godski Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Proszę sprawdzić najpierw a potem wytykać błędy poza tym chyba wiem czym łowię a można tego było się domyśleć, bo napisałem, że szpulę z pletką ważyłem. Również pozdrawiam.http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/abu-garcia-revo-toro-nacl-g5-a75-p1494-k11776.html Dopisz przy tym Toro - NaCl . Bo Toro a Toro NaCl to inne multiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Proszę sprawdzić najpierw a potem wytykać błędy poza tym chyba wiem czym łowię a można tego było się domyśleć, bo napisałem, że szpulę z pletką ważyłem. Również pozdrawiam.http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/abu-garcia-revo-toro-nacl-g5-a75-p1494-k11776.html Też wiem czym łowię, nie ma co się irytować tylko poprawić nazwę multika, przypuszczałem że taki może być powód i zgłosiłem wątpliwości. Szerokość szpuli od Ryogi też wydaje mi się troszkę mała, ale mam wersję BJ i może stąd różnica, Pozdrawiam powtórnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Dopisz przy tym Toro - NaCl . Bo Toro a Toro NaCl to inne multiki. Też wiem czym łowię, nie ma co się irytować tylko poprawić nazwę multika, przypuszczałem że taki może być powód i zgłosiłem wątpliwości. Szerokość szpuli od Ryogi też wydaje mi się troszkę mała, ale mam wersję BJ i może stąd różnica, Pozdrawiam powtórnie Z całym szacunkiem, ale obecnie są w produkcji 2 modele toro "Toro NaCl' oraz "Toro Winch" przy czym pierwszy ma przełożenie 5:4 a drugi 4:6 więc to 6:4 mnie zdekoncentrowało, ponieważ przyjąłem, że podaje dane nowego modelu, ale faktycznie można to rozgraniczyć na różne edycje wydania danego multika, ale idąc tym tropem trzeba by to zrobić z kilkoma innymi. Faktycznie stary revo toro miał 6:4, a ciekawe co z danymi stx'ów i innych z tego co kojarzę to przełożenia się nie zmieniały, ale pewnie waga tak. Edit: Poprawione... Katalog multiplikatorow.xls Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 I przy okazji wywaliłeś mojego Exsence DC z tabelki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Spokojnie nic nie wywaliłem, tylko przez wrodzoną zgrabność poprawiłem na swoim starym pliku co widać po nazwie Katalog multiplikatorow (1).xls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi