Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

O tą stronę chodzi? http://weeb.tv/channels 

Najpierw trzeba się zarejestrować i wtedy pojawi się opcja opłaty?

Zgadza się. Można też kupić kody przez allegro, bo jest ryzyko że nie dojdzie kod do wieczora jak się kupi bezpośrednio na stronie - przeważnie dochodzi w kilka godzin, ale pewności 100% nie ma. 

EDIT// sprawdziłem allegro, jednak nie ma tam kodów, kiedyś były. 

EDIT2// Tylko zaznaczam żeby nie było do mnie pretensji jak się okaże, że nie będzie transmisji, bo zależy czy ktoś udostępni. 

Edytowane przez Kacper.K

Jeśli chodzi o walkę Pudzianowski - Nastula, myślę że ten drugi już odkłada na emeryturę, Pudzianowski nie da się ściągnąć do parteru (chyba że sam będzie do tego dążył w co wątpię).
Chciał bym jedynie żeby ta walka nie wyglądała tak jak z Bedorfem ... choć Nastula pokazał serce to aż nieprzyjemnie się oglądało gdy ledwo chodził walcząc z bólem i dostawał na nogę kolejne ciosy

Nie oszukujmy się, Pudzianowski z całym szacunkiem dla jego kariery Strongmana, prawdopodobnie nigdy nie będzie pretendentem do tytułu. Robi postępy, zrzucił masę, widać po nim, że za co się weźmie to robi to na 100%, ale prawda jest taka, że pełni w KSW rolę znanej marki, bez której prawdopodobnie tak szybko by się ta federacja nie rozwinęła. Dla mnie ta walka z Nastulą będzie miała bardziej charakter widowiskowy niż sportowy.  

Za bardzo nie chce sie rozpisywać ale Mariusza niech lepiej weżmie brat do zespołu disco--od początku taki z niego zawodnik mma jak z koziej dup............

Ale reklama dzwignią handlu..............czy jakoś tak

A co do Nastuli --z tego co kojarze kilka razy walczył w Japonii......miał bilans zdaje sie 1 do kilku porażek i podziękowano mu za wspóprace.......więc czym tu się jarać

Edytowane przez martek

Pawel to w koncu mistrz olimpijski. Jako mistrz w judo zostal rzucony na gleboka wode, pamietam jego pierwsze walki w japonskiej organizacji Pride, bilans teraz ma 5 do 5 ale te najwazniejsze jak  z "minotauro" czy mlodszym Jemieljanienko lub Barnettem przegral, ale stawial zaciekly opor. Szczegolnie w parterze sobie dobrze radzil, dobry technicznie, silny.. ale jednak ulegal.

Poza tym kompletnie nie ma uderzenia i w ofensywie sie gubi.

Tym bardziej teraz u schylku kariery nic juz nie zwojuje... Dzis juz jest bez watpienia wolniejszy, slabszy, ale to w koncu prawdziwy zawodnik, wytrenowany, z niezla jeszcze motoryka i technika - bo jej sie nei zapomina.

Mimo to jestem niemal pewny ze przekaske w postaci Pudziana "opierdoli" na ziemi jak bura suke ;) przez poddanie...

Edytowane przez blackabyss

Ten stream na weeb.tv to nie jest pic na wodę? Bezpieczny ? Nie przyjdzie potężny rachunek czy też karta płatnicza nie zostanie wyczyszczona?

Na livelooker 25,00 zł za SMS-a

Na weeb.tv nie płacisz kartą tylko przelewem. Teraz już możesz nie zdązżyć wpłacić i dostać kod. Chociaż wiem, ze są jakieś programy które to przyspieszają. Za livelooker nie odpowiadam, znalazłem tam streamy więc wrzuciłem.

Z weeb.tv korzystam już od 2 lat i nigdy żadnych problemów nie miałem. Na facebooku ma ponad 100000 polubień. 

Cztery dychy w plecy...ale mam święty spokój ;-)

W sumie dużo i nie dużo, jednak to jeden wielki teatrzyk. Sztucznie wywołane emocje ci sami zawodnicy i to wcale nie najlepsi  z PL.

Lubię to oglądać, ale zawsze jak patrze na wyniki sędziów, przebieg walk to żałuję tych kilku dych. Dzisiaj odpusciłem.

Na weeb.tv nie płacisz kartą tylko przelewem. Teraz już możesz nie zdązżyć wpłacić i dostać kod. Chociaż wiem, ze są jakieś programy które to przyspieszają. Za livelooker nie odpowiadam, znalazłem tam streamy więc wrzuciłem.

Z weeb.tv korzystam już od 2 lat i nigdy żadnych problemów nie miałem. Na facebooku ma ponad 100000 polubień. 

Zrobiłem tak jak mówił Kacper. Super jakość, nic nie tnie. Kod otrzymałem praktycznie od razu. Otrzymanie kodu natępuje dopiero po zaksięgowaniu wpłaty, więc teraz jest już za późno bo już żadne banki nie pracują.

Edytowane przez Siksa