sukingad Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Znacie jakieś dobre gry wędkarskie na komórkę z androidem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Fruit Ninja Wciąga jak diabli, ile to ja godzin nudy na wykładach tym zabijałem Jeszcze czasami pykam w Crazy Climber ale to jest już mniej wciągające. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Te wędkarskie są z reguły głupie - nie polecam. Polecam Szachy i Sudoku.Szachy są szczególnie fajne ; po szachach nigdy nie mam poczucia zmarnowanego czasu , mogę grać z telefonem ( komputerem ) lub z kimkolwiek na świecie przez internet ( nie potrzebna jest znajomość języków ). Ponadto nigdy , ale to nigdy ci się nie znudzą , zawsze będziesz miał wrażenie że pozostało ci jeszcze wiele do nauki.Niestety. Jeśli w to nigdy nie grałeś - to okres wgryzienia się w tą grę tak żebyś miał poczucie że faktycznie wiesz co robisz , może okazać się dość długi .Nawiasem mówiąc - ze dwa lata temu był już chyba podobny temat. ( może Pitt coś wie ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Polecam Gone Fishing zawsze biorą ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Heh mogę się nie odnaleźć w tym rybnym Eldorado. Jest opcja "wody PZW"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Niestety taka bryndza tylko u nas w PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) .... i nie tylko na komórkę http://naryby.wp.pl/index?lang=pl a na stres z PZW w tle http://wil3.com/jebnij_pingwina_z_baseballa.swf Edytowane 25 Marca 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 A Ja polecam gierę iFishing 3 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Fruit Ninja Wciąga jak diabli, ile to ja godzin nudy na wykładach tym zabijałem Jeszcze czasami pykam w Crazy Climber ale to jest już mniej wciągające.Oooo to moja ulubiona gra na telefon, czasami z nudów ze znajomymi pykaliśmy kto więcej:) Dobra zabawa, i faktycznie wciąga jak głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi