PaNeK Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Saleta się nie spodziewał że dupek odklepie i to wszystko, podejrzewałem że zaraz by go puścił żeby go troszkę potłuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Górski- 2 piękne walki!W pierwszej piękne KO, w drugim konsekwencja i umiejętność kontrolowania walki w swojej ulubionej pozycji...Najman- Saleta....za krótko Choć przez moment drżałem, żeby Najman niechcący nie wygrał, ale jak zwykle mnie nie zawiódł i dostał po buzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 A za chwilę Smalec z Wołowiną Mimo wszystko stawiam na Pudziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 oj kasy nie stawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Po zasługującej na miano walki wieczoru, starciu Błachowicza z Taberą, czas na Pudzillę.....Pudzian jakiś sucharek się zrobił Butterbean ma wielkie doświadczenie, piekielny cios i.....będzie ciekawie, choć technicznych zagrywek raczej nie doświadczymy- tych już było dość w poprzednich walkach P.S.Teraz widzę, że niedługo Pudzian junior wokalista(brat Mariusza) niedługo będzie większy od swojego znanego brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 I po ptokach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 O matko! Brawo Mariusz! A ja już się bałem, że w szpitalu wyląduje. Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 O matko! Brawo Mariusz! A ja już się bałem, że w szpitalu wyląduje. Pięknie.A poszło, jak z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Widziałem tą kulkę w kilku akcjach i bałbym się jechać w sąsiedniej windzie w której on jedzie, a co dopiero spotkać go w ringu. Wielkie brawa Pudzian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No i się nie pomyliłem Co prawda nie było to zwycięstwo w wielkim stylu, ale może za rok, za dwa jak do siły dojdzie technika zobaczymy ładną walkę Pudziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Zrobił co miał zrobić. Udało mu się nie wdawać w bokserski pojedynek(na 2 lewe proste zdążył się nadziać). Jego szansą był parter i...udało się.Gratulacje. Ale teraz już chyba czas na poważnych przeciwników, po celebrycie, niezbyt utytułowanym Japończyku, podstarzałym, byłym mistrzem UFC(który notabene pokazał Pudzianowi ogrom jego braków) i Butterbeanem, który mimo doświadczenia i swojej renomy, jest mimo wszystko pewnego rodzaju osobliwością..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 To prawda, Mariusz wygrał bo przeciwnikiem był kaleka który ledwie chodzi, a po wywrotce ma spore problemy z powstaniem, lecz zna podstawy boksu, jak na tą masę jest też w miarę szybki. Gdyby walka odbywała się w stójce Mariusz przegrałby z kretesem. Nawet taka bijatyka jak MMA, zwana niepotrzebnie sportem wymaga umiejętności technicznych i kilku cech motorycznych, których nasz rodak nie rozwinie do określonego poziomu bo jest za stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 P.S.Teraz widzę, że niedługo Pudzian junior wokalista(brat Mariusza) niedługo będzie większy od swojego znanego brata Kamil, obawiam się, że już go przerósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 ... Nawet taka bijatyka jak MMA, zwana niepotrzebnie sportem... Skoro chcemy nazywac rzeczy po imieniu to je nazywajmy.. W ramach scislosci MMA to nie zadna bijatyka, tylko organizacja zrzeszajaca pewna grupe sportowcow(niejednokrotnie wrecz wybitnych) ktorzy postanoli swe kariery pokierowac na wyzszy poziom rywalizacji, gdyz w wielu wypadkach w swoich sztukach walk osiagneli wszystko co bylo do zdobycia..Juz wczesniej pisalem czym dla mnie jest wszechstylowa walka wrecz(walka bezposrednia) - jest kwintesencja sportu, uosbieniem pierwotnych instynktow, ktore plyna doslownie z serca tak jak plynie melodia z glosnikow.Skoro wszytkich tych wspanialych zawodnikow, ktorzy probuja swoich umiejetnosci w konfrontacjach sztuk walk nie nazwiemy sportowcami.. to jak inaczej ich nazwiemy ? bandyci ??... Czy to sie nam podoba czy nie prawda jest taka, ze zawodnicy, ktorzy walcza w mieszanych sztukach walk sa bezkompromisowymi twardzielami, ja nazywam ich prawdziwymi kozakami.. Prawda rowniez jest, ze nie kazdy sie tam nadaje, a w szczegolnosci na straconej pozycji sa tzw. miesniaki - cwiczacy swe cialo na silowniach cale dnie, bez wyraznego konkretnego celu, tylko po to aby wygladac Ja nazwalbym takich poprostu cipakmi , bo wedlug mnie to kobieta ma byc ladna, a facet ma byc poprostu twardy ;P Dwie walki na ostatniej tj. 14 KSW byly nie pokazem umiejetnosci wybitnych sportowcow, lecz to byl zwykly show ;P poprostu beeka i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 ... Nawet taka bijatyka jak MMA, zwana niepotrzebnie sportem... Dwie walki na ostatniej tj. 14 KSW byly nie pokazem umiejetnosci wybitnych sportowcow, lecz to byl zwykly show ;P poprostu beeka i tyle Za to walki Górala, Krzyśka Kułaka z Dowdą i Błachowicza z Taberą to były naprawdę super pojedynki. Co tdo reszty Twojego postu również się zgadzam. A jak ktoś twierdzi, że MMA to nie sport, to raz, że nie zna definicji tego słowa, a po drugie- zbyt wiele czasu w życiu na macie nie spędził.... PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Goral robi wrazenie... szkoda ze nie na mnie ;>Karatecy ogolnie maja slabe uderzenia i to z nogi i z rak. Ich wyszkolenie polega przede wszystkim na idealnej wrecz technice i szybkich ruchach, choc nie tak szybkich jak np: taekwondo.Mysle, ze final w wadze lekkiej Maciek przegra z Nico. Ten Fin to psychol ma swietna stojke i jeszcze lepszy parter, jak juz sprowadzi Gorskiego na ziemie to bedzie koniec.. A co do Blachowicza to koles potrafi skladac... oby sie rozwijal w KSW jeszcze z dwa lata. W UFC moze sie przejechac tak jak ten nasz koksik i to dosc bolesnie, a to by sie chyba odbilo na jego psychice - bo cos mi intuicja podpowiada, ze to moze byc jego slaba strona ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Tak, ale np Drwal godnie w UFC nas reprezentował...Co do Górala- mam sentyment do Karate Fin...prawda....straszny zwyrol I parter naprawdę dobry- w stójce chyba nie będzie szarżował, bo hi-kickiem może szybko zostać doprowadzony do pionu....tzn parteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Moim zdaniem dłuższe trzymanie Janka przez właścicieli KSW to marnotrawstwo jego talentu, chłopak powinien jechać do stanów trenować i się rozwijać,walczyć na jakiś galach, nie koniecznie UFC. Wątpię, żeby KSW doprowadziło do kontraktu Błachowicza z UFC, bo jak wiemy federacja Dany chce mieć zawodników na wyłączność, a nie wierzę, że panowie Kawulski i Lewandowski pozbędą się kury znoszącej złote jajka. Co do paskudnego nazisty vs polskiego górala to myślę, że jeżeli Puhakka nie podda Górskiego w parterze to przewaga Maćka w stójce może zaważyć na wyniku walki. Aha, przypominam, dziś UFC 119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Aha, przypominam, dziś UFC 119 Niestety Cro Cop przegrał....Ale po takim kolanie nie ma się co dziwić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Straszna szkoda, walka jak i gala lekko mówiąc bez fajerwerków. Mirko na moje już powinien powiedzieć pas, nie te lata. W tej walce jakby Mira nie chciał uderzać a jedyne odpychać takie odniosłem wrażenie. Kopnięć naliczyłem bodajże 3, co jak na CroCopa jest wynikiem porażającym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Myślę że Cain Velasquez w następnej walce o pas pokona Brocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Podobnie obstawialiśmy Cain nowym mistrzem hw, Brock oprócz mocnego początku nie miał nic do powiedzenia. Dominacja w każdej płaszczyźnie, stójka, zapasy. Ciężkim przeciwnikiem jest Velasquez, co w sumie było wiadomo nie od dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Jest gdzieś do obejrzenia ta walka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Włóczykij, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Włóczykij, Dzięki Walka krótka ale traściwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi