Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepszy tancerz na parkietach 16-20 stóp ;)

Roy Jones Jr też swoje poskakał za czasów swojej świetności, chyba mój ulubiony bokser obok tysona :)

...ostatnio pisaliśmy o Nikko Puhakka...no i wraca,jutro walczy na gali PLMMA. Transmisja w Orange Sport

Na pewno wyczytali na naszym forum o zainteresowaniu, a taka rzesza ponad 10k swoje robi, całkiem niezgorsze publicity :D

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Roy Jones Jr też swoje poskakał za czasów swojej świetności, chyba mój ulubiony bokser obok tysona :)

Jak jeszcze lubiłem mieć pozbijane kostki ;) zajawka na Majka była na maxa :D...dobrze , że sobie ryja nie podziarałem :D  :D  :D

....niestety nigdy nie będzie już takiego pięściarza :(

• Like 1

Mam wrażenie Danielu, że NIEKTÓRYCH na siłę wciskają i za wcześnie do UFC czy wogóle za granicę...a dla przeciętnego polskiego oglądacza mordobicia w klatkach... ringach ....kisielach czy meczetach ;) ....to jest właśnie ten wyznacznik wyższego levelu zawodnika...a tu moim zdaniem w NIEKTÓRYCH przypadkach można byłoby spokojnie podjechać rekord na swoim podwórku i dopiero startować za ocean .....coby za wcześnie nie chodzić ze spuszczoną głową ;) 

....z drugiej strony teraz właśnie jest ten czas.... na eksport naszych talentów i pokazanie się szerszej publice........ale takich jest niewielu ;) ...głodnych krwi..... sławy.... i pieniędzy  :D ale z konkrtetnym warsztatem ;)

....z trzeciej strony...KSW dobrze płaci :P

Witam

Panowie a kogo takiego dobrego pokonał Tyson .

Pozdrawiam

Kogo dobrego pokonał?

Za czasów swojej świetności wszyscy przed nim kapitulowali.

Zadałbym pytanie inaczej, kto teraz jest taki dobry żeby przebił się na szczyt w tamtych czasach. Poziom boksu poleciał i to na łeb, nie wiem czego to wina może mniej jest talentów, może inne dyscypliny bardziej pochłaniają młodych zdolnych.

Witam

Panowie a kogo takiego dobrego pokonał Tyson .

Pozdrawiam

http://www.legendyboksu.pl/Mike-Tyson.php   

Parę faktów, z których może  wyciągniesz pewne wnioski....jak choćby ten, że w 92 roku....w swojej szczytowej formie ....kiedy nie było na niego kozaka....poszedł siedzieć i odjebał 3 lata....w okresie kluczowym dla dalszego rozwoju jego kariery....po wyjściu z kryminału juz nie był tym samym pięściarzem.....

....gdybys odrobinę siedział w temacie to wiedziałbyś , że w latach 85-95 w boksie zawodowym było tylu wysmienitych pięściarzy w wadze ciężkiej  co dobrych koszykarzy w NBA....czyli było ich w ch.....j...i nie musiały być to wielkie nazwiska......poziom w żaden sposób nieporównywalny do tego obecnego ....czyli gwiazdy number one i tej całej przyzakładówki wokól niego ;)

Na końcu zalinkowanego artykułu masz liste zgonów przy  udziale Majka....i linki do tych walk.....uwierz mi widziałem wszystkie setki razy....i to nie były chłystki :D  :D  :D

• Like 2

Witam

Mike był jednym z najlepszych i najbardziej widowiskowych pięściarzy i za to kibice go kochają do dzisiaj.Lecz moje zdanie jest takie ze jego kariera rozpoczęła się w najlepszym czasie dla niego jaki mógł być i była prowadzona dość ostrożnie w początkowej fazie,dlatego też tak efektownie Mike kończył swoje pojedynki.

Oczywiście jestem też wielkim fanem Mika i też oglądałem jego walki po 100 razy ,ale czy niezastanawiało was to dlaczego nigdy nie doszło do walki z Ridickiem Bowe .

Pozdrawiam.

Ps.Jeśli ktoś zna jakieś wielkie nazwiska które pokonał Tyson to chętnie się dowiem.Tylko nie piszcie mi o past prime Holmsie.

Każdy ma swoje zdanie ikażdy może wyrażać swoje opinie .Moim zdaniem z Tysonem jest jak z dragonem ,wszędzie go pełno wszyscy go znają w sumie jest bardzo dobry ,dla niektórych the best.Ale dla bardziej znających temat już nie jest cudem i nie jest tak dobry jak st.croix ,phenix czy inne naprawdę super patyki .

A jak dobrze poszukacie koledzy w sieci to sie dowiecie też dlaczego Mike nie chciał walczyć z wiekowym już Foremanem (

Absolutnie nie przekreślam jego dokonań w boksie ,i jego miejsce w Galeri Sław jest jak najbardziej uzasadnione.W bardzo dużym stopniu ,powiedział bym nawet że w 90 procentach właśnie jego zasługą było to że boks zawodowy został moją ulubioną dyscypliną sportową.

Mike tyson można powiedzieć że jest ikoną boksu zawodowego mojego pokolenia,ale naprawdę oglądając highlainty w których są pokazane najlepsze akcje i nokauty to można wywnioskować że Bestia rozszarpywała wszystkich po kolei.

Ale proponuje obejrżeć całą walkę z średniej klasy bokserem Tillisem ,bodaj że z 86r czyli największego prime Tysona.

Pozdrawiam.