Kacper.K Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Gamer da radę, materiał na mistrza. Co do werdyktu poprzedniego starcia, czułem że tak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Gammrot to Kozak!!!Pudzianowski robi progres,Paweł Nastula niestety juz emerytem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pudzian też nie młodzieniaszek 37 lat na karku, jeszcze kilka walk i arrivedercijak ktoś będzie oglądał na youtube i trafi na dobrą jakość niech podrzuci ... ja niestety nie miałem możliwości nawet skakać po streamach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 ..wreszcie godny przeciwk Mameda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 ...dswno nie widziałem cofającego się Mameda!!! 3 rundy!!!P.s...wynik 3:0 to zart!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Gala jak gala...widzialem wiele lepszych;-) ....ciekawe czy Czeczen mial slabszy dzien czy Amerykanin stanal na wysokosci zadania...tak jak piszesz Patryk cofany Mamet to juz nie ten dynamit co zawsze ;-) ....a wracajac do gali to faktycznie przygotowanie i oprawa na najwyzszym swiatowym poziomie ale juz werdykty sedziowskie to w dalszym ciagu okręgowka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio 72 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nastula znowu o mało nie zszedł na zawał,Pudzian z walki na walke widocznie się rozwijaja,dadzą mu jeszcze kilku szczawików dla podreperowania konta. Mamed cóż nie zawsze będzie kończył w pierwszej rundzie,szacunek dla jego przeciwnika ale obiektywnie patrząc "Nasz Czeczen" wygrał na punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 ...dswno nie widziałem cofającego się Mameda!!! 3 rundy!!!P.s...wynik 3:0 to zart!!! Gala jak gala...widzialem wiele lepszych;-) ....ciekawe czy Czeczen mial slabszy dzien czy Amerykanin stanal na wysokosci zadania...tak jak piszesz Patryk cofany Mamet to juz nie ten dynamit co zawsze ;-) ....a wracajac do gali to faktycznie przygotowanie i oprawa na najwyzszym swiatowym poziomie ale juz werdykty sedziowskie to w dalszym ciagu okręgowka...... Nastula znowu o mało nie zszedł na zawał,Pudzian z walki na walke widocznie się rozwijaja,dadzą mu jeszcze kilku szczawików dla podreperowania konta. Mamed cóż nie zawsze będzie kończył w pierwszej rundzie,szacunek dla jego przeciwnika ale obiektywnie patrząc "Nasz Czeczen" wygrał na punkty.Mówił po walce, że ma problemy z dyskiem i walczył na 50%, myślę że nie ma powodów żeby mu nie wierzyć. To co zrobił Silva, to w sumie dalej zastanawiam się o co mu chodziło. Teatrzyk przez całą walkę, nic nie pokazał oprócz pajacowania. W pierwszej rundzie było to jeszcze zabawne, potem już tylko żałosne. Strus go wypunktował, nie miał powodu żeby bardziej zaryzykować, choć prosiło się momentami żeby głowa Silvy spotkała się ze stopą Piotrka. Teatrzyk Abu Azaitara, momentami zastanawiałem się czy to nie było wyreżyserowane. Podobnie z resztą jak mała wojenka Pudziana z Nastulą, a potem po walce nagła zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Joasia pozamiatała ! Bezapelacyjnie najlepszy polski zawodnik MMA i jak do tej pory największy sukces polskiego MMA. p.s. Warto było zarwać noc 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Gdzieś można obejrzeć? Na tubie nie ma całej walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 http://fightnext.com/video/GNOY3SOU2NB5/Claudia-Gadelha-vs-Joanna-Jedrzejczyk-UFC-on-Fox-Dos-Santos-vs-Miocic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dzięki. Faktycznie była lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jędrzejczyk powinna popracować nad palcami, wszędzie ich pełnoClaudia się przylepiała, zrobiła kilka popisowych obaleń ale nic poza tym, wypada się cieszyć że sędziowie też to zauważylimało widowiskowa, walka Davida z przylepionym Goliatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Mamy pierwszą w historii walkę o pas wagi słomkowej Joanna vs Carla Esperanza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 No i stało się faktem Nowy mistrz z Polski nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Brawo dla Joasi, mega profeska, może być wzorem dla wielu zawodników. Tymczasem za wielką wodą 2 najmocniejszych wg rankingu WBC czarnoskórych zmierzy się w walce o najbardziej prestiżowy pas w boksie!Dla obu będzie to walka życia i sprawdzian a szczególnie dla eksplozywnego Wildera, który do tej pory miażdżąc rywali ze średniej półki nabił sobie ranking. Obaj mają wg mnie równe szanse w teorii chociaż reprezentują zupełnie inne style i podejście wymuszone również a może przede wszystkim określonymi warunkami fizycznymi, które to prezentują. Świat zawodowego boksu wstrzymuje oddech, ta walka urosła do rankingu niemalże pojedynku tytanów, którym niegdyś był Tyson vs Lewis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 No i mamy nowego mistrza, od ponad 2 lat wstecz, gdy tylko dyskusja schodziła na boks powtarzałem, że ten chłopak musi zostać i zostanie mistrzem i wreszcie moje przypuszczenia się zmaterializowały. To co teraz boski Włodymir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Już w kwietniu UFC po raz pierwszy zawita do Polski ! Błachowicz i Mirko Cro Cop w rozpisce. Gruuubo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 no nareszcie , mus jechac do Krakowa , ciekawe ile zaspiewaja za bilety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 no nareszcie , mus jechac do Krakowa , ciekawe ile zaspiewaja za bilety Ano mus Spróbuję to połączyć z jakimś wędkowaniem. Niestety ceny biletów pewnie zwalą z nóg, ale co zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Na taką okazje żeby zobaczyc Mirka czekałem lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Na taką okazje żeby zobaczyc Mirka czekałem lataCiekawe dlaczego? Nic na to nie wskazuje że go lubisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Oj, zobaczył by człowiek taką galę na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Gale na żywo są super, jak oglądamy je z dobrego miejsca.Te miejsca nawet w średniej cenie są mimo wszystko mało atrakcyjne.Teraz sobie powiedziałem, że jak pójdę to w pierwsze rzędy , bo mimo wszystko lepiej zobaczyć sobie w tv niż udawać, że się widzi na żywo. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Daniel (@hlehle) jeszcze nie typuje?? Ciekawe czy Moksik założy kolejne duszenie ...Aslambek po przejściach, ale w mojej opini ta walka będzie ciekwsza od pojedynku Borysa z Maharim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi