Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Kasa misiu, kasa...

I mam nadzieję, że "stary, ale jary" Tomek pokaże Szpilce, jak duuuuużo jeszcze przed nim nauki.

Coś mi się te twarze kojarzą z kajukenbo. Robiłem kiedyś serial "Fight Quest" i jeden odcinek był poświęcony właśnie temu stylowi walki. Taka amerykańska krav maga to jest.

Kasa misiu, kasa...

I mam nadzieję, że "stary, ale jary" Tomek pokaże Szpilce, jak duuuuużo jeszcze przed nim nauki.

... słowa klucz: kasa i wydarzy... a tu szczegóły na dziś: http://eurosport.onet.pl/boks/wasilewski-o-walce-adamek-szpilka-pojawil-sie-problem/ge41s...

• 3 tygodnie później...

Raz widziałem jakąś walkę mikrusów w UFC. Niestety, za cholerę nie pamiętam nazwisk. Jeden miał taki śmieszny wąsiki jak nosili w XVII wieku... W każdym razie prali się tak, że w wadze ciężkiej każdy strzał kończyłby się śmiercią kliniczną. W życiu nie widziałem tylu wspaniałych technik i kombinacji w stójce.

Raz widziałem jakąś walkę mikrusów w UFC. Niestety, za cholerę nie pamiętam nazwisk. Jeden miał taki śmieszny wąsiki jak nosili w XVII wieku... W każdym razie prali się tak, że w wadze ciężkiej każdy strzał kończyłby się śmiercią kliniczną. W życiu nie widziałem tylu wspaniałych technik i kombinacji w stójce.

Ian McCall

• 4 tygodnie później...

...nikt nie pisał o Mateuszu Gamrocie, który pozamiatał przeciwnika na Cage Warriors 72??...

Szybka dźwignia na staw skokowy i faworyt miejscowych musiał odklepać...

Zapowiada się dobrze, zapewne podpisze kontrakt z tą organizacją...

...nikt nie pisał o Mateuszu Gamrocie, który pozamiatał przeciwnika na Cage Warriors 72??...

Szybka dźwignia na staw skokowy i faworyt miejscowych musiał odklepać...

Zapowiada się dobrze, zapewne podpisze kontrakt z tą organizacją...

Gamer to wymiatacz i pewnie niedługo będzie o nim głośno. 

Planujecie już wieczory w najbliższy weekend?

Czekają nas dwie gale:

- UFC w Sztokholmie z udziałem 3 Polaków !

- KSW 28 w Szczecinie

Ja się jaram :) Moje przemyślenia co do walk.