jerzy Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 znalazłem bład, szpule od antaresa scorpiona i antaresa 5 nie sa zrobione w technice magnumlite. O ile pamiętam to co dotykałem to tam były szpule magnezowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Patrząc na zestawienie można by pomyśleć, że jest tylko trzech sensownych producentów multiplikatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Trzech to wg wersji optymistycznej - dla niektórych jest tylko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam. Odnośnie parametrów multiplikatorów:1. Shimano Calcutta Conquest 101 DC- masa szpulki to 19,1 grama. 2. Shimano Calcutta Conquest 201- masa szpulki to 17,4 grama. Nie wiem jak to wstawić żeby nie zepsuć całej tabeli Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Dzieki, ja wprowadze PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Już sam wprowadziłem Jeszcze w kwestii formalnej- multiplikator Shimano Calcutta C to jak rozumiem Calcutta Conquest? Jeśli tak to mój Conquest 201 ma parametry- masa 265gram, łożysk 10/1, przełożenie 5,0, moc hamulca 5,0 kg. W tabeli są inne dane. Poza tym jego cena jest zdecydowanie wyższa niż 250 dolarów. Jeśli się czepiam to powiedzcie.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 No pięknie, katalog sieę rozrasta, mam takie pytanie:czy może nie lepiej Okume VS oznaczyć jako M/MH ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Czy nikt nie używa Daiwy, czy po prostu nikogo nie interesują parametry i uzupełnienie katalogu? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ja oczywiscie uzywam , ale nie mam czasu na pomiary i wazenie szpul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja też nie mam czasu Ale zdjąłem linki ze szpulek i je poważyłem dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Czyli ....??? Rozumiem, ze wpiszesz dane? Tyle się mówi na forum o Steezie a żaden fachowiec go nie wpisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Czy nikt nie używa Daiwy, czy po prostu nikogo nie interesują parametry i uzupełnienie katalogu? PozdrawiamRemek Szpulka w Daiwie Advantage 150HL waży chyba 22gramy PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 @Remek, Wpiszę Steez'a, zaznaczam, co by komuś się nie pomyliło: Fachowcem nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Wpisuję TD Viento. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Super! Widzę, że temat odżył co mnie bardzo cieszy. Właśnie liczyłem na pomoc z Waszej strony - samemu niektóre tematy bardzo ciężko ciągnąć. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Juz nie długo przylecą do mnie HSTL'ki to coś dopisze PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Slider! Super. Ja dopiszę AE74 tylko wszystko pomierzę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Slider! Super. Ja dopiszę AE74 tylko wszystko pomierzę. PozdrawiamRemek Witam, Moze chcesz sie go pozbyc? :D Jestem pierwszy na liscie :D szczegolnie ze nie moge znalesc 1601C Pozdrawiam, Bujo P.S. Tylko probuje - wiem ze takich zabawek sie nie sprzedaje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Wiesz .... wszystko jest na sprzedaż Mnie ta maszynka podoba się przede wszystkim bo jest klimatyczna - ABU + ZPI -> czuje się moc. Chociaż obecnie na rynku znajdziesz ładniejsze młynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Przed tuningem zamieszczę dane Ambassadeur Morrum SX3601C IVCB. Proszę o kilka chwil zwłoki. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ciekawe, ze nikt nie wpisał Conquesta 201 choc na portalu jest kilku userów posiadajacych ten młynek a także że brak masy szpuliki do najpopularniejszego multika w PL czyli scorpiona 1001/1001Mg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No cóż. MMiałem kiedyś i scorpiona mg i 1001 i mam gdzieś zapisane te dane tylko ... gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jak będę miał chwilkę na pomiary to dorzucę opis chronarcha 101bpv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Uzupełniłem część danych o CC 201 i CC DC101. Poprawiłem ceny (dałem te z japantackle.com), masę CC 201, jego przełożenie, liczbę łożysk i moc hamulca. Podałem masy szpulek do tych dwóch kręciołków. Może teraz się dobrze zapisało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Herman na krola Polski !!! Wielkie dzięki !! pozd JW a tak przy okazji to wadliwie jest zapisany skrót i niemozna otworzyc pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi