pisarz Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Darek trochę się już znamy , ale nadal potrafisz mnie zaskoczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Taaa, siedzi człowiek przez zimę w domu i płodzi durne offtopy, czas mi na ryby w końcu bo styki sfajczę za kompem. Gdzie ta wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) No i Po zawodach . Jedna walka Wygrana z gosciem co miał 9 Walk Jedno głośnie na pkt . A druga przegrana z gosciem co miał 20 walk. To samo jednoglosnie na pkt Kolega jutro zgra walki na pendrive wiec wrzuce jak dostane go ;] Edytowane 18 Marca 2013 przez rafaelo1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 No i Po zawodach . Jedna walka Wygrana z gosciem co miał 9 Walk Jedno głośnie na pkt . A druga przegrana z gosciem co miał 20 Pkt To samo jednoglosnie na pkt ;] Kolega jutro zgra walki na pendrive wiec wrzuce jak dostane go ;]Przegrana też ,a może przede wszystkim czegoś uczy .Jeśli spłynęło to po Tobie jak woda po kaczce, to bardzo źle .Jeżeli nie możesz spać i myślisz jak to się mogło stać, to bardzo dobrze .Twój stosunek do przegranej więcej Ci powie niż wygrana walka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 No Trudno Przede wszystkim Przegralem sam ze sobą i doświadczeniem przeciwnika Mial 20 Walk ja dopiero toczyłem swoja 5 a on 21 . Widac to bylo Wszysko co chcialem uderzyc przepuszczal i szła szybka kontra no cóż krótka przerwa i dalsze mocniejsze treningi ;] A tutaj 1 Walka z chlopakiem z gwardii Wrocław 9 Walk miał Dwie części Ja Niebieski Strój I niebieski Kask . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Całkiem nieżle jak na kilka miesięcy treningów. Przegrane to chwila do namysłu i nie przejmowanie się zbytnio bo to raczej osłabia psychę.Uderzenia z kontry to jest to co najbardziej lubię, przeczekać , przyjąć i... bomba. Zauważyłem że dosyć czesto pochylasz się do przoduco naraża cię na chwilowy brak równowagi(mowię tu o prawym sierpie po którym lecisz do przodu). Oprzyj ciężar ciała na tylnej nodze i staraj się przy krokach ,co jest w boksie podstawą, stawiać lewą i prawą nogę w tych samych odleglościach. Tu ćwiczenie na oponie jest bardzo dobre.Po za tym mało ciosów na korpus, na wątrobę, koncentrujesz się na górze, a pewnie sam wiesz jak bomba na wątrobę potrafizniechęcić do wstania No i na koniec nie spinaj się bo tracisz zasięg, lużniej,Ja obecnie Muai Thai uprawiam ale boksu też łyknąłem kilka latek.Podsumowując uważam że jest bardzo dobrze, i tych kilka rzeczy które wymieniłem wynikaja z tych 5-6 miesięcy i niczego więcej,bo aby dobrze chodzić po ringu, nie spinać się, skrecać biodra itp trzeba litry potu wylać i kilka razy na dechy pasć.Pozdrowienia dla fighterówZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Dzieki Dzieki , WLasnie To o czym mowisz czesto jest tak ze w klubie jak sparuje wszystko fajnie z luzu elegancko 3 ciosy na gore wykonczenie lewy hak/sierp na watrabe poprawka prawy na gore itp a w ringu Spiecie I sye nastawiam na gore i za sztywno troche boksuje ale staram sie to poprawiac ;] jeszzcze duzo przedemna ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 No ta, sam wiem jak jest na sparingu a jak na walce.Wszystko jak pewnie wiesz opiera się na tzw automatyce tzn. że podczas walkijuż nie musisz myśleć bo masz to zakodowane w pamięci i ruchu.Jednak aby tto było "auto ' to jak już wcześniej pisałem dużo godzin na salce.I jeszcze jedno, bez wzglkędu na to co mówią inni ćwicz siłownię funkcjonalną, TRXi mięsnie korowe, to spowoduje że będziesz miał ogromną siłę anie zepnie ci ścięgien .pzdr,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A nie mam pojecia o takiej silowni wiec samemu nie bede robil ;p Lepiej sluchac trenera ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Rafał czy na taką "galę" trzeba kupować jakieś bilety a jak tak to gdzie...?Dałbyś znać wcześniej,chętnie bym przyjechał i na żywo pooglądał..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie zadnych biletów wstęp wolny ;] No jak bedzie cos nastepnym razem odezwę sie Pozdrawiam ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 ok,trzymam za słowo...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 no i po Wawrzyku.... super emocji dostarczyła druga walka wieczoru,Denis Lebiediew vs Guillermo Jones...niewielu spodziewało się takiego rozstrzygnięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Rosyjski dziennikarz sportowy na koniec walki Andrzeja Wawrzyka vs Aleksandera Powietkina zacytował słowa pewnej piosenki zespołu Ledy Pank ,,Są tacy - to nie żart, dla których jesteś wart Mniej niż zero..." http://youtu.be/nH5WGI2yvFY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 ha,dobrze powiedziane... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Przykro się to oglądało...Niestety.Komentarz... Cóż. Z grupy w Euro też nie wyszli, ha, ha, ha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Jak Oceniacie ? Froch Vs Kessler ? Dziś na polsat Sport o 20 Gala sie zaczyna. Będzie bardzo dobra walka i pewnie wojna w ringu wiec warto oglądnąć . http://www.bokser.org/content/2013/05/25/125501/index.jsp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zna ktoś jakieś dobre stronki ,żeby dzisiejszą galę KSW zobaczyc i nie płacic "pejperfiuta"?Tylko chodzi mi o takie stronki , żeby się nie zacinały , zwłaszcza podczas głównych walk.Please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) na interia.pl będzie na żywo..... tylko trzeba czytać zapis tekstowy.... a tak poważnie to też chętnie zobaczę... http://nazywo.interia.pl/relacja/ksw-23-mamed-chalidow-melvin-manhoef,3803 Edytowane 8 Czerwca 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 ...chyba ściema...link nie bangla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Działa i nie tnie:http://pl-sport.tv/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 jeśli ktoś ma jeszcze link do śmigajacego steam'a to niech podrzuci, bo ten ledwo zipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Gzie można zobaczyć powtórke walk z KSW23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronaxx Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 http://www.meczyki.pl/khalidov_vs_manhoef,26337,filmik.html http://www.meczyki.pl/pudzianowski_vs_sean_mccorkle,26336,filmik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 http://blog.betsafe.com/juras/2013/06/03/videoblog-jurasa-w-klimacie-wedkarskim/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi