Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

A w boksie walcza czy  znow w jakis Kick Boxingach mma ? Jak w kick Boxingu To saleta Wygra  Jak  W boksie to bedzie komedia BO oni robia obaj to dla pieniedzy sa starzy i ta walka nie potrwa wiecej niz 4 rundy bo ktorys z nich padnie z sil  podejrzewam ze golota

hehe Wiadomo  Podejrzewam ze andrew  by nie jednego zawodnika by jeszcze dobrze trafił i były by kłopoty . Stawcie sie w jego sytuacji Popatrzcie ile ciosów na głowe przyjoł . Ciekaw jestem jak by wygladali ci co krytykuja po tylu walkach i czy by odwarzyli wejsc sie do ringu ;]

Sam siebie zaprzeczasz.

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

chodzi mi o to ze andrzej jest juz stary  ale mimo wieku ma sie dobrze i jakiegos amatora ktory by do niego wystartowal szybko by poskladał a  ta walka z saleta  to logiczne ze dla pieniedzy bo co on chce udowadniac co mial udowodnic to zrobil i pokazał mimo wzlotów i upadków ze byl jednym z lepszych ciezkich

Kolego,jeśli nie masz pojęcia o czym piszesz to lepiej będzie jeśli tego nie będziesz robił...W jego wieku nie jeden "dziadek" chciałby być tak wysportowany jak Gołota (bardzo dużo gra w tenisa i często jeździ na nartach)poczytaj,pooglądaj troszkę a potem napisz coś z sensem...pozdrawiam

Drogi kolego nie umniejszam umiejętności bokserskich Gołoty.Uważam że jest to jak do tej pory . najlepszy polski zawodowy bokser :) .Odniosłem się tylko do jego umiejętności jako Kick Boksera, a te są żadne. :( To że ktoś gra w tenisa i jeździ na nartach ,nie oznacza że ma możliwość zadawania wysokich kopnięć.Napewno o boksie wiem więcej niż Ci się zdaje.Sportami walki interesuje się od ......a może jeszcze dawniej :D . Sam też trochę walczyłem ,choć z miernym skutkiem :angry: .Wydaje mi się że zadałeś cios ,ale trochę na ślepo i niestety nie trafiłeś. :P

Ale jak  ktos nie umie Kopać moze nadrabiać rękami  . Zwróć uwage ze jak kick boxer kopie Zawsze bije 2 ciosy rekami robi odejscie w bok lub do tylu i dopiero zadaje kopniencie a bokser jak bije cios zawsze dochodzi ten krok do przodu wiec Dosc latwo mozna skontrowac takiego Kick boxera

Drogi kolego nie umniejszam umiejętności bokserskich Gołoty.Uważam że jest to jak do tej pory . najlepszy polski zawodowy bokser :) .Odniosłem się tylko do jego umiejętności jako Kick Boksera, a te są żadne. :( To że ktoś gra w tenisa i jeździ na nartach ,nie oznacza że ma możliwość zadawania wysokich kopnięć.Napewno o boksie wiem więcej niż Ci się zdaje.Sportami walki interesuje się od ......a może jeszcze dawniej :D . Sam też trochę walczyłem ,choć z miernym skutkiem :angry: .Wydaje mi się że zadałeś cios ,ale trochę na ślepo i niestety nie trafiłeś. :P

no cóż kolego jak się pewnie orientujesz kickboxing nie polega tylko na wysokich kopnięciach,ale także właśnie na umiejętnościach bokserskich...nie umniejszam,także Twojej wiedzy nt sprtów walki... :P a tak na marginesie jak strongman może walczyć w mma to dlaczego bokser nie może uprawiać kickboxingu i odwrotnie(Saleta) :D i nie moim zamiarem było zadawanie jakiegokolwiek ciosu ;) tymbardziej niecelnego :ph34r: wszak w jednym się zgadzamy,obaj twierdzimy,że Andrzej jest najlepszym Polskim bokserem królewskiej dywizji... B) pozdro

Nie mam wątpliwości że w konfrontacji dobrego boksera z dobrym kick bokserem, ten drugi nie ma żadnych szans :( .Powtarzam że chodziło mi  tylko o możliwość zadawania wysokich kopnięć przez Andrzeja :mellow: .Kiedyś na balu mistrzów sportu doszło w  do walki boksera z karateką :ph34r: .Pierwszy z nich zajął 8 pozycję w plebiscycie ,drugi 7..Postanowili w ubikacji wyjaśnić kto jest naprawdę lepszy :( :angry: .Bokser wrócił na salę balową ,a karateka na salę szpitalną :D .Stare dobre czasy.

hehe w karate Calkowicie inaczej sie zadaje ciosy niz w boksie , dla mnie boks jest czyms pieknym nie co te inne karate judo . gdy wspominam sobie walki stare aliego , Lennoxa Lewis  , Gattiego   czy foremana to byli dopiero piesciarzeeee  albo wspolczesne wojny w ringu marquez  vs pacquiao  dwoch bardzo  dobrych zawodnikow oby była 5 walka ciekaw jestem jak by sie skonczyla ;]

.Kiedyś na balu mistrzów sportu doszło w  do walki boksera z karateką :ph34r: .Pierwszy z nich zajął 8 pozycję w plebiscycie ,drugi 7..Postanowili w ubikacji wyjaśnić kto jest naprawdę lepszy :( :angry: .Bokser wrócił na salę balową ,a karateka na salę szpitalną :D .Stare dobre czasy.

o i to jest bardzo trafny przykład :D :D :D

dzisiaj w nocy Artur Szpilka pokonał w szóstej rundzie przez ko amerykanina Mika Mollo...mimo,że Polak był dwukrotnie liczony(pierwszy raz nie słusznie)drugi raz po potężnym lewym sierpie na szczękę nie poddał się i w szóstej rundzie ciężko znokautował rywala...Bardzo krwawa walka,miłośnikom boksu mogła się podobać...Natomiast jeśli chodzi o ogólne wrażenia z postawy naszego zawodnika to można powiedzieć,że Artur musi jeszcze długo pracować nad swoją obroną...pzdr

Artur Szpilka Pierwszy raz dosc rzwawo prawa reka boksowal troszke sie przestraszyl  i zaczal jej uzywac nie jak zwykle nastawial sie na lewa ale obrona faktycznie sie nie popisal ale sercem do walki tak ze po tym lewym wstał  Ma ktos moze jakis link gdzie ufc mozna ogladac oveerem chyba walczy jesli dobrze pamietam ?

• 3 tygodnie później...

Kto to jeszcze chce ogladac i płacic za to. Przecierz to k... jakas 3 liga bokserska dzisiaj. Jeden nie potrafi sie nawet sensownie wyslowic i panowac nad własnymi emocjami, a drugi niech spierdala na jakis Dakar albo cós w tym stylu....czy tym ludzom w polsce juz nic innego nie mozna zaserwowac? Tak. Panom sie koncza fundusze i trza ich ze sportowych trumien wyciagnac - a Naród im portwele nabije - bo głupi jest od niepamietnych czasów....a nóz moze poskacza z 9 minut....ale bedzie radocha i jaki szpan ze sie widziało....Solorz i Borek juz inwestuje wasza kasiore ...hahahah

Lepiej samemu te sporty walki ćwiczyć. Od 5 miesięcy Karate Kyokushin trenuję a dzisiaj miałem pierwsze walki. Obolały jestem na maxa. A tylko 4 przewalczyłem. Ale 40+ juz na karku. Kondycja słaba. Szlugi i alko. Ale korpus poobijany nie jest. Tylko stopy od zadawania uderzeń spuchły i prawie nie mogę się ruszać.

Kto to jeszcze chce ogladac i płacic za to. Przecierz to k... jakas 3 liga bokserska dzisiaj. Jeden nie potrafi sie nawet sensownie wyslowic i panowac nad własnymi emocjami, a drugi niech spierdala na jakis Dakar albo cós w tym stylu....czy tym ludzom w polsce juz nic innego nie mozna zaserwowac? Tak. Panom sie koncza fundusze i trza ich ze sportowych trumien wyciagnac - a Naród im portwele nabije - bo głupi jest od niepamietnych czasów....a nóz moze poskacza z 9 minut....ale bedzie radocha i jaki szpan ze sie widziało....Solorz i Borek juz inwestuje wasza kasiore ...hahahah

Marcel nie obrażaj 3 ligii bokserskiej ;) . Reszta Twojej wypowiedzi jest moją wypowiedzią. Jaki kraj tacy Herosi :D