Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Chłopaki! No i co Wy myslicie!? Mimo że stawiałem na Silvę, sądziłem raczej że zakończy sprawę 1 ewentualnie 2. Tak się nie stało. Żal mi Sonnena jak diabli, mimo że zachowywał się jak (...). Uszszszsz, to było naprawdę emocjonujące widowisko. Tak, chciał bym zobaczyć re-match pomiędzy obydwoma zawodnikami i coś mi się wydaje że moja sympatia tym razem od początku była by po stronie Sonnen-a.

Gdyby nie poddanie z kapelusza to Silva by przegrał, po pierwszej rundzie myślałem, że to jego taktyka, jednak później było już dla niego gorzej. Dos Santos vs Nelson, fajna walka, tak jak się spodziewałem Cygan w stójce sobie dobrze poradził.

Hughes mnie zadziwił, poddać czarny pas bjj.

Dzisiaj przeczytałem że nasz zwycięzca Silva jest na 180 dni wyłączony z obiegu w wyniku kontuzji żeber. Ależ Sonnen go zbił!

A tym czasem to już 28-go za nie spełna 3 tygonie walka na którą naprawdę czekam z niecierpliwością Cotoure vs Toney. Jestem w tej walce całkowicie za zapaśnikiem.

Polska to dziwny kraj,podniecamy się walkami, nie bójmy się użyć tego słowa, celebrytów a jak jakiś polski zawodnik ma stoczyć walkę na bardzo wysokim poziomie to przechodzi to bez echa.Dla mnie osobiśie najważniejszą/najciekawszą walką MMA z udziałem Polaka będzie walka Damiana Grabowskiego z Scottem Barrettem.Osobiście uważam że to właśnie Grabowski jest na dzień dzisiejszy najlepszym fighterem MMA nad Wisłą.

Pozdrawiam! :D

Popieram Tomaszka - trzymam kciuki za Damiana, ale do Andersona Silvy to mu jeszcze odrobinę brakuje - co jest nie tak w tym,że lubię oglądać MMA na najwyższym poziomie? :wacko:

Mówiąc o celebrytach miałem na myśli takich miśków jak Najman/Saleta/Pudzianowski i takich tam.Walki na najwyższym poziomie z ich udziałem :unsure: ?

• Like 1

Damianowi życzymy powodzenia ale nie tylko jemu, za 5 dni kolejny polak stoczy walkę na obcej ziemi, czołowy nasz lekki, Maciek Jewtuszko. Bardzo jestem ciekaw jego występu jak i całej gali, bo zapowiada się fajnie :D

EDIT: Maciej wygrał :mellow: Bonusowo nokaut wieczoru zapodał, żyć nie umierać do pełni szczęścia jeszcze brakuje wygranej Damiana.

EDIT2: Pełnia szczęścia :mellow: Walka jak dla mnie trochę niemrawa, jednak bardzo fajnie Damian walczył z pleców, oby tak dalej!

Adamek!!

Dobra walka, aczkolwiek warunki fizyczne przeciwnika i jego taktyka nie pozwoliła Tomkowi na swoje boksowanie. Zwycięstwo na punkty, jednak dość wysokie(wydawało mi się, że będzie ciaśniej )

Czas na.....Braci Kliczko? Chyba za wcześnie....

Może trzeba Hay'a nieco przytemperować ?

• 4 tygodnie później...

Śledził ktoś z Was ostatnie dwa dni w świecie MMA?? Niestety dwóch naszych poniosło klęskę.... szkoda Tomka i Damiana.

Moje typy na KSW to:

Walka wieczoru:

Pudzianowski vs Butterbean

Jan Błachowicz vs Daniel Tabera

Krzysztof Kułak vs Daniel Dowda

Przemysław Saleta vs Marcin Najman

Borys Mańkowski vs Niko Puhakka

Artur Sowiński vs Danny Van Bergen

Maciej Górski vs Kazuki Tokudome

Michał Mankiewicz vs Paul Reed