Friko Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 24 sierpnia 2005 r - taka datę noszą rejestracje weteranòw jerkbaita na ośmiolecie mały prezent - właśnie przekroczyliśmy 9 tys.zarejestrowanych użytkownikòw. Wiele sie przez te 8 lat zmieniło - może nie tyle na portalu co poza nim. Czasem mam wrażenie że ròwnież wiele zmienił jerkbait. Ot, taka refleksja mnie naszła. Korzystając z okazji chciałbym podziękować wszytkim ktòrzy współtworzyli i wspòłtworzą to miejsce, dzieląc się swoją wiedzą, doświadczeniem wyniesionym znad wody, pracowni rodbuilderskiej czy warsztatu woblerowego. Ròwnież moderatorom ktòrzy wykonują tu codziennie często niedostrzeganą pracę. Wszystkim ludziom ktòrych dzięki jerkbaitowi poznałem i ktòrzy kompletnie odmienili moje wędkarstwo, na lepsze oczywiście - patrząc wstecz na te 8 lat widzę ile by mnie w życiu ominęło gdyby nie "jerk". Przygoda zwana jerkbait.pl trwa dalej - zobaczymy dokąd nas zabierze w kolejnych latach 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Oj pamiętam pierwsze minuty tworzenia naszego forum te 8 lat temu! Kawał czasu, wspaniałe wspomnienia! Dzięki wszystkim za zaglądanie, pisanie, dzielenie się wiedzą! Pozdrawiam Remek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Piękny kawał czasu fantastyczni ludzie i to co potrzeba wędkarzowi - przygoda. Przygodo trwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 8lat.......ja z Wami ledwo 6 lat z małym kawałkiem trzymam........- gratuluję wam wytrwałości A jako że nie lubię tak po prostu pisać w samych superlatywach ,to wierzę w to że JERK będzie kiedyś jeszcze taki sam, jak te 6 lat temu ,tzn "mekką wędkarstwa spinningowego",a nie zlotem czarownic i miszczów wszystkich portali . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wow, to kiedyś nie było jerkbaita... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) A ja myśle że jerkbait zmienił troche myślenie wielu wędkarzy na lepsze.I dzięku temu forum, zacznie powoli przybywać ryb w naszych wodach Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Oj pamiętam (...) dzielenie się wiedzą! ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jestem tu nowy,- ale zawarte znajomości i wspólne łowienie z kilkoma kolegami z forum cenie sobie najwyżej. Wolny czas miedzy kawą a wyjściem z domu chętnie spędzam na jerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 ".... widzę ile by mnie w życiu ominęło gdyby nie Jerk..." - pisze Remek. Parafrazując Remka napiszę ; Nawet nie jestem w stanie dostrzec ile mnie w życiu ominęło przez Jerka .Żyłbym sobie spokojnie i miał poukładany plan każdego dnia zamiast jak jakiś socjopata bezustannie wisieć na internecie .Miałbym jakieś oszczędności , mógłbym czasem zrobić jakąś przyjemność dzieciom albo żonie ; a tak , muszę bezprzerwy ustalać kompromisy w zaplanowanym wyścigu zbrojeń. W ogóle nie wiedziałbym o CTSach , Phenixach ,Megabasach i całej reszcie. Łowiłbym sobie ryby w niedzielę - raz na kwartał jakąś wędką Dragona i byłbym zachwycony że mam zajebisty sprzęt. Każdą złowioną rybę przynosiłbym żonie do domu -" jak każdy normalny mężczyzna".Nie musiałbym nigdy wstawać o trzeciej czy o czwartej rano , nie musiałbym całe noce marznąć na jakiejś łodzi , nie musiałbym każdego urlopu planować pod kątem ryb - ku nienawiści żony ........A tak - to sami wiecie.....No ale skoro Jerkbajt już jest i odciska tak głębokie piętno na życiu wielu z nas ( jak sądzę ), to proponuję rozszerzyć działalność i dwudziestolecie działalności uświetnić otwarciem szpitala psychiatrycznego i domu spokojnej starości pod egidą Jerkbaita. Czego sobie i wam życzę. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 STO LAT STO LAT ...... a torcik %% gdzie ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 %%%% są zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ja natomiast siedzę na Jerku zupełnie od niedawna i generalnie bardzo mi się podoba. Przede wszystkim suma wędkarskich doświadczeń forumowiczów którymi dzielą się z ogółem - bezcenna. Ale... No właśnie, jest też jedna rzecz, która strasznie mnie denerwuje, dodatkowo wiem że za nic w świecie nie da się tego zwalczyć. Są to mianowicie " pisarze ", którzy nie używają wielkich liter, znaków interpunkcyjnych ani diakrytycznych. Nie żebym się czepiał... tylko takiej pisaniny wręcz nie da się czytać. Niezależnie od tego jakie ważkie treści i informacje owe posty niosą.No, to była taka malutka łyżeczka dziegciu w olbrzymiej beczce wspaniałego, pachnącego miodu.Gratuluję pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 U mnie kolejność była taka: przypadkiem odkryłem, że istnieje to forum i zacząłem łowić ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Czytałem forum lata wstecz ale udzielać się zacząłem jak zmieniono skrypt. Tamtego poprzedniego nie ogarniałem. Nawet konto musiałem na nowo założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dziękuję Szanownym Kolegom i chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 24 sierpnia 2005 r - taka datę noszą rejestracje weteranòw jerkbaita na ośmiolecie mały prezent - właśnie przekroczyliśmy 9 tys.zarejestrowanych użytkownikòw. Wiele sie przez te 8 lat zmieniło - może nie tyle na portalu co poza nim. Czasem mam wrażenie że ròwnież wiele zmienił jerkbait. Ot, taka refleksja mnie naszła. Korzystając z okazji chciałbym podziękować wszytkim ktòrzy współtworzyli i wspòłtworzą to miejsce, dzieląc się swoją wiedzą, doświadczeniem wyniesionym znad wody, pracowni rodbuilderskiej czy warsztatu woblerowego. Ròwnież moderatorom ktòrzy wykonują tu codziennie często niedostrzeganą pracę. Wszystkim ludziom ktòrych dzięki jerkbaitowi poznałem i ktòrzy kompletnie odmienili moje wędkarstwo, na lepsze oczywiście - patrząc wstecz na te 8 lat widzę ile by mnie w życiu ominęło gdyby nie "jerk". Przygoda zwana jerkbait.pl trwa dalej - zobaczymy dokąd nas zabierze w kolejnych latach Bardzo celnie ujete mysli z okazji tej okraglej 8 rocznicy. Pozdrawiam i life goes on! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ależ ten czas zap... leci, kto by pomyślał, choć ja Tu nie od początku - ale 6 latek z okładem stuknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Gratulacje i podziękowania z okazji "okrągłej " rocznicy dla Pionierów jerkbaita.plrównież ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi