu kilkunastu minut b
Dziekon
Wielkie dzięki. Zamawiam...ze 2 na próbę
Dziekon
Tak właśnie uczynię.
Opublikowane grafiki
56 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi