PaNeK Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Boks już dawno przestał być boksem. a football football'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 No cóż; zawsze możemy pogadać o Pudzianie <_< A co ma Pudzian wspólnego ze sportami walki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 No cóż; zawsze możemy pogadać o Pudzianie <_< A co ma Pudzian wspólnego ze sportami walki? Hehe, dla mnie liczy się tylko K-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 A co ma Pudzian wspólnego ze sportami walki? Dla mnie ten kto będzie potrafił stłuc drugiego za pomocą swoich umiejętności na ringu zawsze będzie zawodnikiem tak samo jak ten kto będzie strzelał bramki bez zbędnego czary mary będzie piłkarzema jak ktoś chce się nasycić technika niech sobie TNA obejrzy, swoją drogą bardzo to podobne do dzisiejszego footballu pod względem aktorskim jak i tego kto będzie zwycięzcą, amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jednak twardziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Za dwa tygodnie szykuje się ciekawy pojedynek o pas wagi średniej w UFC - Anderson Silva vs Vitor Belfort - co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Za dwa tygodnie szykuje się ciekawy pojedynek o pas wagi średniej w UFC - Anderson Silva vs Vitor Belfort - co o tym sądzicie? Ciekawa walka i tyle Belfort 10 lat temu był moim ulubieńcem - taki Tyson w mmma.Później przyszedł kryzys i już nigdy nie wrócił do dawnej formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 1 niecodzienny frontkick on the chin i po Vitorze Kibicowałem Andersonowi, ale liczyłem na więcej potu i emocji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Antonio Silva pok. Fedor Emelianenko przez TKO(zatrzymanie lekarza) w rundzie drugiejSergeia Kharitonov pok. Andrei Arlovski przez KO w rundzie pierwszej Ktos ogladal wogole.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Antonio Silva pok. Fedor Emelianenko przez TKO(zatrzymanie lekarza) w rundzie drugiejSergeia Kharitonov pok. Andrei Arlovski przez KO w rundzie pierwszej Ktos ogladal wogole.. ? Oglądał, oglądał Niestety trafiłem wszystkie wyniki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Sorry, jakos z tym obstawianiem to cos Ci sie powalilo.Jakos nie zauwazylem, abys we wczesniejszych postach stawial na silve.. zreszta chyba tylko brazylijczycy na niego stawiali ;>A co do Arlovskiego to ja przeczuwalem, ze moze zostac znokautowany, o czym pisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Sorry, jakos z tym obstawianiem to cos Ci sie powalilo.Jakos nie zauwazylem, abys we wczesniejszych postach stawial na silve.. zreszta chyba tylko brazylijczycy na niego stawiali ;>A co do Arlovskiego to ja przeczuwalem, ze moze zostac znokautowany, o czym pisalem A czy jakiekolwiek typowania zamieszczałem na tej stronie? Jedynie to, że turniej wygra Reem. Odnośnie tej gali, typowaliśmy wyniki ze znajomymi i wszytskie walki trafiłem. Ot i tyle. Nie wiem co rozumiesz przez wyraz powaliło. To jakieś nowe cool i jazzy określenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Piszesz, ze trafiles wszystkie wyniki... Takie rzeczy po walce, to kazdy moze napisac, pozniej pisac jakie to on mial przeczucie i ze jakim fachowcem nie jest.Zwykly spam - for me. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Piszesz, ze trafiles wszystkie wyniki... Takie rzeczy po walce, to kazdy moze napisac, pozniej pisac jakie to on mial przeczucie i ze jakim fachowcem nie jest.Zwykly spam - for me. Eeeee, czepiasz się. A czemu ma nie pisać, że trafił ??? Dla mnie wyniki to loteria i choćbyś nie wiem jakim był fachowcem to nigdy nie będziesz potrafił w 100% przewidzieć wygranej danego zawodnika. To nie zakłady u bukmacherów więc nie czaje po co ta napinka? Ja obstawiałem wygraną Fedora i Arlovskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Całą niedzielę zły chodziłem Porażka na całej linii, Fiedia niby na emeryturkę chce iść, co po dwóch ostatnich walkach wydaje się rozsądne. Jednak mam nadzieję, że kopnie swego menago w dupę i pojedzie trenować w świat. Do USA, Holandii, gdziekolwiek byle by miał styczność z kimś nowym a nie tylko z Aleksem i Kirilem, z którymi sparuje już x lat (swoją drogą to im współczuję <_<) I wróci choć na jedną walkę, którą wygra i odejdzie w chwale. W starci z Big Footem zupełnie nie istniał, warunki fizyczne Silvy zrobiły swoje, jednak Fedor jakby bez pomysły na walkę. Myślał, że trafi z 3 cepy i skończy na glebie, nietety nie wyszło, przeliczył sie, podobnie jak w walce z Werdumem.Szkoda mi Arlovskiego, fajnie się prezentował w tej walce, dobra praca na nogach, boksy i kopnięcia też fajne. Jednak szczęki się nie da wyćwiczyć, Siergiei zawodowo go posłał spać.Co do wyników to myślę, że przed każdą galą by można było sobie takiego mini typerka urządzić, co Wy na to? Po prostu podajemy zwycięzcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Co do wyników to myślę, że przed każdą galą by można było sobie takiego mini typerka urządzić, co Wy na to? Po prostu podajemy zwycięzcę. I wlasnie do tego zmierzalem. Przyda sie troche konsekwencji w slowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Piszesz, ze trafiles wszystkie wyniki... Takie rzeczy po walce, to kazdy moze napisac, pozniej pisac jakie to on mial przeczucie i ze jakim fachowcem nie jest.Zwykly spam - for me. Eeeee, czepiasz się. A czemu ma nie pisać, że trafił ??? Bo wedlug mnie latwiej 6 w totka bylo trafic, niz obstawic poprawnie kazdy wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Czy to nie dziwne że wchodzę na forum wędkarskie żeby przeczytać komentarze po gali MMA? Dziwne, przynajmniej jak dla mnie... W zasadzie interesowała mnie głównie walka Fedora i podobnie jak koledzy trafnie przewidziałem jej wynik. Nie wyglądało dla mnie jakby Fedor wygrał nawet pierwszą rundę i po niej raczej pojedynek wyglądał już na przesądzony. Druga runda nie wymaga chyba komentarza. Walka została słusznie zakończona a biedaczek Fedor w narożniku wyglądał jak by miał się zaraz rozpłakać. W podsumowaniu walka Overeema z Big Footem wydaje mi się o niebo bardziej interesująca niż z Fedorem, oczywiście zakładając że ten pierwszy pokona Werduma. W relacji z walki najbardziej rozbiło mnie zbliżenie na siedzących na widowni Overeema z chłopakiem. Holendrzy... @abyssPrzewidzieć przegrane Fedora i Arlowskiego było łatwe jak sikanie Coś ty wykombinował z tym totkiem, kolo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Przewidzieć przegrane Fedora i Arlowskiego było łatwe jak sikanie Coś ty wykombinował z tym totkiem, kolo? Fedor nie radził już sobie z Rogersem, którym Reem rzucał jak szmatą. Silva jest znacznie lepszym zawodnikiem niż Rogers. Arlowski 4 przegrana z rzędu.Kharitonova doskonale pamiętam jeszcze z Pride, a w tej chwili jest jeszcze lepszy i to nie jest zawodnik, któremu Arlowski mógł zrobić krzywdę. Prędzej czy później musiał przyjąć jakiś cios, a w przypadku konfrontacji tych dwóch panów musiało się skończyć tak jak się skończyło. Większą loterią było przewidzenie wyniku starszego Overeema z Sefo, ponieważ ten drugi może znokautować każdego, ale koleś nie miał prawa umieć bronić się przed obaleniami, a na glebie był bez szans. del Rosario vs Johnson - najłatwiejsza walka do wytypowania. Griggs vs Villante - tutaj prawdę mówiąc kierowałem się jedynie większym doświadczeniem Griggsa (największa loteria). Jedna z prostszych gal do wytypowania. Często zdarza mi się kompletnie polec w typowaniach, ale tym razem mi się udało. Ot cała filozofia. p.s. blackabyss ile Ty masz lat? Nie mam nic przeciwko młodym ludziom na forum, wręcz przeciwnie, ale poziom dyskusji na tym forum odbiega od onetowych standardów i trzymajmy się tego. Mówimy sobie wszyscy per Ty i to jest jak najbardziej OK, ale zwroty powaliło Cię zachowaj dla kolegów z piaskownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Fedor nie radził już sobie z Rogersem, którym Reem rzucał jak szmatą. Silva jest znacznie lepszym zawodnikiem niż Rogers. Szczerze powiedziawszy to już Arlovski sprawiał Fedorowi kłopoty... Ja typowałem bardziej sentymentalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Przewidzieć przegrane Fedora i Arlowskiego było łatwe jak sikanie Coś ty wykombinował z tym totkiem, kolo? p.s. blackabyss ile Ty masz lat? Nie mam nic przeciwko młodym ludziom na forum, wręcz przeciwnie, ale poziom dyskusji na tym forum odbiega od onetowych standardów i trzymajmy się tego. Mówimy sobie wszyscy per Ty i to jest jak najbardziej OK, ale zwroty powaliło Cię zachowaj dla kolegów z piaskownicy. Nie lubie wyciagac brudow na wierzch, bo to nie moje hobby, ani zadna przyjemnosc, ale jesli chcesz to odgrzebie kilka watkow ze sportow walk i udowodnie Ci, ze wiedze na temat sportow walk masz miezerna. Malo tego, bo w dotatku w awatarze masz sztuki walki - a to powinno do czegos zobowiazywac.. Nie no sorry, ale jesli faktycznie sie interesujesz to pisz konktrety, opierace sie na prawdziwych wydarzeniach, a nie na swoich wyidealizowanych wyobrazeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Przewidzieć przegrane Fedora i Arlowskiego było łatwe jak sikanie Coś ty wykombinował z tym totkiem, kolo? p.s. blackabyss ile Ty masz lat? Nie mam nic przeciwko młodym ludziom na forum, wręcz przeciwnie, ale poziom dyskusji na tym forum odbiega od onetowych standardów i trzymajmy się tego. Mówimy sobie wszyscy per Ty i to jest jak najbardziej OK, ale zwroty powaliło Cię zachowaj dla kolegów z piaskownicy. Nie lubie wyciagac brudow na wierzch, bo to nie moje hobby, ani zadna przyjemnosc, ale jesli chcesz to odgrzebie kilka watkow ze sportow walk i udowodnie Ci, ze wiedze na temat sportow walk masz miezerna. Malo tego, bo w dotatku w awatarze masz sztuki walki - a to powinno do czegos zobowiazywac.. Nie no sorry, ale jesli faktycznie sie interesujesz to pisz konktrety, opierace sie na prawdziwych wydarzeniach, a nie na swoich wyidealizowanych wyobrazeniach. Aż sobie przejrzałem trochę Twoich wypowiedzi w tym wątku.Jakie sporty walki trenujesz lub trenowałeś? Od kiedy interesujesz się mma? p.s. Przy okazji rozczaruję Cię - mam wiedzę nie tylko teoretyczną, ale i praktyczną Nie jestem ekspertem, ponieważ jest to jedynie jedno z kilku moich hobby, ale wystarczy aby czuć ten sport i nie pisać bredni o nadprzyrodzonych zdolnościach Bruce'a Lee. Wcześniej nie skojarzyłem, że to Ty pisałeś te bzdety. Teraz już wiem, że dalsza dyskusja nie ma sensu. Mimo wszystko pozdrawiam i wierzę, że za jakiś czas sam będziesz się śmiał z tego co pisałeś. Bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 p.s. Przy okazji rozczaruję Cię - mam wiedzę nie tylko teoretyczną, ale i praktyczną Nie jestem ekspertem, ponieważ jest to jedynie jedno z kilku moich hobby, ale wystarczy aby czuć ten sport i nie pisać bredni o nadprzyrodzonych zdolnościach Bruce'a Lee. Wcześniej nie skojarzyłem, że to Ty pisałeś te bzdety. Teraz już wiem, że dalsza dyskusja nie ma sensu. No wlasnie nie pamietasz...Ja pamietam doskonale Twoje zdanie na temat Bruce Lee.Ktos kto interesuje sie sztukami walk, nie powinien sie tak negatywnie odnosic do legendy, jaka jest filozof, nauczyciel, aktor i mistrz sztuk walk Bruce Lee. To raz.Pomijam juz tutaj jak wiele ten czlowiek zrobil dla sztuk walk na calym swiecie. Pomijam, iz stworzył koncepcje Jeet Kune Do - samo zagadnienie nawet nie chce mi sie wyjasniac, ale polecam na necie poczytac o tej filozofii, a wrecz sztuce walki.Moge pominac jeszcze wiele faktow, ktore zwyczajnie Cie kompromituja, jak np: chocby to, iz pisales nie tak dawno ironicznie i cynicznie Co takiego ma Pudzianowski wspolnego ze sztukami walk - otoz z tego co mi wiadomo to trenowal 5 lat karate. Poza tym nie kazdy potrzebuje trenowac jakas konkretna sztuke walki, zeby wygral z przeciwnikiem, bo o tym decyduje masa zaleznosci, ktora rozgrywa sie przede wszystkim w glowie. Samo Karate zapewne tez jest dla Ciebie smieszne, jak i cala legenda Brucca Lee ??? To moze zacznijmy od tego jaka forma sztuki walki smieszna nie jest ? moze zapasy w blocie ??Jest takie stare lacinskie powiedzenie, bodaj Wergiliusz je pierwszy uzyl: Mens agitat molem czyli duch porusza materie. I jesli Ty w to nie wierzysz, to faktycznie nigdy nie dojdziemy do wspolnego porozumienia w temacie mieszanych sztuk walk. Ps. A co do tej Twojej ogromnej wiedzy teoretycznej to juz nie raz dales jej popis... A praktyczna to zachowaj dla siebie, moze Ci sie kiedys przyda ?? kto wie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Za dwa tygodnie szykuje się ciekawy pojedynek o pas wagi średniej w UFC - Anderson Silva vs Vitor Belfort - co o tym sądzicie?Obejrzalem sobie te walke wczoraj. Minuta, frontal kick na podbródek Belforta i ciezkie KO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi