Kamil Z. Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Bardzo dobra walka..Pierwszy szturm Brocka wyglądał groźnie, choć nic z niego nie wynikło....a później już absolutna kontrola Caina i dziesiątki hammertwistów <_< Aż się przyjemnie patrzy na taki pojedynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 A czy przyjemnie Wam się ogląda Andrzeja w Tańcu z Gwiazdami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 właśnie Endriu odpadł <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Spojrzenie, niczym przed starciem z Lennoxem.... Bezwarunkowy odruch poprawiania ochraniacza na zęby.... Lekkie ruchy ramionami i głową w celu rozluźnienia mięśni... Momentami wydawałoby się, że już podnosi ręce do gardy i wyprowadza lewy prosty.... A jednak........ To tylko początek beztroskich pląsów po parkiecie Predator!! PozdroKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Spojrzenie, niczym przed starciem z Lennoxem.... Bezwarunkowy odruch poprawiania ochraniacza na zęby.... Lekkie ruchy ramionami i głową w celu rozluźnienia mięśni... Momentami wydawałoby się, że już podnosi ręce do gardy i wyprowadza lewy prosty.... A jednak........ To tylko początek beztroskich pląsów po parkiecie Predator!! PozdroKamilWłaśnie tak! Szkoda że odpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Walka Tomasz Adamek vs Vinny Maddalone (wideo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 no pięknie ko pyknął :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Tomek idzie jak burza ale na Kliczkę jest chyba za cienki Ale walka może być super. Kto to wie Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Na którego Kliczkę, wszak dwóch ich braciszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Adamek mówi że wszystko jedno który,aby był Kliczko Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 bedzie cięzko ale co na pozostaje trzeba trzymac kciuki zeby ta walka sie odbyła i żeby Tomek skuł mu buzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 http://a323.yahoofs.com/ymg/ept_sports_mma_experts__27/ept_s ports_mma_experts-257288045-1294177814.jpg?ymXoSWEDXXqv2JY3Czyli sama smietana z kozuszkiem w postaci Fedora.Dla mnie osobiscie to chyba najciekawszy turniej jaki do tej pory zostal zorganizowany.Moze jeszcze brakuje Caina Velasqueza, ale nie wiem czy nie ma jakiejs klauzuli w kontrakcie.. To bedzie niesamowite.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jak dla mnie trochę dziwnie ustawione, nawet bardzo. Z jednej strony sama czołówka z drugiej kelnerzy, no może po za Arlovskim. Velasquezowi kontrakt z UFC nie pozwala na walki nigdzie indziej po za organizacją Danki. A szkoda, bo jest moim zdaniem jednym z niewielu, którzy są w stanie ubić Ubereema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Hmm.. kelnerzy powiadasz ;> ? Nie wiem czy to bylo czyste losowanie czy jak, ale co za roznica skoro wygrany bedzie tylko jeden.Ja jestem zupelnie innego zdania co Ty. Overeem - jest z nich najbardziej przereklamowany ( choc nie umiejszam jego klasy).Zaloze sie z kazdym kto zechce, ze nie wejdzie nawet do polfinalu.Arlovski.. jesli pokona Kharitnova to tylko przez decyzje, ale z pewnoscia nie wejdzie do finalu. Polfinal: Fedor - Werdum Kharitnov - RogersFinal: Fedor-Rogers Fedor Takie sa moje typy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 No z kelnerami może za bardzo pojechałem, ale patrząc na obecny stan rzeczy, prawa strona wypada znacznie mniej imponująco niż lewa. Overeem jak dla mnie obecnie należy do czołówki ciężkich, zarówno w MMA jak i K1, solidna stójka, klincz, masakryczne kolana. W parterze też zjeść się byle komu nie da. Do tego dochodzi wielka siła zbudowana na ryżu i koninie . W tym turnieju moim zdaniem jedynym kto może go odprawić jest moim zdaniem Fedor(oby tak się stało ), który w każdej płaszczyźnie walczy naprawdę dobrze, pod warunkiem, że będzie w dawnej formie, a z tym może być różnie... Ale ale, bądźmy dobrej myśli . Werdum w żadnej płaszczyźnie wydaje mi się nie jest w stanie zagrozić Oveeremowi, no chyba, że lucky punch jakiś wejdzie. Finał jak dla mnie ktoś z dwójki Fedor/Ali vs Barnett. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 W k-1 a i owszem - bez dwoch zdan nalezy do scislej 3.Ale turniej bedzie w klatce, i tu parter najczesciej decyduje, kto jest sprite, a kto pragnieniem. A co potrafi Werdum w parterze, to sam Fedor wie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Mi się wydaje, że Werdumowi nie będzie tak łatwo sprowadzić Aliego, chodź raz już go poddał, ale to zamierzchłe czasy. Co do klatki, tu Ali ma wielki+, klincz i kolana. Aż się boję o Fedora, który lubi bardzo sprowadzać w dół z klinczu o to jakie kuku może mu tym Overeem zrobić. Jak to będzie to już zweryfikuje klatka, wszystko się może zdarzyć, takie uroki tego sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Doktor Stalowy Młot skrzyżuje rękawice we wrześniu z Tomaszem Adamkiem. KLIK KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 No, nareszcie; kawałek dobrego boksu w wadze ciężkiej mamy nadzieję wszyscy zobaczyć, jak oceniacie szanse T.Adamka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Barnett jest zapomniany i niewiadomo w jakiej formie będzie, ale to kozak nad kozaki. Kharitonov też chyba przeszedł na koninę, więc może być ... czarnym koniem.Według mnie turniej mega wypasiony. Obawiam się jednak, że i tak część zawodników w nim nie wystartuje. Za pięknie to wygląda. Taki marketing na początek, a później będą zmiany.Tak czy siak stawiam na Reem'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Adamek vs Kliczko już teraz to dla mnie, jednak zaskoczenie. Dla Tomka to droga w jedną stronę, mam nadzieję że wynegocjowali konkretne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie jest tak źle http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Miliony-dla-Adamka-za-walk e-z-Kliczko,wid,13015384,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Hej, Panowie twardziele od MMA; boksem się nie interesujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Hej, Panowie twardziele od MMA; boksem się nie interesujecie? Boks już dawno przestał być boksem.Jak się patrzy na to co np. Haye i Kliczko wyprawiają, to się odechciewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 No cóż; zawsze możemy pogadać o Pudzianie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi