Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Widzę że bardzo poirytowało moje własne zdanie na temat Mika,chociaż w żadnym z postów nieprubowałem nawet umniejszyć jego wielkości w tym czego dokonał .Po prostu twierdzę że było parę walk które powinny się odbyć a które się nie odbyły,,Bowe,, .

Otóż bardzo dobrze zostały zweryfikowane umiejętności Mika przez wywodzącego sie z niższej kategori Holefilda.

Ale jak Kolega Kamil stwierdził nie jestem fanem boksu ,chyba tylko dlatego że widzę coś więcej w tym sporcie niż 10 minutowe filmiki na YouTube .

Pozdrawiam

Nie wnikając w bezsensowną gadkę po wiem Ci krótko :) ....Maciek umówmy się...nie jesteś fanem boksu....i nie jesteś fanem Majka...ok ;) ....bo dla kogoś takiego Twoje słowa to po prostu bluźnierstwo!!!..........

attachicon.gifbest-mike-tyson-boxing-poster-wallpaper-1024x768.jpg

w tamtych czasach the best był Mike Tyson i Star Wars i do tej pory dla mnie to najlepszy wojownik i najlepszy film.  

Kto ogląda KSW 27?

Ja kombinuję jak tu pogodzić wyjazd na jętkę z galą :P

Moje typy:   http://hlehleblog.pl/2014/05/15/ksw-27-typowanie/

..typowanie jak najbardziej trafne i ciężko się z nimi nie zgodzić...

btw, wrzucajcie jakieś sprawdzone streamy :-)

Podobno tym razem organizatorzy gali szczególnie zadbali o to by żadne darmowe streamy nie były dostępne. :(

Choć z technicznego punktu widzenia  , nie wiem czy to jest możliwe. :rolleyes:

Chcąc być szczerym to te streamy i tak kaleczą widowisko ;)

Chcąc oglądać to albo do streama alkohol w hurtowej ilości albo trza płącić za PPV, i tak i tak wydatek :ph34r: