Skocz do zawartości

KATALOG MULTIPLIKATORÓW

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę sprawdzić najpierw a potem wytykać błędy poza tym chyba wiem czym łowię a można tego było się domyśleć, bo napisałem, że szpulę z pletką ważyłem. Również pozdrawiam.

http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/abu-garcia-revo-toro-nacl-g5-a75-p1494-k11776.html

Dopisz przy tym Toro - NaCl . Bo Toro a Toro NaCl to inne multiki.

Proszę sprawdzić najpierw a potem wytykać błędy poza tym chyba wiem czym łowię a można tego było się domyśleć, bo napisałem, że szpulę z pletką ważyłem. Również pozdrawiam.

http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/abu-garcia-revo-toro-nacl-g5-a75-p1494-k11776.html

Też wiem czym łowię, nie ma co się irytować tylko poprawić nazwę multika, przypuszczałem że taki może być powód i zgłosiłem wątpliwości. Szerokość szpuli od Ryogi też wydaje mi się troszkę mała, ale mam wersję BJ i może stąd różnica, Pozdrawiam powtórnie :)

Dopisz przy tym Toro - NaCl . Bo Toro a Toro NaCl to inne multiki.

Też wiem czym łowię, nie ma co się irytować tylko poprawić nazwę multika, przypuszczałem że taki może być powód i zgłosiłem wątpliwości. Szerokość szpuli od Ryogi też wydaje mi się troszkę mała, ale mam wersję BJ i może stąd różnica, Pozdrawiam powtórnie :)

Z całym szacunkiem, ale obecnie są w produkcji 2 modele toro "Toro NaCl' oraz "Toro Winch" przy czym pierwszy ma przełożenie 5:4 a drugi 4:6 więc to 6:4 mnie zdekoncentrowało, ponieważ przyjąłem, że podaje dane nowego modelu, ale faktycznie można to rozgraniczyć na różne edycje wydania danego multika, ale idąc tym tropem trzeba by to zrobić z kilkoma innymi. Faktycznie stary revo toro miał 6:4, a ciekawe co z danymi stx'ów i innych z tego co kojarzę to przełożenia się nie zmieniały, ale pewnie waga tak.

Edit: Poprawione...

Katalog multiplikatorow.xls

Edytowane przez Tomek88