Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

No to mamy ciekawe rozstrzygnięcie walki Diablo Włodarczyk -  Rahman CZAKIJEW.

W ósmej  rundzie dwa razy na deskach Czakijew i mamy zwycięstwo przez nokaut ;)

Brawo Diablo bo walka na ciężkim Moskiewskim terenie ;) a i sam leżał na deskach :)

Edytowane przez Karol Krause

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Witam

Nie ogladam ale mam jakis tam ulubienców w boksie

NR 1 niepodzielnie jak dla mnie Mike Tayson lał wszyskich w swoim czasie

A teraz zenada korporacja taka sraka i owaka komercja bo sie nie dogalali o dolary

Nie ma juz ,,jestem najlepszy i jak chcesz sie zmierzyc to dawaj ,,

Licza sie pieniadze i udziały ludzi i reklama którzy nie  maja zielonego pojecia o boksie

Co z walka Zimnoch vs Szpilka ????

Za mało kasy czy co ???

Jeden i drugi chce zarobic to z reklam to nie wiem juz z czego

Szpila taki kozak niby kibic to nie powinien  liczyc kasy

Jestes najlepszy to nie bierz pieniedzy udowodnij ,,Szacunek ludzi ulicy ,,

Kalidow reklama gładzi gipsowej smieszne ,,dolary,,

Moze jestem starej daty i zle mysle sory

Albo kulturysci w sportach walki Hardkorowy koksu nastepna lipa jak to wyglada i jescze pey per wiu

Mam nadzieje ze doczekam czasów nastepcy Mikea Tyasona bez tej smiesznej otoczki nie majacej nic wspólnego z prawdziwym boksem

Kolego To nie zupelnie tak jak myslisz ze Szpilka jest.To nie od niego zalezy czy bedzie walczyl z Zimnochem tylko od promotorow , Szpilka by zawalczyl za grosze ale jego promotorzy tego nie chca robic bo jest ryzyko ze szpilka przegra i juz nie bedzie taka gwiazda jak jest teraz i wszyscy o nim zapomna i nie bedzie juz z niego pieniedzy na tym to polega ;]

A co do Tysona swoje lata ma i jest stary dosyc. I kazdy na starosc chce sie ustatkowac tym bardziej  ze ma on spore dlugii i terazuka wszedzie pieniedzy ;]

Racja racja Panie Lopez

Niemniej jednak zostały mu jeszcze szare komurki w mózgu i umie sie wypowiedziec

To ze był wiracha jak miał pieniadze i rozdawał na lewo i prawo nie mozna go winic. Ze zyje i sie postarzał i teraz troche brakuje dolarów

Był najlepszy na swiecie i nic juz tego nie zmieni i cały swiat bedzie o tym pamietał tak czy owak

Na drugiego takiego trzeba bedzie czekac długo

Wszyscy starzy dobrzy bokserzy szukaja pieniedzy na starosc i tak chyba juz z nimim jest (troche zryte czajniki )

Zobacz na walke Gołoty z Saleta wogóle nie poiwinna sie odbyc

Dlaczego sie odbyła pieniadze

Gołota mógł byc najlepszy na swiecie i zaden nasz bokser na chwile obecna tego nie osiagnie i nikt nie zaprzeczy znajac sie troche na boksie

Nie winie tutaj bokserów ale tych co rzadzom tym bajzlem ze jest jak jest (zenada)

Osobiscie licze na boksera z niszy ,czasami nagrywaja takie walki w piwnicach i umieszczaja na róznych stronach internetowych

Mam nadzieje ze którys z nich kiedys wyjdzie z piwnicy i zleje wszystkich tych pseudo mistrzów i wywróci wszystko do góry nogami tak jak kieds Tayson i bedzie miał gdzies monety .Same przyjada w najmniej oczekiwanym momencie  

Tylko mozna zauwazyc pewna regularnosc w tym temacie jak juz sa liczone pieniazki to nic nie warci sa bokserzy i to co reprezentuja

Dla twojej informacji moze zasz jest gosć którego nie wpuscili w Stanch Zjednoczonych na finał KSW bo nie miał 21 lat gosciu pochodzi z Tychów i trenuje w Bastionie Marcin Held a zamiatał wszystkimi do finału

Na taka osobe licze w boksie moze kiedys :)

Trzeba analizowac to co mówia ludzie ulicy nie to co widac w tv bo widac pieniadze

• Like 1

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

"I have uuuyyyyyyy... and a lot of ... ból...". 

...Czyli Różal po angielsku. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=zYcrZ59kJkA

Dobrą sobie też wybrał muzę na wyjście w ostatniej gali KFC (KSW)... ;)

Cała walka tu:

http://streamcloud.eu/y21l6av1rss5/rozal.avi.html

• 5 miesięcy temu...

Przed chwilą Marcin Tybura wygrał swoją dziesiątą walkę i nadal pozostał niepokonany na ringu mma.

Trzeba dodać, że nie jest on karmiony ogórami, jak wielu innych zawodników ze sztucznie pompowanymi rekordami. 

Chłopak ten rok temu został rzucony na głęboką rosyjską wodę (jako zastępstwo w turnieju wagi ciężkiej) i pozamiatał znacznie wyżej notowanymi przeciwnikami.

Chłopak to nieoszlifowany diament, a co będzie dalej? Trzeba poczekać.

• Like 1

No to mamy nową i ciekawą dyscyplinę sportów walki.

5 par w ringu i zero zasad praktycznie.

Lepsze niż to nasze KFC czy KSw jak kto woli.

http://www.youtube.com/watch?v=PqcWgQcBi-I#t=341

Nawet nasi startują.

Tu kibole Lecha,legalnie w ringu naparzają Szwedów.

http://www.youtube.com/watch?v=dEHkkwIX7gE

Dobre to jest.

Coś czuję ,że przyszłosć moze być ciekawa dla tej organizacji walk.

Chętnych nie brakuje i nie mają takich wymagań co nasze gwiazdory.

Jak dla mnie na razie wyglądało dość żałośnie. Ci goście po prostu nic nie umieją. Zwykłe mordobicie bez żadnej techniki. Natomiast zgodzę się, że to ma przyszłość.

Najbardziej rozwalił mnie brak podziału na kategorie wagowe. Przecież jeden facet ważył tam z 50 kg więcej od innych :D

Mam taki pomysł, żeby wprowadzić kat. wagowe, ale dla całych drużyn. Np. do 400, 450, 500 kg. Wtedy mogą drużyny strategicznie myśleć. Np. jeden wielki facet i 3 pakmanów.

No będzie oglądalność.Śmieszne trochę te walki.Nasi nieźle ale młode chłopy a co drugi opona.Takie trochę tłuścioszki jak na fighterów.

Tylko, ze taki tluscioszek zlozylby Cie w moment. "Gala" odbyla sie w grudniu a ekipa lecha byla najstarsza

Najbardziej "podobało" mi się jak tego najmniejszego Szweda 75kg, nasi super wojownicy zlinczowali we czterech !!!

Nie podoba mi sie to i nie ma nic wspolnego ze sportami walki , a o sztukach nawet nie wspomnę.

1:1 to by bylo jeszcze do przyjecia , a tak to jakaś naparzanka z ulicy rodem 4:1w końcowej fazie pojedynków.

ŻENADA jak dla mnie...

Edytowane przez Baars

Tylko, ze taki tluscioszek zlozylby Cie w moment. "Gala" odbyla sie w grudniu a ekipa lecha byla najstarsza

Pewnie tak.Tyle że na ring się nie wybieram w wieku pod 50tkę a na ulicy w razie ataku to po prostu bym odstrzelił.

Trudno powiedzieć czy mi się to podoba ale no! nasi byli najlepsi. 

Edytowane przez Tomy