karolkrause Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) No to mamy ciekawe rozstrzygnięcie walki Diablo Włodarczyk - Rahman CZAKIJEW.W ósmej rundzie dwa razy na deskach Czakijew i mamy zwycięstwo przez nokaut Brawo Diablo bo walka na ciężkim Moskiewskim terenie a i sam leżał na deskach Edytowane 22 Czerwca 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 ..posiadacie jakiś link do retransmisjii w necie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 właśnie miałem szukać tego tematu, brawo DIABLO!!!!! Piękna walka i super rozstrzygnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Po pierwszych rundach myślałem że Włodarczyk przegra bo rusek go ciągle obijał ale jednak się okazało że tamtem miał słabszą szczęke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Szacun .. dobra walka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Lekkie zaskoczenie jest. Przynajmniej na plus :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 WitamNie ogladam ale mam jakis tam ulubienców w boksieNR 1 niepodzielnie jak dla mnie Mike Tayson lał wszyskich w swoim czasieA teraz zenada korporacja taka sraka i owaka komercja bo sie nie dogalali o dolaryNie ma juz ,,jestem najlepszy i jak chcesz sie zmierzyc to dawaj ,,Licza sie pieniadze i udziały ludzi i reklama którzy nie maja zielonego pojecia o boksieCo z walka Zimnoch vs Szpilka ????Za mało kasy czy co ???Jeden i drugi chce zarobic to z reklam to nie wiem juz z czegoSzpila taki kozak niby kibic to nie powinien liczyc kasyJestes najlepszy to nie bierz pieniedzy udowodnij ,,Szacunek ludzi ulicy ,,Kalidow reklama gładzi gipsowej smieszne ,,dolary,,Moze jestem starej daty i zle mysle soryAlbo kulturysci w sportach walki Hardkorowy koksu nastepna lipa jak to wyglada i jescze pey per wiuMam nadzieje ze doczekam czasów nastepcy Mikea Tyasona bez tej smiesznej otoczki nie majacej nic wspólnego z prawdziwym boksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Kolego To nie zupelnie tak jak myslisz ze Szpilka jest.To nie od niego zalezy czy bedzie walczyl z Zimnochem tylko od promotorow , Szpilka by zawalczyl za grosze ale jego promotorzy tego nie chca robic bo jest ryzyko ze szpilka przegra i juz nie bedzie taka gwiazda jak jest teraz i wszyscy o nim zapomna i nie bedzie juz z niego pieniedzy na tym to polega ;] A co do Tysona swoje lata ma i jest stary dosyc. I kazdy na starosc chce sie ustatkowac tym bardziej ze ma on spore dlugii i terazuka wszedzie pieniedzy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Racja racja Panie LopezNiemniej jednak zostały mu jeszcze szare komurki w mózgu i umie sie wypowiedziecTo ze był wiracha jak miał pieniadze i rozdawał na lewo i prawo nie mozna go winic. Ze zyje i sie postarzał i teraz troche brakuje dolarówBył najlepszy na swiecie i nic juz tego nie zmieni i cały swiat bedzie o tym pamietał tak czy owakNa drugiego takiego trzeba bedzie czekac długoWszyscy starzy dobrzy bokserzy szukaja pieniedzy na starosc i tak chyba juz z nimim jest (troche zryte czajniki )Zobacz na walke Gołoty z Saleta wogóle nie poiwinna sie odbycDlaczego sie odbyła pieniadzeGołota mógł byc najlepszy na swiecie i zaden nasz bokser na chwile obecna tego nie osiagnie i nikt nie zaprzeczy znajac sie troche na boksieNie winie tutaj bokserów ale tych co rzadzom tym bajzlem ze jest jak jest (zenada)Osobiscie licze na boksera z niszy ,czasami nagrywaja takie walki w piwnicach i umieszczaja na róznych stronach internetowychMam nadzieje ze którys z nich kiedys wyjdzie z piwnicy i zleje wszystkich tych pseudo mistrzów i wywróci wszystko do góry nogami tak jak kieds Tayson i bedzie miał gdzies monety .Same przyjada w najmniej oczekiwanym momencie Tylko mozna zauwazyc pewna regularnosc w tym temacie jak juz sa liczone pieniazki to nic nie warci sa bokserzy i to co reprezentujaDla twojej informacji moze zasz jest gosć którego nie wpuscili w Stanch Zjednoczonych na finał KSW bo nie miał 21 lat gosciu pochodzi z Tychów i trenuje w Bastionie Marcin Held a zamiatał wszystkimi do finałuNa taka osobe licze w boksie moze kiedys Trzeba analizowac to co mówia ludzie ulicy nie to co widac w tv bo widac pieniadze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 hahahaha skuteczność 0% http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MuWjqS_kkko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Jesienią będzie pojedynek Mirko „Cro Cop” Filipović vs Alexander Emelianenko. http://mymma.pl/mirko-filipovic-trenuje-do-walki-z-alexandrem-emelianenko-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 "I have uuuyyyyyyy... and a lot of ... ból...". ...Czyli Różal po angielsku. http://www.youtube.com/watch?v=zYcrZ59kJkA Dobrą sobie też wybrał muzę na wyjście w ostatniej gali KFC (KSW)... Cała walka tu:http://streamcloud.eu/y21l6av1rss5/rozal.avi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Przed chwilą Marcin Tybura wygrał swoją dziesiątą walkę i nadal pozostał niepokonany na ringu mma.Trzeba dodać, że nie jest on karmiony ogórami, jak wielu innych zawodników ze sztucznie pompowanymi rekordami. Chłopak ten rok temu został rzucony na głęboką rosyjską wodę (jako zastępstwo w turnieju wagi ciężkiej) i pozamiatał znacznie wyżej notowanymi przeciwnikami.Chłopak to nieoszlifowany diament, a co będzie dalej? Trzeba poczekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ..ale z Grabowskim słabo go widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ..ale z Grabowskim słabo go widzę... Prawdopodobnie nie będą walczyć - jeden i drugi się nie pali do tej konfrontacji. Ja się cieszę, ta walka by im nic nie dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A co z Many Paquiao ? wygral? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Wygrał na punkty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 No to mamy nową i ciekawą dyscyplinę sportów walki.5 par w ringu i zero zasad praktycznie.Lepsze niż to nasze KFC czy KSw jak kto woli. http://www.youtube.com/watch?v=PqcWgQcBi-I#t=341 Nawet nasi startują.Tu kibole Lecha,legalnie w ringu naparzają Szwedów. http://www.youtube.com/watch?v=dEHkkwIX7gE Dobre to jest.Coś czuję ,że przyszłosć moze być ciekawa dla tej organizacji walk.Chętnych nie brakuje i nie mają takich wymagań co nasze gwiazdory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jak dla mnie na razie wyglądało dość żałośnie. Ci goście po prostu nic nie umieją. Zwykłe mordobicie bez żadnej techniki. Natomiast zgodzę się, że to ma przyszłość. Najbardziej rozwalił mnie brak podziału na kategorie wagowe. Przecież jeden facet ważył tam z 50 kg więcej od innych Mam taki pomysł, żeby wprowadzić kat. wagowe, ale dla całych drużyn. Np. do 400, 450, 500 kg. Wtedy mogą drużyny strategicznie myśleć. Np. jeden wielki facet i 3 pakmanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 No będzie oglądalność.Śmieszne trochę te walki.Nasi nieźle ale młode chłopy a co drugi opona.Takie trochę tłuścioszki jak na fighterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 No będzie oglądalność.Śmieszne trochę te walki.Nasi nieźle ale młode chłopy a co drugi opona.Takie trochę tłuścioszki jak na fighterów. Tylko, ze taki tluscioszek zlozylby Cie w moment. "Gala" odbyla sie w grudniu a ekipa lecha byla najstarsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Nasi nieźle ale młode chłopy a co drugi opona.Takie trochę tłuścioszki jak na fighterów. Pewnie maczety mieli pochowane pod koszulkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Najbardziej "podobało" mi się jak tego najmniejszego Szweda 75kg, nasi super wojownicy zlinczowali we czterech !!! Nie podoba mi sie to i nie ma nic wspolnego ze sportami walki , a o sztukach nawet nie wspomnę.1:1 to by bylo jeszcze do przyjecia , a tak to jakaś naparzanka z ulicy rodem 4:1w końcowej fazie pojedynków. ŻENADA jak dla mnie... Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Tylko, ze taki tluscioszek zlozylby Cie w moment. "Gala" odbyla sie w grudniu a ekipa lecha byla najstarszaPewnie tak.Tyle że na ring się nie wybieram w wieku pod 50tkę a na ulicy w razie ataku to po prostu bym odstrzelił.Trudno powiedzieć czy mi się to podoba ale no! nasi byli najlepsi. Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi