jerzy Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Jerzy poprzednio nie było. A Twoja złośliwość jakoś mnie nie rusza. Zaczynam się przyzwyczajać. Widocznie tak się dowartościowujesz. A niech Ci na zdrowie. jakis nadwrażliwy jesteś Curado 101D osobiscie wpisałem na listę katalogu multiplikatorów w kwietniu, o ile dobrze pamiętam. Wiec jeśli poprzednio nie było to znaczy, że rzadko tam zagladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Jerzy ja pisałem o łożyskach a nie o samym multiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Dlaczego w katalogu Curado 101D chodzi w innej klasie niż Scorpion 1001? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam!Małe pytanie z mojej strony, czy szpula Revo Premier jest rzeczywiście szersza od reszty braci aż o 4mm czy może wkradł się jakiś błąd?? (poz. 1 katalogu)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Powinny być takie same. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tam jest kwestia tego, czy była mierzona wewnętrzna, czy zewnętrzna szerokość szpulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BITR Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Wiem dokladnie ze szpula Premiera pasuje do STX, chlopaki praktykuja taki tuning. Dodalem do katalogu wiadomosci o Daiwie Liberto Pixy Airy red. Usunalem powtorke parametrow 5501 C3, apropo - ilosc zwijanej przez nia linki jest stanowczo wienksza niz 44cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 CORE 101MG, total 174,5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 CORE 101MG, total 174,5g jak to rozumiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 ...jak to rozumiec? Najprostszej, waga ogolna - 174,5g. spulka - 12,1g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 no a gdzie reszta parametrow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 no a gdzie reszta parametrow? Reszta w neczie, a te podalem dla tego ze nieodpowiadaja zapowiedzianym (CORE 101MG - 170g., spulka Metanium 11,4g.) P.S. Nie przyjazniesie z Excelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 dodałem DAIWA RYOGApozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Masz? To wrzuć kilka zdjęć na forum i napisz coś więcej pls. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 nie mogę żadnego załącznika otworzyć pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Masz? To wrzuć kilka zdjęć na forum i napisz coś więcej pls. PozdrawiamRemekano mam przy po weekendzie spróbuje coś wsadzić.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 wstawilem dwa Zilliony (w tym Porsche ), Sola i Viento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 poprawione dane Curado 201 D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarman Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Сześć! Hi collegues!Przepraszam za tłumaczenie (sorry for my bad Google translator).Katalog - bardzo niezbędne prace (very important work)!Miejmy nadzieję - Moderator mend moje dane w Excel (wi'll correct information about my reels). + masa szpull Shimano Scorpion 4x4 i Metanium Mg Dc. Zdjęcia (photos) te multiplikatorow móc widzieć: http://photofile.name/users/zarman/?page=1&act=change&am p;pass_on=&order=name Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 @zarman -witamy i życzymy miłego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Priviet, Alexey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarman Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Koledzy - podziękowania dla wszystkich!Wszyscy błądy (?!! rosyjskim nie jest to dobre słowo) w tłumaczeniu - to Google, nie jestem.Zatem - tylko cyfry! http://www.utreel.com/se/ UT Abu - to najlepszych na świecie classic round reel. 5-120 gr casting - to prawda.Champion dla casting, killer szczupak, Łosoś.Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zarman, Witaj na forum! Dzięki wielkie za linka. Użyteczna strona. W Twoim profilu na stronie internetowej też kilka ładnych multiplikatorów PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Koledzy - podziękowania dla wszystkich!Wszyscy błądy (?!! rosyjskim nie jest to dobre słowo) w tłumaczeniu - to Google, nie jestem.Zatem - tylko cyfry! http://www.utreel.com/se/ UT Abu - to najlepszych na świecie classic round reel. 5-120 gr casting - to prawda.Champion dla casting, killer szczupak, Łosoś.Polecam! Witam serdecznie Niedlugo bedzie o kreciolku z UT Reel Poezja!!! The daddy of all ultralight multipliers Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarman Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Remek, dzięki!Bay Casting Sp - bardzo dobrze multiplikator. Daiwa w 2009 zaprzestała produkcji, źli towarzysze. BC Sp czasem dostępne Samuraitackle, Ichiban Tackle. Nie bardzo drogie multiplikator (nowy - 420/450$). Casting 10-40g spoon/jig bardzo daleko, nie gorszy Stella 3000. Drag - 6 kg. Dla morskiej Łosoś - doskonała. Jeden problem - tylko 120m 0.29 mm monofilament. Kolega z Tackletour forum ma 4 BC Sp, tylko jeden zmiana ZPI łożyska (bearing). Spool - jako TD-Z (Gigas), 14 g (Millionaire I'ze - 16g, Ringa - 15,4 g). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi