kogut Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ostatnio w moim mieście była prezentacja drużyny żużlowej na nowy sezon.Byli ważni goście czyli ANDRIU i zespół WEEKEND .W kuluarach się mówi że Andriu ma pisać teksty piosenek Weekendowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Panowie jeśli ktoś wie gdzie bedzie bezpłatna transmisja z "Galii bokserskiej" to podajcie jakiś link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 pl-sport.tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Też uważam, że KO nie będzie. Raz, że reklamy, a dwa że walka w kategorii vintage. No chyba, że w ostatniej rundzie jeśli któryś z zawodników zachowa siły. W wadze ciężkiej ciężko dotlenić tyle mięcha, przez całą walkę, młodym zawodnikom, a co dopiero weteranom. Spodziewam się raczej miłej atmosfery przy piwku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 A ja obstawiam KO w 1 rundzie.Chociaż jestem za Saletą to po tym jak widziałem zwinność i szybkość Gołoty na treningu to właśnie Andriu moim zdaniem wygra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja mowie ze Andrew znokautuje salete ;p A panie Godski ma pan nagrane bys wrzucil Ja dzisiaj mialem walke bokserska ;p 3 Amatorska jak kolega zgra na komputer bo nagrywal to sie pochwale bedzie sie z czego posmiac i chetnie poslucham specow ktorzy znaja się na boksie amatorskim ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 no ja czekam z niecierpliwością,chętnie zobaczę walkę... a "ko" było..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 http://activepl.tv/stream1.html Siema, ja tu oglądam, nie jest jakość super ale za FREEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 To znaczy przeciwnik byl kilkakrotnie liczony raz sie fajnie zachwial jak kolega wrzuci odrazu dam znac I dobrze by bylo jak by jakas krytyka byla osob ktore maja pojecie na boksie ;] rady mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 a Ty w gwardii walczysz..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 http://activepl.tv/stream1.html Siema, ja tu oglądam, nie jest jakość super ale za FREEEEEjest faktycznie.... dzięki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Nie nie w gwardii W gwardii byly robione zawody a boksuje u Trenera Mariusza Cendrowskiego W red Cornerze ;] na Gaju Edytowane 23 Lutego 2013 przez rafaelo1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) http://www.blinertv-ppv.cc.cc/p/blinertv.html tu nawet mi bangla http://mypltv.manifo.com/pltv8 Edytowane 23 Lutego 2013 przez Riqelme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 świetny bokser,niestety niedoceniany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 No Swietny ale co zrobic ze nie doceniany teraz przekazuje doswiadczenie mlodziezy ;] i nas szkoli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Właśnie na Gwadii te pierwsze walki wczoraj miałem. Ale ruina. Nie byłem tam ze 25 lat. A tutaj : http://www.blinertv-ppv.cc.cc/p/blinertv.html - rzeczywiście dobrze chodzi. Dziękuję. Edytowane 23 Lutego 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Godski tu jeszcze można spróbować http://www.infomecz.cba.pl/PL.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Już nie kombinuję. Zaraz walka. Nic nie zacina, a mam net radiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dobra walka - 45 lat na karkach a nieżle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Brawo Przemek ...Gołota, jak zwykle, - dużo szumu, mało walki...Jak na 45 letnich weteranów - świetna walka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 dobra walka, Przemysław klasa i po walce też umie się zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 wypowiedzi andrzeja- bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ma specyficzne poczucie humoru. Ale widać po korpusie , że Saleta mocno trenował. To dla niego była walka życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 ..elokwencja w parze z techniką bokserską...Przemek miałby chyba większe problemy z p. Mariolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 No i pozamiatane Już chyba Gołota zakończy karierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi