BITR Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Czesc, nabylem Daiwa TD-Z 105HL i dodalem jego parametry do katalogu. PS. Takze informacje dodane przez @zarman rozmiescilem zgodnie z producentami tych multikow. Spodziewam sie ze kolega nie jest przeciw temu. Zapomnialem, od wersji pod prawa renke TD-Z 105HL rozni sie znacznie! Ma flipping bar, inny wygland, masa i illosc lozysk. Jakos by to sie dalo poznaczyc w katalogu zeby nie doszlo do nieporozumienia. pozdrawiam, Wiktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Dzięki Witja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 I ja się przymierzam do zakupu pierwszego multika, nie dla zamiłowania do nich ale dla przekonania się czy mi będzie odpowiadać. Gdzie ten katalog?? Pooglądał bym chętnie ale się gubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4775& ;prevloaded=1&&start=0 W niniejszym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psielka Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Panowie wielki szacunek dla was. Czytając ten wątek widać, że wędkarstwo i casting to dla was nie tylko hobby - to pasja. Moja żona twierdzi, że nie zna drugiego takiego faceta, który tyle czasu poświęca wędkarstwu (mimo to z szacunkiem podchodzi do mojego hobby) - Ona po prostu nie poznała was. Jesteście jak zaraza. Kto wejdzie i poczyta o castingu od razu przechodzi na multika i kija z pazurem (widać to po nowych forumowiczach, których przybywa z dnia na dzień). Ps sam się tym zaraziłem. Jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Bardzo dobrze niech się rozszerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Dodałem Caenan i Accurist 2. Za kilka dni postaram się dodać wymiary szpulek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Świetnie! Pojawiło się?kilka nowości ostatnio - może inni dopiszą swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Doszło dzisiaj do mnie Abu Revo Inshore, więc dokładam do katalogu. Przy podawaniu szerokości szpulki można zaznaczyć, czy pomiar ma byc dokonany na wewnętrznych czy na zewnętrznych krawędziach. Ludziska różnie podają - patrz np. Revo Premier i Revo S/STX. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 To jak mierzyć szerokość szpulki?Tyle nowych multików sie pojawiło a nasza kopalnie wiedzy nie aktualizuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedors Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dodałem Revo Premier, model na 2011. Jest cięższy od poprzednika o 20g. Ciekawy hamulec - odśrodkowy + magnetyczny w jednym. Tzw. INFINITI TM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) moze ktos to naprawic?Katalog_multiplikatorow_201109.pdf Edytowane 9 Października 2012 przez pitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Zapisuję na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 masz ten plik? ja mam, ale excela nie moge zamontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Najnowszy plik z zestwieniem multiplikatorów.Katalog multiplikatorow.xls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) fajna akcja Edytowane 17 Listopada 2012 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Chciałem sobie właśnie wydrukować to zestawienie i miałem mały problem, załączam w formacie pdf. może komuś ułatwię życie A3 Katalog multiplikatorow.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 mam prosbe do wszystkich uzytkownikow multiplikatorow zawartych w obecnym katalogu, czy moglibyscie uzupelnic baze danych, rownoczesnie nie sortujac listy i meldujac w watku, ktore dane uzupelniliscie, tak aby uniknac redundancji w uzupelnieniu dodam, ze pracujemy nad 2-3 pomyslami i dlatego jak najpelniejsza baza danych bedzie bardzo uzyteczna Katalog multiplikatorow.xls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Zwracam się z prośbą do użytkowników multiplikatorów o dodanie w katalogu informacji przy kołowrotkach posiadających (chyba - alarm lein) po naszemu "terkotka" podczas oddawania linki.Dla wielu sprawa nieistotna ,ale są i tacy -jak ja- którym ten gadżet sprawia frajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Są 2 rodzaje terkotki. Zalączana na stałe własnie "line out alarm" (Np. Abu C4 6601) i druga działająca jak w zwykłych kołowrotkach. Stosowana np. w Ryoga i Exsence DC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 panowie, jak prosilem, nie uzupelniajcie obecengo katalogu o dodatkowe funkcje, raczej uzupelnijcie obecnie brakujace dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Uzupełniłem o Revo Toro, waga szpulki toro 51 z plećką i hamulcem to 50gr, jak będę miał chwilę to porozbieram i wykonam precyzyjniejsze pomiaryKatalog multiplikatorow.xls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dodałem Exsence DC. Dodałbym więcej, ale mam ponawijane linki i brakowałoby wagi szpulki.A może by tak podawać rok modelowy albo rok produkcji? Tomek, wykasuj wagę szpulki . Podajemy bez linki. A może znajdź chwilę i zważ pustą. Katalog multiplikatorow (1).xls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Nie wiem czy to błąd, czy też inny model(rocznik) ale Daiwa alphas 103 Ito ma szerokość szpuli identyczną jak steez, czyli 25,2mm (21mm to szerokość wewnątrz szpuli) a Abu Revo Toro 51 ma przełożenie 6,4:1 a nie 5,4:1. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Nie wiem czy to błąd, czy też inny model(rocznik) ale Daiwa alphas 103 Ito ma szerokość szpuli identyczną jak steez, czyli 25,2mm (21mm to szerokość wewnątrz szpuli) a Abu Revo Toro 51 ma przełożenie 6,4:1 a nie 5,4:1. PozdrawiamProszę sprawdzić najpierw a potem wytykać błędy poza tym chyba wiem czym łowię a można tego było się domyśleć, bo napisałem, że szpulę z pletką ważyłem. Również pozdrawiam.http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/abu-garcia-revo-toro-nacl-g5-a75-p1494-k11776.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi