tofik Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 No już się otrząsnąłem po tej przegranej Adamka i złość powoli ustępuje......ale mam wrażenie że gdyby nie % to telewizor wczoraj by wyleciał przez okno.Cała gala układała się pięknie (jak dla mnie)bo,Kostecki i Proksa po kubku dostali,ale Adamek.........Gratuluję Szpilce tego że wykorzystał tą szansę,bo Góral przed walką chyba jednak za dużo siedział w kościele,zamiast trenować .Tomek podpadł mi już na etapie wywiadów przed walką ,non stop bełkotał o szybkości,sprawności i modlitwie.......ileż można powtarzać to samo? Dla mnie od samego początku Adamek nie pasował do wagi ciężkiej,i faktycznie nie zrobił w niej praktycznie nic,niepotrzebnie wzbudzając nadzieje ,nie tylko moje jak myślę,na to, że wreszcie Polak ......Największe wrażenie zrobił na mnie Sołdra ,nie przestraszył się ani dziar, ani maski Kosteckiego,który chyba generalnie pomylił galę bokserską z balem maskowym No i wielkie zdziwienie jakie spotkało ze strony polsatu:Chcąc wykupić dostęp do gali,poinformowano mnie że mój dekoder nie figuruje w ich bazie danych i nie mogą mi sprzedać usługi,po rozmowie z biurem obsługi klienta ..szok, bo pan który ze mną rozmawiał ,w ramach przeprosin ,uruchomił mi transmisję za free w sumie nic wielkiego,ale jednak nie często miałem okazję poczuć ze strony jakiejś firmy że zależy im na kliencie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 ..Tomek, nie trafiłeś... ale tylko w 66% Sądziłem, że 66% trafię na pewno i to w całkiem innej konfiguracji to jednak dowodzi piękna tego sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Za niecałe 48h walka o tymczasowy pas mistrza świata w wadze ciężkiej ! Coś mi się wydaje że Werdum go założy i będzie to piękne zwieńczenie jego kariery.Oczywiście za kilka miesięcy go straci na rzecz Caina Edytowane 14 Listopada 2014 przez Mik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 mógłby ktoś wrzucić link do pełnej walki Pulew - Kliczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Za niecałe 48h walka o tymczasowy pas mistrza świata w wadze ciężkiej ! Coś mi się wydaje że Werdum go założy i będzie to piękne zwieńczenie jego kariery.Oczywiście za kilka miesięcy go straci na rzecz Caina I tak się stało ! Latające kolano , tego nikt się po Werdumie nie spodziewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 walki Pulew - Kliczko?i kto komu nakopał dupę?........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 No, a jak myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 https://www.youtube.com/watch?v=nOFcBOZDC6U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Oglądałem na żywo, strasznie dużo klinczu ze strony Kliczko. Jednak widać, że moc w ręku ma niesamowitą... Jak trafił to Pulev na deskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Tybura i Grabowski zwycięscy na rosyjskiej ziemi.Szczególnie sukces Marcina ma ogromne znaczenie, ponieważ udowodnił, że obecnie jest prawdopodobnie najlepszym ciężkim na świecie poza UFC.Sposób bycia, sylwetka, wyniki ... trudno nie porównywać go z wielkim Fedorem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 ...normalnie wykapany Fiedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 dawno mnie tak w boksie coś poirytowało ...https://www.youtube.com/watch?v=IScF_C_rJDg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Hehe walka z elementami gry aktorskiej, dostał przeciwnika na miarę swoich lat i pokazał, że dziadek nie musi poruszać się o kuli, fakt faktem oczekujemy fajerwerków, jednak i takie wybryki pokazowe trzeba zaakceptować i oceniać z przymróżeniem oka Zbliża się za to walka Chisory z Fury, jestem ciekaw bardziej przebiegu jak wyniku, ciekawe w jakiej obaj są formie, czy Dereck będzie w stanie zepchnąć do defensywy Tysona a może będzie punktowany mądrze z dystansu lub jakiś cios otworzy walkę i pójdą na wymianę. Zapowiada się uczta konesera, można różne mieć o nich opinie, ale potrafią walczyć i na pewno są w czołówce światowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Fury jest sporo wyższy, w dystansie wygrywa zasięgiem ramion, jeśli pójdą na wymianę stawiam na Chisorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 .."nigga" okazał się lepszym aktorem od Mickey`a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Z Ruskich produkcji,to zdecydowanie lepsze są te z serii "Wilk i Zając"........bardziej trzymają w napięciu hahha 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Podejrzewam, że Dereck wyszedł na jakiejś kontuzji, bo niemożliwe żeby zdrowy tak słabo się pokazał. Pamiętam go z poprzednich walk i był cieniem siebie obecnie, były jakieś głosy o jego przetrenowaniu przed walką. Fury jak to Fury zrobił tylko tyle ile musiał zrobić. Edytowane 30 Listopada 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Już za kilka dni dwa tytuły mistrza świata "na linii".Mam nadzieje że Antek obroni tytuł w wadze lekkiej.Liczę także na "bezwzględnego" który odbierze pas "rumcajsowi" Także będzie ogień w oktagonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poxer Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 WitamI jakie typowanie Pudzilla czy Paweł N.Niestety mi się wydaje ,że ten pierwszy , z różnych powodów nie do końca może sportowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Może dobry stream na ksw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 ...z gali na galę coraz więcej streamów jest blokowanych...dałem zarobić Kawulskiemu i Lewandowskiemu :S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 To dawaj streama od Siebie.Przeszukałem całego neta i nic. Nawet u Arabów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ktoś wygrał? Bo nigdzie nic nie piszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zauważyłem. Aż tak zablokowali ??? . To prawie niemożliwe w obecnych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Na webie raczej będzie, chociaż w sumie to ostatnio trochę się spóźnili i chyba 2 pierwszych walk nie było. Warto opłacić - 3 dni za 3,99 - cena jednego piwa, a w miarę dobra jakość i nie tnie (zależy od stream'u) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi