Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Spojrzenie, niczym przed starciem z Lennoxem....

Bezwarunkowy odruch poprawiania ochraniacza na zęby....

Lekkie ruchy ramionami i głową w celu rozluźnienia mięśni...

Momentami wydawałoby się, że już podnosi ręce do gardy i wyprowadza lewy prosty....

A jednak.....

... To tylko początek beztroskich pląsów po parkiecie :mellow:

Predator!!

:mellow:

Pozdro

Kamil

Spojrzenie, niczym przed starciem z Lennoxem....

Bezwarunkowy odruch poprawiania ochraniacza na zęby....

Lekkie ruchy ramionami i głową w celu rozluźnienia mięśni...

Momentami wydawałoby się, że już podnosi ręce do gardy i wyprowadza lewy prosty....

A jednak.....

... To tylko początek beztroskich pląsów po parkiecie :mellow:

Predator!!

:mellow:

Pozdro

Kamil

Właśnie tak! :D

Szkoda że odpadł.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

http://a323.yahoofs.com/ymg/ept_sports_mma_experts__27/ept_s ports_mma_experts-257288045-1294177814.jpg?ymXoSWEDXXqv2JY3

Czyli sama smietana z kozuszkiem w postaci Fedora.

Dla mnie osobiscie to chyba najciekawszy turniej jaki do tej pory zostal zorganizowany.

Moze jeszcze brakuje Caina Velasqueza, ale nie wiem czy nie ma jakiejs klauzuli w kontrakcie..

To bedzie niesamowite..

Jak dla mnie trochę dziwnie ustawione, nawet bardzo. Z jednej strony sama czołówka z drugiej kelnerzy, no może po za Arlovskim. Velasquezowi kontrakt z UFC nie pozwala na walki nigdzie indziej po za organizacją Danki. A szkoda, bo jest moim zdaniem jednym z niewielu, którzy są w stanie ubić Ubereema.

Hmm.. kelnerzy powiadasz ;> ?

Nie wiem czy to bylo czyste losowanie czy jak, ale co za roznica skoro wygrany bedzie tylko jeden.

Ja jestem zupelnie innego zdania co Ty. Overeem - jest z nich najbardziej przereklamowany ( choc nie umiejszam jego klasy).

Zaloze sie z kazdym kto zechce, ze nie wejdzie nawet do polfinalu.

Arlovski.. jesli pokona Kharitnova to tylko przez decyzje, ale z pewnoscia nie wejdzie do finalu.

Polfinal:

Fedor - Werdum

Kharitnov - Rogers

Final:

Fedor-Rogers

Fedor

Takie sa moje typy ;p

No z kelnerami może za bardzo pojechałem, ale patrząc na obecny stan rzeczy, prawa strona wypada znacznie mniej imponująco niż lewa. Overeem jak dla mnie obecnie należy do czołówki ciężkich, zarówno w MMA jak i K1, solidna stójka, klincz, masakryczne kolana. W parterze też zjeść się byle komu nie da. Do tego dochodzi wielka siła zbudowana na ryżu i koninie :lol: .

W tym turnieju moim zdaniem jedynym kto może go odprawić jest moim zdaniem Fedor(oby tak się stało :mellow:), który w każdej płaszczyźnie walczy naprawdę dobrze, pod warunkiem, że będzie w dawnej formie, a z tym może być różnie... Ale ale, bądźmy dobrej myśli . Werdum w żadnej płaszczyźnie wydaje mi się nie jest w stanie zagrozić Oveeremowi, no chyba, że lucky punch jakiś wejdzie. Finał jak dla mnie ktoś z dwójki Fedor/Ali vs Barnett.

Mi się wydaje, że Werdumowi nie będzie tak łatwo sprowadzić Aliego, chodź raz już go poddał, ale to zamierzchłe czasy. Co do klatki, tu Ali ma wielki+, klincz i kolana. Aż się boję o Fedora, który lubi bardzo sprowadzać w dół z klinczu o to jakie kuku może mu tym Overeem zrobić.

Jak to będzie to już zweryfikuje klatka, wszystko się może zdarzyć, takie uroki tego sportu :D

Barnett jest zapomniany i niewiadomo w jakiej formie będzie, ale to kozak nad kozaki.

Kharitonov też chyba przeszedł na koninę, więc może być ... czarnym koniem.

Według mnie turniej mega wypasiony. Obawiam się jednak, że i tak część zawodników w nim nie wystartuje. Za pięknie to wygląda. Taki marketing na początek, a później będą zmiany.

Tak czy siak stawiam na Reem'a :D