Skocz do zawartości

KATALOG MULTIPLIKATORÓW

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Jerzy poprzednio nie było. A Twoja złośliwość jakoś mnie nie rusza. Zaczynam się przyzwyczajać. Widocznie tak się dowartościowujesz. A niech Ci na zdrowie.

jakis nadwrażliwy jesteś B)

Curado 101D osobiscie wpisałem na listę katalogu multiplikatorów w kwietniu, o ile dobrze pamiętam.

Wiec jeśli poprzednio nie było to znaczy, że rzadko tam zagladasz :lol:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Сześć! Hi collegues!

Przepraszam za tłumaczenie (sorry for my bad Google translator).

Katalog - bardzo niezbędne prace (very important work)!

Miejmy nadzieję - Moderator mend moje dane w Excel (wi'll correct information about my reels).

+ masa szpull Shimano Scorpion 4x4 i Metanium Mg Dc.

Zdjęcia (photos) te multiplikatorow móc widzieć:

http://photofile.name/users/zarman/?page=1&act=change&am p;pass_on=&order=name

Powodzenia!

Koledzy - podziękowania dla wszystkich!

Wszyscy błądy (?!! rosyjskim nie jest to dobre słowo) w tłumaczeniu - to Google, nie jestem.

Zatem - tylko cyfry!

http://www.utreel.com/se/

UT Abu - to najlepszych na świecie classic round reel. 5-120 gr casting - to prawda.

Champion dla casting, killer szczupak, Łosoś.

Polecam!

Koledzy - podziękowania dla wszystkich!

Wszyscy błądy (?!! rosyjskim nie jest to dobre słowo) w tłumaczeniu - to Google, nie jestem.

Zatem - tylko cyfry!

http://www.utreel.com/se/

UT Abu - to najlepszych na świecie classic round reel. 5-120 gr casting - to prawda.

Champion dla casting, killer szczupak, Łosoś.

Polecam!

Witam serdecznie :D

Niedlugo bedzie o kreciolku z UT Reel :D Poezja!!! The daddy of all ultralight multipliers :D

Bujo

Remek, dzięki!

Bay Casting Sp - bardzo dobrze multiplikator. Daiwa w 2009 zaprzestała produkcji, źli towarzysze. BC Sp czasem dostępne Samuraitackle, Ichiban Tackle. Nie bardzo drogie multiplikator (nowy - 420/450$). Casting 10-40g spoon/jig bardzo daleko, nie gorszy Stella 3000. Drag - 6 kg. Dla morskiej Łosoś - doskonała. Jeden problem - tylko 120m 0.29 mm monofilament. Kolega z Tackletour forum ma 4 BC Sp, tylko jeden zmiana ZPI łożyska (bearing). Spool - jako TD-Z (Gigas), 14 g (Millionaire I'ze - 16g, Ringa - 15,4 g).