Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

No już się otrząsnąłem po tej przegranej Adamka i  złość powoli ustępuje......ale mam wrażenie że gdyby nie % to telewizor wczoraj by wyleciał przez okno.Cała gala układała się pięknie (jak dla mnie)bo,Kostecki i Proksa po kubku dostali,ale Adamek.........Gratuluję Szpilce tego że wykorzystał tą szansę,bo Góral przed walką chyba jednak za dużo siedział w kościele,zamiast trenować .Tomek  podpadł mi już na etapie wywiadów przed walką ,non stop bełkotał o szybkości,sprawności i modlitwie.......ileż można powtarzać to samo? :blink: Dla mnie od samego początku Adamek nie pasował do wagi ciężkiej,i faktycznie nie zrobił w niej praktycznie nic,niepotrzebnie wzbudzając  nadzieje ,nie tylko moje jak myślę,na to, że wreszcie Polak ......

Największe wrażenie zrobił na mnie Sołdra ,nie przestraszył się ani dziar, ani maski Kosteckiego,który chyba generalnie pomylił galę bokserską z balem maskowym  :lol:

No i wielkie  zdziwienie jakie spotkało ze strony polsatu:

Chcąc wykupić dostęp do gali,poinformowano mnie że mój dekoder nie figuruje w ich bazie danych i nie mogą mi sprzedać usługi,po rozmowie z biurem obsługi klienta ..szok, bo pan który ze mną rozmawiał ,w ramach przeprosin ,uruchomił mi transmisję za free :o w sumie nic wielkiego,ale jednak nie często miałem okazję poczuć ze strony jakiejś firmy że zależy im na kliencie :)

• Like 3

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Za niecałe 48h walka o tymczasowy pas mistrza świata w wadze ciężkiej ! Coś mi się wydaje że Werdum go założy i będzie to piękne zwieńczenie jego kariery.

Oczywiście za kilka miesięcy go straci na rzecz Caina ;)

Edytowane przez Mik

Za niecałe 48h walka o tymczasowy pas mistrza świata w wadze ciężkiej ! Coś mi się wydaje że Werdum go założy i będzie to piękne zwieńczenie jego kariery.

Oczywiście za kilka miesięcy go straci na rzecz Caina ;)

I tak się stało ! Latające kolano , tego nikt się po Werdumie nie spodziewał. 

• 2 tygodnie później...

Hehe walka z elementami gry aktorskiej, dostał przeciwnika na miarę swoich lat i pokazał, że dziadek nie musi poruszać się o kuli, fakt faktem oczekujemy fajerwerków, jednak i takie wybryki pokazowe trzeba zaakceptować i oceniać z przymróżeniem oka ;)

Zbliża się za to walka Chisory z Fury, jestem ciekaw bardziej przebiegu jak wyniku, ciekawe w jakiej obaj są formie, czy Dereck będzie w stanie zepchnąć do defensywy Tysona a może będzie punktowany mądrze z dystansu lub jakiś cios otworzy walkę i pójdą na wymianę. Zapowiada się uczta konesera, można różne mieć o nich opinie, ale potrafią walczyć i na pewno są w czołówce światowej.

Podejrzewam, że Dereck wyszedł na jakiejś kontuzji, bo niemożliwe żeby zdrowy tak słabo się pokazał. Pamiętam go z poprzednich walk i był cieniem siebie obecnie, były jakieś głosy o jego przetrenowaniu przed walką. Fury jak to Fury zrobił tylko tyle ile musiał zrobić.

Edytowane przez Tomek88