kryst Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 @Jerzy napisał: a tak przy okazji to wadliwie jest zapisany skrót i niemozna otworzyc pliku Otwiera się bez problemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ale nie mnie. Ok Herman ktoś to zapewne przekonwertuje tak aby głupi windows i programy office mogłe otworzyć ten plik. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jurku, a którą wersję Excela posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ja tez nie moge otworzyc (najnowszy excel) ... a jurek ma racje Katalog multiplikatorow_11.04.2008-1.xlsx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zapiszcie sobie lokalnie i zmieńcie mu rozszerzenie na XLS. Powinno bez problemu ruszyć. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ale nie rusza.Może Herman zapisze to w rozszerzeniu xls i wszyscy będą mogli otwierać ten plik bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 też tak zrobiłem ale niestety nie moge odpalić pliku pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 też tak zrobiłem ale niestety nie moge odpalić pliku pozd JW ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zobaczcie teraz Koledzy, czy jest OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 otworzone i zapisane w XLS... mam nadzieje, że Wam pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Herman ale nie widzę Conquesta 201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ups, chyba coś namieszałem. Myślałem, że pod nazwą Shimano Calcutta C 201 kryje się właśnie Calcutta Conquest 201. Jeśli tak nie jest to poprawiłem niepotrzebnie w tej pozycji czyjś wpis. Jeśli tak zrobiłem to jestem gamoń i przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Dodałem dwa nowe:- Zillion HLC i AE74 Zapisałem też jako stronę html (dla osób, które tylko chcą przeglądać). PozdrawiamRemekKatalog_17.04.2008.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 dodany chronarch 101bpv (zapisałem w formie pliku excel 5.0/95, bo standardowo plik przekroczył już 100kb i nie mogłem go załączyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Mogę już poinformować,że szpulka Shimano Metanium Mg7 DC waży 16,4 g . Jest ona najlżejsza ze wszystkich Shimano z hamulcami DC, ale tak jak przewidywałem rewelacją pod względem wagi , to jednak nie jest. Natomiast możliwości rzutowe tego multika sprawdzę w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Super Janusz. Czekamy z niecierpliwością na pierwsze testy i komentarze. Sam, jako miłośnik DC, jestem ciekawy jak to jest z nowym DC. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 daiwa uzupelniona, zillion CC podam przy okazji, tzn. jak w koncu kolowrotek do mnie wroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 dodany chronarch 101bpv Dałem ciała i wpisałem dla ch101bpv: svsZgodnie z info na pudełku jest to: shimano variable brake system (VBS) Zaktualizowana wersja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 panowie, prosze zapisywac ten plik jako excel, dziekuje w imieniu wszystkich uzytkownikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Częściowo uzupełniłem informacje o Advantage Hstla. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 A może by tak do katalogu wprowadzić pozycje z wymiarami łożysk. Nie w każdej specyfikacji multika są Szukam do Curado 101D i nie ma. Zapewne to takie same jak w Scorpionie, ale warto by było sie upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wpisałem ABU Morrum SX1601 Forell. Masa szpulki 14,5 grama, ale na jej ośce jest zamontowane łożysko, więc masa samej szpulki będzie nieco mniejsza. Wpisałem też dwie Daiwy Millionaire. Gdyby ktoś tylko przesunął te pozycje na właściwe miejsca, tzn. Daiwy do Daiw, a ABU do ABU, to byłbym wdzięczny- sam tego nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Proszę bardzo Modele Abu w Abu / Daiwy w Daiwach / Shimano w Shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Curado 101D i nie ma. Zapewne to takie same jak w Scorpionie, ale warto by było sie upewnić. to zobacz jeszcze raz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Jerzy poprzednio nie było. A Twoja złośliwość jakoś mnie nie rusza. Zaczynam się przyzwyczajać. Widocznie tak się dowartościowujesz. A niech Ci na zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi