Flls Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Ciężko mi się określić, ale wydaje mi się, że jednak Spider, będzie górą. Main card, bardzo dobry. Ciekawym Alvesa, Santos na moje wygra bez problemu.I coś wesołego http://www.youtube.com/watch?v=5Tyc3Zjp25g&feature=playe r_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Też myślę że Junior pokona Nelsona, choć moja sympatia jest raczej po stronie grubasa. Hughes vs Almeida - nie mam pojęcia ale jestem za Hughes-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Stawiam na Silvę, aczkolwiek nie będzie mi dane obejrzeć gali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Chłopaki! No i co Wy myslicie!? Mimo że stawiałem na Silvę, sądziłem raczej że zakończy sprawę 1 ewentualnie 2. Tak się nie stało. Żal mi Sonnena jak diabli, mimo że zachowywał się jak (...). Uszszszsz, to było naprawdę emocjonujące widowisko. Tak, chciał bym zobaczyć re-match pomiędzy obydwoma zawodnikami i coś mi się wydaje że moja sympatia tym razem od początku była by po stronie Sonnen-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Gdyby nie poddanie z kapelusza to Silva by przegrał, po pierwszej rundzie myślałem, że to jego taktyka, jednak później było już dla niego gorzej. Dos Santos vs Nelson, fajna walka, tak jak się spodziewałem Cygan w stójce sobie dobrze poradził.Hughes mnie zadziwił, poddać czarny pas bjj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Dzisiaj przeczytałem że nasz zwycięzca Silva jest na 180 dni wyłączony z obiegu w wyniku kontuzji żeber. Ależ Sonnen go zbił! A tym czasem to już 28-go za nie spełna 3 tygonie walka na którą naprawdę czekam z niecierpliwością Cotoure vs Toney. Jestem w tej walce całkowicie za zapaśnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kontuzje żeber miał już tydzień przed walką, jak twierdzi nie chciał jednak zawieść fanów (patrz wywiad na ringu zaraz po walce).Tak czy siak szacunek dla Sonnena za pokazanie serca do walki - czekam na rewanż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Polska to dziwny kraj,podniecamy się walkami, nie bójmy się użyć tego słowa, celebrytów a jak jakiś polski zawodnik ma stoczyć walkę na bardzo wysokim poziomie to przechodzi to bez echa.Dla mnie osobiśie najważniejszą/najciekawszą walką MMA z udziałem Polaka będzie walka Damiana Grabowskiego z Scottem Barrettem.Osobiście uważam że to właśnie Grabowski jest na dzień dzisiejszy najlepszym fighterem MMA nad Wisłą.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Nic dziwnego w tym nie ma i nie widzę tu żadnej polskiej specyfiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Popieram Tomaszka - trzymam kciuki za Damiana, ale do Andersona Silvy to mu jeszcze odrobinę brakuje - co jest nie tak w tym,że lubię oglądać MMA na najwyższym poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Popieram Tomaszka - trzymam kciuki za Damiana, ale do Andersona Silvy to mu jeszcze odrobinę brakuje - co jest nie tak w tym,że lubię oglądać MMA na najwyższym poziomie? Mówiąc o celebrytach miałem na myśli takich miśków jak Najman/Saleta/Pudzianowski i takich tam.Walki na najwyższym poziomie z ich udziałem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 No my tu o gali UFC 117, a ty wyjeżdżasz tu z jakimś cyrkiem na kółkach - stąd nasze zdziwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 AAAAj! Zobaczyłem jakieś popierdółki o kolejnej KSW i jakoś tak na refleksje mnie wzięło .Jeżeli Damian wygra najbliższy turniej to UFC będzie stało raczej przed nim szeroko otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Damianowi życzymy powodzenia ale nie tylko jemu, za 5 dni kolejny polak stoczy walkę na obcej ziemi, czołowy nasz lekki, Maciek Jewtuszko. Bardzo jestem ciekaw jego występu jak i całej gali, bo zapowiada się fajnie EDIT: Maciej wygrał Bonusowo nokaut wieczoru zapodał, żyć nie umierać do pełni szczęścia jeszcze brakuje wygranej Damiana. EDIT2: Pełnia szczęścia Walka jak dla mnie trochę niemrawa, jednak bardzo fajnie Damian walczył z pleców, oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jutro czyli w sobote walczy Tomek Adamek z Grantem ...licze na piekne ko. na gosciu Grant ...powodzenia Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0mad Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Adamek weźmie rewanż za Gołotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 W nocy dowiemy się, czy Tomasz Adamek znajdzie sposób na wielkiego Michaela Granta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 A mozna gdzies zobaczyc ta walke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Polsat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Adamek!!Dobra walka, aczkolwiek warunki fizyczne przeciwnika i jego taktyka nie pozwoliła Tomkowi na swoje boksowanie. Zwycięstwo na punkty, jednak dość wysokie(wydawało mi się, że będzie ciaśniej )Czas na.....Braci Kliczko? Chyba za wcześnie....Może trzeba Hay'a nieco przytemperować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0mad Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Tomek górą. Widać było różnicę wagi. Grant był o 20kg cięższy od Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Alee bedzie bekaa ;dJak obstawiacie wyniki walk na 14 gali konfrontacji sztuk walk w lodzkiej Atlas Arenie, ktora odbedzie sie w sobote ;P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Śledził ktoś z Was ostatnie dwa dni w świecie MMA?? Niestety dwóch naszych poniosło klęskę.... szkoda Tomka i Damiana.Moje typy na KSW to:Walka wieczoru:Pudzianowski vs ButterbeanJan Błachowicz vs Daniel TaberaKrzysztof Kułak vs Daniel Dowda Przemysław Saleta vs Marcin Najman Borys Mańkowski vs Niko PuhakkaArtur Sowiński vs Danny Van BergenMaciej Górski vs Kazuki TokudomeMichał Mankiewicz vs Paul Reed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Jak na razie świetna gala, wszystkie walki na wysokim poziomie. Szkoda że Kornik i Borys przegrali swoje walki.Ale tanio skóry nie sprzedali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 heheh Najman uduszony Miałem nadzieję, że w łeb dostanie i go zniosą, trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi