Andrzej Stanek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Miałem okazję pokręcić na sucho i zarazem wykonać kilka fotek DAIWA A.o.i. 2506R, limitowany model z 2007 (dane z netu). Precyzja wykonania, powalający hamulec, super młynek na pstrągi i ta waga... Obecnie własność Kolegi z naszego forum @Franc. Jakby ktoś miał ochotę na więcej: http://www.andrzejstanek.pl/post/51 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kołowrotek cukiereczek, a fotki no cóż daiwa do katalogu powinna zamawiać u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dzięki, gdyby oni tylko o tym wiedzieli... Łowię na casting ale przy tym młynku serce bije szybciej. Jak Daniel wystawiał go na forum by taki moment zastanowienia z mojej strony, nigdy bym nie przypuszczał, że będę miał okazję obfocić go dla innego Kolegi z forum. Ja mam swoje Ryoga, też ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kapitalne foty. Niezły młynek. Na fotkach tak ładny, że miałbym obawy, czy nad wodę zabrać Japońce niech żałują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Troszku podobna do mojego Luviasa pierwszej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A co ma być niepodobny jak to w 90 procentach te same "składniki"... :lol: W aojce tylko korba magnezowa i podfrezowana dla zmniejszenia wagi, uchwyt łożyskowany, brak wajchy (też dla ujęcia gramów) i inne malowanie szpulki... I z grubsza wsio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Co szpec to szpec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi