spy Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) A jak jest u Was z podejrzeniami o zdradę? Nie macie insynuacji, że zbyt często na tych rybach siedzicie? Moja żona o to, że mogę coś na boku kombinować mnie nie podejrzewa, bo wie że gdybym do mojego samochodu wędkarskiego wziął jakąś inną babę musiałbym jej najpierw założyć na twarz chusteczkę z chloroformem, choć miewam problemy gdy jadę z kolegami a już ostro jest jak po powrocie czuć odemnie coś więcej niż tylko zapach naszego hobby.. Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez spy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Moja raczej mnie nie podejrzewa. Uważa że jak już jestem na tych rybach to świata poza nimi nie widzę.Muszę przyznać że troszkę się myli ale niech zostanie w tym przekonaniu.Równie dobrze my możemy się zastanawiać, co one robią pod naszą nieobecność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 co one robią pod naszą nieobecność. Jak to co, czekają na nas z kolacją. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Moja raczej mnie nie podejrzewa. Uważa że jak już jestem na tych rybach to świata poza nimi nie widzę.Muszę przyznać że troszkę się myli ale niech zostanie w tym przekonaniu.Równie dobrze my możemy się zastanawiać, co one robią pod naszą nieobecność.Jak to co? Też łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Moja raczej mnie nie podejrzewa. Uważa że jak już jestem na tych rybach to świata poza nimi nie widzę.Muszę przyznać że troszkę się myli ale niech zostanie w tym przekonaniu.Równie dobrze my możemy się zastanawiać, co one robią pod naszą nieobecność.Uważaj, żony też potrafią tutaj czasem zajrzeć.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Cześć koledzy, Zacznę od tego, że poprzednie poważniejsze moje związki kończyły się głównie z powodów wędkarskich... I to kończyły w dosyć zaawansowanych stanach, czyli niedaleko przed zaplanowanym ślubem, były one dwa. Generalnie po ostatnim stwierdziłem, że odpocznę trochę od białowłosych. No ale wyszło jak wyszło poznałem moja obecną żonę i od początku samego związku była świadoma ile to wszystko kosztuje, ile pochłania czasu itp. Jeździła ze mną na różne wyprawy, z wielką ochotą, a że łowię wyłącznie na muchę, a ryby które mnie interesują najbliżej mam 150km od domu były to wyjazdy zazwyczaj kilkudniowe. Po prostu lubi przebywać poza domem jak ja, i poznawać nowe miejsca. Po ok 3 latach wyjazdów, niczym nie przymuszona sama zaczęła łowić no i jestem bardzo z tego zadowolony i dumny W obecnym mieszkaniu, mamy swój oddzielny pokój wędkarski którego zawartość pozawala by jeździć fajnym autkiem, z całą świadomością mojej Natalki. Generalnie po swoich przejściach uważam, że od początku potrzebna jest szczerość także w słowach jak i w działaniach, oraz charakter tej drugiej połowy z którą zamierzamy żyć.pozdroPaweł z nizin Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Paweł nizinny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi