rafaelo1996 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 No dzieki dzieki. To znaczy kondycha jest dobra tylko to po chorobie swiezo bylem teraz mam w weekend nastepny dolnego slaska mistrzostwa i biegam tak 2x w tygodniu minimum po5/6 Km wiec jest bardzo dobrze ;] ale dzieki za rady. A szczeka na macie to nie zmeczenie tylko łakomstwo po wazeniu najadlem sie i tego nie widac na filmiku . ALe takie typowe cofanie bylo jak bym mial zwymiotowac ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 spox,po mistrzostwach wrzuć coś znów... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 no bedzie cos wrzuce ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 teraz musisz zapodaj fajne "KO".... takie klasyczne na "bródkę" ...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Super walka .Gratuluję zwycięstwa.Tym bardziej że w pięknym stylu.Co tu krytykować?Jak na tak krótki czas treningów to bardzo duże umiejętności.Pewnie że były jakieś niedociągnięcia i małe mankamenty.Ale to małe Miki.Najważniejsze że nie popełniasz rażących błędów i nie masz dziwnych manier i nawyków , które psują harmonię walki i są trudne do wyeliminowania.Mnie bardzo się podobało że dużo widzisz w ringu.Twoje ciosy są zadawane ,a nie pchane.Widać też że masz serce do walki.Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 dzieki za miłe słowa az motywuja do dalszych treningow ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Dobrze, że nikt nie nagrywał moich pierwszych walk po kilku miesiacach treningu. Karate Kyokushin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 hehe czemu ';p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Marność. Wiek robi swoje. Pierwsze kilka mocnych ciosów a póżniej aby przetrwać. I to stoczyłem tylko 4 walki , z tym że pierwsze trzy z kobietami. Co prawda, kolorowe pasy miały.Kondycja, bracie, kondycja. Tryb życia. Non stop przed kompem na j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 dzieki za miłe słowa az motywuja do dalszych treningow ;] Zadatki masz na dobrego fightera , ćwicz póki jesteś młody i masz czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 I to stoczyłem tylko 4 walki , z tym że pierwsze trzy z kobietami.A później pewnie wspólny prysznic integracyjny po walce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Miałem kolegę, który będąc młodym chłopcem trenował judo.Podczas sparingów z płcią przeciwną ,gdy walka przenosiła się do parteru, z przyczyn nieznanych łapał przeciwnika za kimono na wysokości piersi.Niestety kiedyś podczas walki , z przyczyn nieznanych został złapany w okolicach krocza.Ponieważ przeciwniczka bardzo głośno oznajmił wszystkim zgromadzony, co myśli o pewnym bardzo nabrzmiałym organie.Kolega z wstydu zrezygnował z dalszych treningów , może i z korzyścią dla tego szlachetnego sportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) hahah no mało nie padłem jak to przeczytałem ;p Edytowane 15 Marca 2013 przez rafaelo1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Z kobietami jest problem podczas walki. Wszystko przez bimbały. Nawet jak jest ochraniacz to człowiek ma opory aby napierniczać. Pomasował by lepiej. Męski szowinista ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 A tam zaraz szowinista, są części kobiecej anatomii stworzone do klapsa i są takie, którym się klapsa oszczędza. Takie nasze wilcze…tfuuu…męskie prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Takiej babie "sparing-partner" trzeba najpierw zęba na przedzie wybić, co by na atrakcyjności straciła.Później jak się wyszczerzy podczas walki to człowiek zapomina ,że to kobieta i łatwiej przywalić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Przypomniałeś mi cytat z bogatego repertuaru mojego kolegi, który to po kilku piwach staje się krynicą mądrości wszelakiej, przysłowia, anegdoty i najdurniejszych porównań jakie ludzkie ucho słyszało – „ja tam kobiety nie mógłbym przywalić, no chyba, że brzydkiej”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Przypomniałeś mi cytat z bogatego repertuaru mojego kolegi, który to po kilku piwach staje się krynicą mądrości wszelakiej, przysłowia, anegdoty i najdurniejszych porównań jakie ludzkie ucho słyszało – „ja tam kobiety nie mógłbym przywalić, no chyba, że brzydkiej”. Przypominam że nie ma kobiet brzydkich tylko czasami płynu z % zbraknie .Czyli po pijaku kolega kobiet nie bił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) To jest ten sam kolega, który zachwycony jakością świeżo nabytych woblerów, wparował radośnie do sklepu i oświadczył pani która mu je dzień wcześniej sprzedała, że jakby nie kotwice to można sobie te woblery w dupę wsadzić. Na obiecankach się skończyło, tak że NAWIĄZUJĄC do tematu, bokser z niego marny, nawet damski. Edytowane 15 Marca 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Wreszcie sie udalo prosze o opinie i co zmienic Prosze o krytyke ;] i sugestie Trenuje okolo 5/6 Miesiecy ja jestem w niebieskim kasku i niebieskim stroju ;] Jak dla mnie to jest lepiej niż bardzo dobrze.Jak by jeszcze ktoś ten film obrobił i dodał zbliżenia ciosów w slow motion.Sama technika świetna 5-6miesięcy treningu i takie efekty.Trzeba iść tą drogą Rafał zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Takiej babie "sparing-partner" trzeba najpierw zęba na przedzie wybić, co by na atrakcyjności straciła.Później jak się wyszczerzy podczas walki to człowiek zapomina ,że to kobieta i łatwiej przywalić.najlepiej to wybić tak aby został jeden ząb....a jeden po to żeby później bolał no i takim jednym "pnioczkiem" łatwiej się browara otwiera jak mąż poprosi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Powiem ci, że ja już wolę sobie piwo do końca dni sam otwierać, niż męczyć oczy patrzeniem na żonę z jednym zębem. Tu coś dla fighterów którzy mają problem z płcią przeciwną w ringu. http://www.youtube.com/watch?v=qUOxbmi9Vmg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 no fajny chwyt,tylko jak byś go Dagon nazwał..? :D może "arm-pussy"...? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Obawiam się, że nazwa tego chwytu już została wynaleziona, nieśmiało podpowiem tyko, byś przejrzał tytuły wpisów na blogu kolegi @pitt, to cię naprowadzi, no a potem już z górki, trening, trening, trening… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 no wiem o co chodzi,ale "się wstydzę" i nie powiem.... no i kolega pitt troszkę w innym kontekście pisał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi