meme174 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Tlok w sumie kazdy kij mozna lamac widzialem zlamane mocne kije do polowu z brzegu wisly - taka jesiena ciezka orka - pod naprawde nie duzymi rybami wystarczy ze zrbisz duzy kat i kij nie pracuje calym blankiem a samym szczytem - sytuacja podbierania - i wedka strzela w szczycie . w jakiej sytuacjinzlamales tego shimano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 bylem juz na 1 wyprawie za wasatym na wisle z nowym kijem a dokladnie shimano vegance shad 2.70 50-100. Co moge powiedzieć o kiju że ma moc nie kladł sie pod woblerami typu hornet 9cm, invader 11 Suma nie zaliczyłem - miałem branie ale pilem w tym samym czasie wode i kijek uciekł mi z reki ;/ Porzucalismy troche jigami i taki max wedlug mnie 75 gram olowiu + guma 12 cm czyli wyjdzie z 100 gram realnego cw Pod zaczepami giał sie świetnie, dosyc sporych rozmiarów przelotka szcyztowa, za mała wejsciowa - wedlug mnie. Kijek ma moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ja zakupiłem ten sam kijek tylko wersję 3,00m, dałem 168 zł, jak za tą cenę to rewelacja. Możesz sie pochwalić jaką wyżymaczkę do niej zaaplikowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 na razie jest spro8000 ale bedzie spinnfisher Kijanka 100 cm wyjechała bez zadnego problemu wyjechała choć teraz szukam czegos krotszego na lodke i troling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 na razie jest spro8000 ale bedzie spinnfisher Kijanka 100 cm wyjechała bez zadnego problemu wyjechała choć teraz szukam czegos krotszego na lodke i troling Też obstawiam Spinnfishera tylko nie zdecydowałem jeszcze o rozmiarze. Ty który bierzesz, 4500 czy 5500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jesli troll - 5500Jak spin z ręki - 4500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jesli troll - 5500Jak spin z ręki - 4500 Z ręki więc 4500, jeszcze pytanko odnośnie wysokiego przełożenia. Niby nawoju nie ma bardzo wysokiego ale jednak. Nie będzie meczarnią dla ręki przy sporych wobkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 To wysokie przełożenie w niczym nie przeszkadza a wręcz czasami jest pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 No to juz wiem czego chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi