Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe czy organizatorzy zwracali kasę tym co wcześniej zapłacili za pejperfiut , żeby zobaczyć LeBannera a dowiedzieli się po zapłaceniu (bo pewnie organizatorzy wiedzieli wcześnie ale woleli przemilczeć) , że nie będzie walczyć.

Jak dla mnie , starego fana LeBannera od lat , to jego występ był jedynym co mogło mnie skłonić do PPV.

Na szczęście nie zapłaciłem i za te 30zł mogę sobie jutro jakiegoś wobka ze sklepu pociągnąć. <_<

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

no i wieczór w dupę,dobrze że nie zapłaciłem,bo było to w całym wymiarze POLSKIE :wacko: komentujących słuchać się nie dało,na walki patrzeć też jakoś szkoda,kto za to płaci? jak można mówić że ktoś jest gwiazdą MMA,skoro ledwo daje radę 40-letnim emerytom zza wielkiej wody ,czy zawodnikom których ciężko znaleźć nawet w google,a tam podobno jest wszystko,a jak tego tam nie ma ,to znaczy że tego nie ma :lol: do czego aspirujemy jako naród ,tworząc sobie sztuczny poziom w tak prostych dyscyplinach, jak walka w ringu o znacznie okrojonych regułach?Wielkie zapowiedzi ,słabe widowisko i wiadomy wynik-czyli przeciwnik był na tyle stary lub słaby że musiał przegrać-żenada,a takie widowisko jest bez sensowne jak równanie matematyczne z brakiem nie wiadomych :lol:

Też miałem wrażenie ,że te walki podobają się tylko organizatorom i komentatorom a ja oglądam chyba coś innego.

Zachwalali każdego zawodnika , czy to wygranego , czy przegranego.

Nawet walka Waluśia z Wiśniewskim im się podobała.

Słaba gala.

Miała prawo się podobać walka Borysa Mańkowskiego z Rafałem Moksem. Wymiany w stójce, dynamika na najwyższym poziomie, widowiskowe podcięcie czy latające kolana. Przez 3 rundy ( które zostały w końcu wprowadzone przez ksw) równe, szybkie tempo. Dla mnie kandydat do walki roku 2012 obok Materla vs Jay Silva.

Drugą walką która mi się podobała to walka Anzora Azhieva. Młody Czeczen udowodnił jak ogromny ma potencjał wygrywając w swojej 3 zawodowej walce z takim przeciwnikiem jakim jest Paul Reed.

Janek Błachowicz był w gorszej dyspozycji ale walczył z zerwanymi wiazadłami w kolanie. Najważniejsze, że doliczył kolejną wygraną.

Panowie zapowiada się jutro ciekawa walka w wadze ciężkiej...Alexander Povetkin vs Hasim Rahman.W ostatniej walce Povetkin o mało co nie uległ Marco Huckowi a wiadomo,że Rahman ma łapkę ciężką,więc może być ciekawie...

• 2 tygodnie później...

W Łodzi w Atlas Arenie trwają XVI Mistrzostwa Świata w karate tradycyjnym. Byłem dzisiaj jakieś 2,5 godziny. Mimo, iż wstęp wolny, kibiców nie było za wiele. O wynikach na pewno powiedzą w TV. Ale miło było popatrzeć na młodzież. Seniorzy również nie zawiedli. Jak to powiedział komentator: kibice tej dyscypliny nie znają słów piosenki: " Polacy nic się nie stało" :lol:

• 1 miesiąc temu...

No Panowie - kto stawia na Wacha?

Jak dla mnie to padnie w 5 rundzie jak już trochę kasy z reklam organizatorom wpadnie.

Klitschko jakiś bardziej przypakowany się wydaje. :rolleyes:

Podobno znowu w pejperfiucie ma być. :angry:

Znowu jakiegoś nielegalnego źródła trza szukać.

Edytowane przez makamba

No Panowie - kto stawia na Wacha?

Jak dla mnie to padnie w 5 rundzie jak już trochę kasy z reklam organizatorom wpadnie.

Klitschko jakiś bardziej przypakowany się wydaje. :rolleyes:

Podobno znowu w pejperfiucie ma być. :angry:

Znowu jakiegoś nielegalnego źródła trza szukać.

Jednak 12

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Moim zdaniem walka Mameda byla "lekko ustawiona", gdyby chcial wszystko zakonczylo by sie o wiele szybciej.

Przed ewentualnymi walkam w Balatoonie, Ameryce powinien sie sprwadzac z coraz lepszymi zawodnikami,

a tu

widze lekki regres ze strony organizatorow.

Przynajmniej mi maly niesmak po Gali KSW pozostal... :rolleyes:

...a wracajac do Wacha, no coz jezeli probka B potwierdzi dzialania "sil nadprzyrodzonych" to

roczek na przemyslenia...

ale czy to takie az nowe w "Hameryce", zeby takie hallllo robic!? ;)

Edytowane przez Baars