Tomek88 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Najlepszy tancerz na parkietach 16-20 stóp Roy Jones Jr też swoje poskakał za czasów swojej świetności, chyba mój ulubiony bokser obok tysona ...ostatnio pisaliśmy o Nikko Puhakka...no i wraca,jutro walczy na gali PLMMA. Transmisja w Orange SportNa pewno wyczytali na naszym forum o zainteresowaniu, a taka rzesza ponad 10k swoje robi, całkiem niezgorsze publicity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 http://www.mmarocks.pl/ufc/marcin-bandel-kolejnym-polakiem-w-ufc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Roy Jones Jr też swoje poskakał za czasów swojej świetności, chyba mój ulubiony bokser obok tysona Jak jeszcze lubiłem mieć pozbijane kostki zajawka na Majka była na maxa ...dobrze , że sobie ryja nie podziarałem ....niestety nigdy nie będzie już takiego pięściarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Patu rób ring na Alko-Zlocik. Ja cytrynę dostarczę na rozgrzewkę Ok,od bojki do bojki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 ..takich bokserów już nie ma i nie będzie ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 http://www.mmarocks.pl/ufc/marcin-bandel-kolejnym-polakiem-w-ufc/ Myślałem, że wcześniej go zgarną. Marcin wymiata strasznie. Ciekawy jestem jak wypadnie na tle zawodników ze znacznie wyższej półki.Talent ma wielki, ale czy już jest na poziomie UFC? Niedługo się przekonamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Mam wrażenie Danielu, że NIEKTÓRYCH na siłę wciskają i za wcześnie do UFC czy wogóle za granicę...a dla przeciętnego polskiego oglądacza mordobicia w klatkach... ringach ....kisielach czy meczetach ....to jest właśnie ten wyznacznik wyższego levelu zawodnika...a tu moim zdaniem w NIEKTÓRYCH przypadkach można byłoby spokojnie podjechać rekord na swoim podwórku i dopiero startować za ocean .....coby za wcześnie nie chodzić ze spuszczoną głową ....z drugiej strony teraz właśnie jest ten czas.... na eksport naszych talentów i pokazanie się szerszej publice........ale takich jest niewielu ...głodnych krwi..... sławy.... i pieniędzy ale z konkrtetnym warsztatem ....z trzeciej strony...KSW dobrze płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 ....i taki staroć dorzucę wygrzebany... ....i teraz Patryk wyobraź sobie w dzisiejszym boksie zawodowym ....20-sto letniego pretendenta ....co przechodzi przez dwumetrowego chłopa jak huragan ....no chyba że Szpilka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Tutaj deko wczesniej rozprawiał się z 2 metrowymi zawodnikami http://www.youtube.com/watch?v=e5sAs_1Fzlo#t=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 ...istny Pitbull... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam Panowie a kogo takiego dobrego pokonał Tyson . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 ..a który zawodowy bokser wagi ciężkiej jest "słaby" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam Panowie a kogo takiego dobrego pokonał Tyson . PozdrawiamKogo dobrego pokonał?Za czasów swojej świetności wszyscy przed nim kapitulowali. Zadałbym pytanie inaczej, kto teraz jest taki dobry żeby przebił się na szczyt w tamtych czasach. Poziom boksu poleciał i to na łeb, nie wiem czego to wina może mniej jest talentów, może inne dyscypliny bardziej pochłaniają młodych zdolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam Panowie a kogo takiego dobrego pokonał Tyson . Pozdrawiam http://www.legendyboksu.pl/Mike-Tyson.php Parę faktów, z których może wyciągniesz pewne wnioski....jak choćby ten, że w 92 roku....w swojej szczytowej formie ....kiedy nie było na niego kozaka....poszedł siedzieć i odjebał 3 lata....w okresie kluczowym dla dalszego rozwoju jego kariery....po wyjściu z kryminału juz nie był tym samym pięściarzem..... ....gdybys odrobinę siedział w temacie to wiedziałbyś , że w latach 85-95 w boksie zawodowym było tylu wysmienitych pięściarzy w wadze ciężkiej co dobrych koszykarzy w NBA....czyli było ich w ch.....j...i nie musiały być to wielkie nazwiska......poziom w żaden sposób nieporównywalny do tego obecnego ....czyli gwiazdy number one i tej całej przyzakładówki wokól niego Na końcu zalinkowanego artykułu masz liste zgonów przy udziale Majka....i linki do tych walk.....uwierz mi widziałem wszystkie setki razy....i to nie były chłystki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam Panowie a kogo takiego dobrego pokonał Tyson . PozdrawiamTwoje pytanie to można uznać za żart... Panowie, ja mam taką prośbę... nie wstawiajcie filmów z Mikiem, bo roboty nie ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) A z Sergio mogą być? Edytowane 14 Maja 2014 przez pieczywko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Cóż tu można napisać. Piękne akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam Mike był jednym z najlepszych i najbardziej widowiskowych pięściarzy i za to kibice go kochają do dzisiaj.Lecz moje zdanie jest takie ze jego kariera rozpoczęła się w najlepszym czasie dla niego jaki mógł być i była prowadzona dość ostrożnie w początkowej fazie,dlatego też tak efektownie Mike kończył swoje pojedynki. Oczywiście jestem też wielkim fanem Mika i też oglądałem jego walki po 100 razy ,ale czy niezastanawiało was to dlaczego nigdy nie doszło do walki z Ridickiem Bowe . Pozdrawiam. Ps.Jeśli ktoś zna jakieś wielkie nazwiska które pokonał Tyson to chętnie się dowiem.Tylko nie piszcie mi o past prime Holmsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Walka w wieku 20 lat o mistrzostwo wagi ciężkiej to jest ostrożne prowadzenia zawodnika w początkowej fazie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Też napisałem kolego że jego kariera przypadła w najlepszym dla niego czasie i mistrzem którego pokonał był właśnie Trevor Berbick ,ale co to był za mistrz ? Wiem pokonał samego Alego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Mike był wielki, jest wielki i dla mnie pozostanie wielki.Człowiek z ulicy który miał dar w pięściach, z wielką przyjemnością do dzisiaj oglądam jego walki.Mike wychodził na ring aby walczyć a nie kozaczyć, i dla mnie to no.1 wśród pięściarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Każdy ma swoje zdanie ikażdy może wyrażać swoje opinie .Moim zdaniem z Tysonem jest jak z dragonem ,wszędzie go pełno wszyscy go znają w sumie jest bardzo dobry ,dla niektórych the best.Ale dla bardziej znających temat już nie jest cudem i nie jest tak dobry jak st.croix ,phenix czy inne naprawdę super patyki . A jak dobrze poszukacie koledzy w sieci to sie dowiecie też dlaczego Mike nie chciał walczyć z wiekowym już Foremanem ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Chciał czy nie chciał , można dywagować, co nie znaczy że jego bokserskie dokonania należy przekreślać/lekceważyć itp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Absolutnie nie przekreślam jego dokonań w boksie ,i jego miejsce w Galeri Sław jest jak najbardziej uzasadnione.W bardzo dużym stopniu ,powiedział bym nawet że w 90 procentach właśnie jego zasługą było to że boks zawodowy został moją ulubioną dyscypliną sportową. Mike tyson można powiedzieć że jest ikoną boksu zawodowego mojego pokolenia,ale naprawdę oglądając highlainty w których są pokazane najlepsze akcje i nokauty to można wywnioskować że Bestia rozszarpywała wszystkich po kolei. Ale proponuje obejrżeć całą walkę z średniej klasy bokserem Tillisem ,bodaj że z 86r czyli największego prime Tysona. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi